Allocacoc PowerCube Extended Schuko (Red)
3 290 Ft

Stílusos és praktikus elosztó piros színben. Az Allocacoc PowerCube Extended Schuko 5 aljzattal, amik nem akadályozzák egymást, illetve 1,5 méteres hosszabbító kábellal is rendelkezik. Földeléssel és gyerekzárral is el van látva, a vonzó dizájnja pedig már több díjat is nyert.

Allocacoc PowerCube Extended USB Schuko (Blue)
4 290 Ft

Stílusos és praktikus elosztó kék színben. Az Allocacoc PowerCube Extended USB Schuko 2 USB porttal és 4 aljzattal, amik nem akadályozzák egymást, illetve 1,5 méteres hosszabbító kábellal is rendelkezik. Földeléssel és gyerekzárral is el van látva, a vonzó dizájnja pedig már több díjat is nyert.

Allocacoc PowerCube Extended USB Schuko (Green)
4 290 Ft

Stílusos és praktikus elosztó zöld színben. Az Allocacoc PowerCube Extended USB Schuko 2 USB porttal és 4 aljzattal, amik nem akadályozzák egymást, illetve 1,5 méteres hosszabbító kábellal is rendelkezik. Földeléssel és gyerekzárral is el van látva, a vonzó dizájnja pedig már több díjat is nyert.

Allocacoc PowerCube Extended USB Schuko (Grey)
4 290 Ft

Stílusos és praktikus elosztó szürke színben. Az Allocacoc PowerCube Extended USB Schuko 2 USB porttal és 4 aljzattal, amik nem akadályozzák egymást, illetve 1,5 méteres hosszabbító kábellal is rendelkezik. Földeléssel és gyerekzárral is el van látva, a vonzó dizájnja pedig már több díjat is nyert.

Allocacoc PowerCube Extended USB Schuko (Red)
4 290 Ft

Stílusos és praktikus elosztó piros színben. Az Allocacoc PowerCube Extended USB Schuko 2 USB porttal és 4 aljzattal, amik nem akadályozzák egymást, illetve 1,5 méteres hosszabbító kábellal is rendelkezik. Földeléssel és gyerekzárral is el van látva, a vonzó dizájnja pedig már több díjat is nyert.

Allocacoc PowerCube Original Schuko (Green)
2 490 Ft

Stílusos és praktikus elosztó zöld színben. Az Allocacoc PowerCube Original Schuko 5 aljzattal rendelkezik, amik nem akadályozzák egymást, így mindet egyszerre használhatod. Földeléssel és gyerekzárral is el van látva, a vonzó dizájnja pedig már több díjat is nyert.

Allocacoc PowerCube Original USB Schuko (Blue)
3 990 Ft

Stílusos és praktikus elosztó kék színben. Az Allocacoc PowerCube Original Schuko 2 USB porttal és 4 aljzattal rendelkezik, amik nem akadályozzák egymást, így mindet egyszerre használhatod. Földeléssel és gyerekzárral is el van látva, a vonzó dizájnja pedig már több díjat is nyert.

Allocacoc USBcable Lightning MFI, Grey
3 490 Ft

Adat és töltőkábel MFI tanúsítvánnyal, elegáns szürke kialakításban. Allocacoc USBcable Lightning USB és Lightning. Felületi szerkezete megakadályozza, hogy összegubancolódjon, rugalmas TPE anyaga tökéletes mozgékonyságot biztosít. Akár 2,4 A töltési teljesítménnyel, 150 cm hosszú.

Allocacoc USBcube Original 4× USB
2 790 Ft

Praktikus USB töltő, amely képes akár 4 eszközt egyszerre feltölteni. Allocacoc USBcube Original 4 USB erőteljes porttal (egy port max. 3 A), könnyen összetekerhető, könnyű – súlya csupán 63 gramm. Kis méreteinek köszönhetően remek utazásaid során.

Allocacoc WirelessCharger Aluminum
6 890 Ft

Dizájnos és egyúttal nagy teljesítményű vezeték nélküli töltő. Allocacoc WirelessCharger Aluminum támogatja a Quick Charging gyorstöltést, megörvendeztet magas, akár 10 W teljesítménye. Automatikusan felismeri, mikor van a telefon feltöltve, és befejezi annak töltését. Kompatibilis minden telefonnal, amely támogatja a vezeték nélküli töltést.

Allocacoc Module 2x USB , fehér
2 490 Ft 2 190 Ft

Az USB Modul minden PowerStrip Modular termékkel kompatibilis. Ezáltal egyszerű töltést biztosító saját modul összeállítását teszi lehetővé, így segít csökkenteni az adapterek és a nem kompatibilis technológiák számát.

Allocacoc PowerStrip Modular 1m cable, fehér
1 990 Ft

PowerStrip Modular gyermekvédelemmel ellátott elosztó 3 dugaszaljjal, földeléssel és további modulok bekapcsolását lehetővé tevő csatlakozókkal. Segít csökkenteni az adapterek és a nem kompatibilis műszaki berendezések számát azáltal, hogy egyszerű moduláris kialakítást tesz lehetővé.