Addo Nagy ugráló nyuszi

Addo Nagy ugráló nyuszi

Értékelés: 3,8
6 490 Ft 6 410 Ft

Puha nyuszi aki egyből a barátoddal válik! Szereti, hogyha a gyerekek játszanak vele. Vidáman ugrál, mozgatja az szemét, hangokat ad ki és mozgatja a füleit. A lányok és a fiúk négylábú plüss barátja, aki elemmel működik.

Addo Amelia játékbaba

Addo Amelia játékbaba

Értékelés: 4,9
11 890 Ft 9 370 Ft

Amélia szeret sportolni. Vidd el őt egy hosszú biciklitúrára vagy a pónik istállójába, és legyetek a legjobb barátnők. A babának hosszú haja van, amelyet fésülhetsz is.

Addo Emily játékbaba

Addo Emily játékbaba

Értékelés: 4,8
11 890 Ft 9 370 Ft

Ez itt Emily baba és imádja a természetben tölteni az idejét. Iskola után a barátaival mindig elmegy a parkba. Vidd el Emilyt bárhová és ő lelkesen veled tart. Kint esik az eső? Nem probléma. Emilyvel otthon is játszhatsz a szobában.

Addo Megan játékbaba

Addo Megan játékbaba

Értékelés: 4,6
11 890 Ft 8 340 Ft

Legjobb barátnőt keresel? Ez itt Megan, a B Friends babák egyike. Megan imádja a barátait és a divatot, de finom csokis muffint is szeret sütni. Öltöztesd át Megant különböző ruhákba és tedd szebbé elbűvölő kiegészítőkkel.

Addo Mia játékbaba

Addo Mia játékbaba

Értékelés: 5
11 890 Ft 9 370 Ft

Ismerkedj meg Miával és legyetek a legjobb barátnők. Mia szeret táncolni, dalt szerez és énekel. A barátaival a trambulinra jár ugrálni, ahol rengeteg szórakozásban van része. Mia szívesen öltözködik a legfrissebb divat szerint. Segítesz neki felpróbálni az új ruháit? Ne feledkezz meg az elbűvölő kiegészítőkről sem.

Addo Készlet - készíts saját nyálkát
3 200 Ft

Alkosd meg a saját nyálkádat a saját laborodban! Keverd össze az egyes hozzávalókat az utasítások alapján,és 3 perc alatt kész lesz a nyálka olyan színben, amilyet választasz ( zöld, rózsaszín vagy lila). Ezután elég már csak húzni, nyomkodni és élvezni a végtelen szórakozást!

Addo Kis nyuszi

Addo Kis nyuszi

Értékelés: 4
4 110 Ft 3 790 Ft

Az kis barna nyuszi ugrálni fog örömében. Puha nyuszi, aki azonnal a barátod lesz! Szereti, hogyha a gyerekek játszanak vele. Vidáman ugrál, mozgatja az orrát és a hosszú füleit. De vigyázz! Nem hagyhatod sokáig egyedül, mert nem szereti!

Addo Kis nyuszi fehér

Addo Kis nyuszi fehér

Értékelés: 4,5
4 190 Ft 3 790 Ft

A kicsi fehér nyuszi készen áll az ugrálásra örömében. Puha nyuszi, aki azonnal a barátod lesz! Szereti, hogyha a gyerekek játszanak vele. Vidáman ugrál, mozgatja az orrát és a hosszú füleit. De vigyázz! Nem hagyhatod sokáig egyedül, mert ezt nem szereti!

Addo Nagy kreatív henger - piros
3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

nagy kreatív henger sok furcsa anyagot tartalmaz különböző képzőművészeti projektek megvalósításához. Készíts állatkát, virágcsokrot vagy bármi mást. A kreatív készletben mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet.

Addo Nyúl aréna
6 325 Ft 6 190 Ft

Nézd meg ezt a három nyúlbarátot, hogyan játszanak a szórakoztató arénában **. A doboz megfordításával játszófelületet tud létrehozni – **arénát. A nyulak szeretik a házukat, áthaladnak az alagúton, és a sárgarépák esznek. És amikor fáradtak, alusznak a kis ágyakban.

Addo Öltöny - Aranyos egyszarvú overál
6 290 Ft 6 030 Ft

Aranyos overál egyszarvúval és rózsaszín alvómaszk. Ölts fel a babádra alváshoz egy kényelmes overált, tedd fel az alvómaszkot és mehet is a kiságyba. Jó éjszakát.

Addo Ruha - Balerina táncruha
6 190 Ft 5 130 Ft

balettkészlet tánc felsőt, nadrágot, leggingst, gyönyörű rózsaszín szoknyát és balettcipőt tartalmaz. Ez a baba készen áll egy csodálatos balett előadásra.

Addo Ruha - Csíkos ruha

Addo Ruha - Csíkos ruha

Értékelés: 5
5 890 Ft 3 710 Ft

Stílusos nyári ruha fekete-fehér csíkokkal és fehér cipővel és fekete masnival, ami minden 45 cm magas B Friends babának jól áll. Így már elviheted a babád sétálni magaddal.

Addo Ruha - Sweet Dreams pizsama
3 710 Ft

Stílusos alvás aranyos pizsamában. A stílusos pizsama felsőben, a kényelmes pizsama nadrágban és a puha rózsaszín papucsban a baba kényelmesen fogja érezni magát és úgy fog aludni, mint egy csecsemő. Már csak le kell fektetned az ágyba.

Addo Ruha - Trópusi póló és farmer
3 190 Ft 3 070 Ft

Stílusos póló Tropical rózsaszín flamingóval kényelmes kék farmerrel és cool rózsaszín cipővel, aminek minden 45 cm magas B Friends baba örülni fog. Ebben a ruhában a baba nemcsak a városba mehet ki.

Addo Sétáló kiskutya

Addo Sétáló kiskutya

Értékelés: 4,2
6 410 Ft

Ezzel az aranyos kutyával a gyerekeid biztos rengeteg szórakozást élnek majd át. A lányok és a fiúk négylábú plüss barátja elemmel működik. A kutya rengeteg dolgot tud, biztos nagyon jó barátja lesz a gyerekeknek.

Addo Addo Hurricane Warrior vizipisztoly
4 190 Ft

Ez a kiváló minőségű műanyagból készült szuper vizipisztoly tökéletes kültéri mulatságokhoz a forró napok során. Készülj fel a szórakozásra az egészen 10 méter távolságba lövő, gyorsan tölthető pisztollyal.

Addo Addo Jet Stream vizipisztoly
1 290 Ft

Ez a kiváló minőségű műanyagból készült szuper vizipisztoly tökéletes kültéri mulatságokhoz a forró napok során. Készülj fel a szórakozásra az egészen 6 méter távolságba lövő, gyorsan tölthető pisztollyal.

Addo Addo Tornado Trooper vizipisztoly
3 090 Ft 2 890 Ft

Ez a kiváló minőségű műanyagból készült szuper vizipisztoly tökéletes kültéri mulatságokhoz a forró napok során. Készülj fel a szórakozásra az egészen 7 méter távolságba lövő, gyorsan tölthető pisztollyal.

Addo Kis nyuszi szürkés - fehér
4 190 Ft 3 790 Ft

A kicsi szürkés – fehér nyuszi készen áll az ugrálásra örömében. Puha nyuszi, aki azonnal a barátod lesz! Szereti, hogyha a gyerekek játszanak vele. Vidáman ugrál, mozgatja az orrát és a hosszú füleit. De vigyázz! Nem hagyhatod sokáig egyedül, mert nem szereti!

Addo Kiskutya a sétáltatáson - terrier
6 690 Ft 6 410 Ft

Az imádnivaló Terrier kiskutya megmutatja háláját és örömét a farokcsóválással és ugatásával. Mindenhova követni fog, ahova csak mégy. A puha fekete-fehér szőrme és a piros gallérral rendelkező kiskutya a legjobb barátod lesz.

Addo Nagy gyurma 750g
3 090 Ft

Nagy tégely 750g klasszikus „**undorító **“ nyálkát tartalmaz, amely szó szerint átáramlik az ujjain! Ez pontosan az, ami a gyerekeket legjobban érdekli! 3 színformát kínál (zöld, kék, narancssárga).