Amouage Ciel Pour Femme - EDP
44 860 Ft 40 740 Ft

A Ciel parfüm az Amouage márkától egy érzéki, virágos illat nőknek. A gardénia, a ciklámen és az ibolya levelek tónusaival nyílik meg, majd rózsa, liliom, jázmin és barackvirág illatjegyei bontakoznak ki.

Amouage Dia Pour Homme - EDP
44 650 Ft 43 300 Ft

Újdonság

Az Amouage Dia Pour Homme fás-virág illata férfiak számára. Vannak füstölő, kardamom, keserű narancs és krétai rosdan (labdanum) hangok. A szív szilva, bazsarózsa, ylang-ylang és írisz gyökér kombinációját fejleszti ki.

Amouage Fate - EDP
44 220 Ft 42 540 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Víz Fame parfüm férfiaknak a márka Amouage egy orientális fás, hangsúlyos aromája.

Amouage Fate For Women - EDP
48 710 Ft 46 000 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Fate For Women egy luxus keleti-virág illat a nők számára. A fej friss bergamottából, piros chili paprikából, borsból és fahéjból áll. A szívében rózsa, jázmin, nárcisz, tömjén és labdanum gyanta kombinációját fogja érezni.

Amouage Interlude Woman - EDP
41 640 Ft

Az Interlude Woman gazdag kompozíciójú, ciprusos-virágos női illat. A fejillat a bergamottt gyömbér, grapefruit és a körömvirág illatjegyeivel nyílik meg. A szívillatban érezhetőek a virágok, gyümölcsök, opoponax gyanta, tömjén, kávé, fa és édes méz illatjegyei.

Amouage Myths Woman - EDP
43 570 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mítoszok nő illata vizet a márka Amouage célja minden szerelmeseinek virágos-zöld illat. Először úgy érzi keveréke virágok, mint a krizantém, labdán, nárcisz és ibolya levelek. Akkor alakul ki aromái ámbra, pacsuli és a szegfű és végül a szó rönk moha, pézsma és bőr. Úgy indult 2016-ban. .

Amouage Reflection Woman - EDP
43 390 Ft

A Reflection Woman a 2007-es évből egy luxus virágos illat a nők számára. A fejillat közé  közé tartozik a frézia, a zöld tónusok és a vízi ibolya.   A szívillatban  a magnolia és a jázmin rejtőzik, és végül az alapillatban az ámbra, a szantálfa és a cédrusfa illatjegyei bontakoznak ki.

Amouage The Library Collection Opus II - EDP
48 990 Ft 41 900 Ft

The Library Collection Opus II egy  keleti-fugere illat férfiak és nők számára egyaránt; amely  a The Library gyűjteményből származik. A jellegzetes bevezető illatmagában foglalja a üröm, levendula, fekete és rózsaszín bors illatjegyeit.

Amouage The Library Collection Opus IV - EDP
50 060 Ft

Az Opus IV Könyvtárgyűjtemény luxus illatú férfiak és nők számára; többet a The Library gyűjteményből. Friss citrom, mandarin és kardamonnal kiegészített grapefruit-t nyit. A szívedben elemi, kardamom, kömény, csipkebogyó rózsa, rózsa és lila levelek fogják érezni a gyantát. 2010-ben indult.

Amouage Ubar - EDP
46 410 Ft 42 540 Ft

Ubar származó Amouge van keleties virágos illat nőknek. Ez áll a fő hangok mandarin, narancs, babérlevél kubébového és ibolya. Középpontjában fogja érezni jázmin, narancsvirág, ylang-ylang, tubarózsa, frézia, gyöngyvirág és Dalbergia.