AQUAEL Leddy akvárium, 80 cm

AQUAEL Leddy akvárium, 80 cm

Értékelés: 4,5
38 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Aquael Leddy 80 akvárium jól felszerelt, praktikus kialakítású, így akár amatőr akvaristáknak is könnyen lakásuk díszévé válhat. A merev műanyag házzal közrefogott, 4 mm vastag üveg falak megbízható stabilitást nyújtanak. Az akvárium LED világítással, fűtéssel és víztisztítóval van felszerelve. A LED lámpák sötétben is visszaadják a halak és a növények eredeti pompáját.

AQUAEL Leddy akvárium, 60cm

AQUAEL Leddy akvárium, 60cm

Értékelés: 4,4
24 690 Ft 22 990 Ft

Az Aquael Leddy 60 akvárium jól felszerelt, praktikus kialakítású, így akár amatőr akvaristáknak is könnyen lakásuk díszévé válhat. A merev műanyak házzal közrefogott, 4 mm vastag üveg falak megbízható stabilitást nyújtanak. Az akvárium LED világítással, fűtéssel és víztisztítóval van felszerelve. A LED lámpák sötétben is visszaadják a halak és a növények eredeti pompáját.

AQUAEL Leddy akvárium szett 25 l/40cm
22 190 Ft 20 990 Ft

Az Aquael 40cm-es akvárium szettje segítségével saját otthonában is megteremthet egy gyönyörű tenger alatti csodavilágot. Az akvárium kezdő és haladó akvaristáknak egyaránt ideális választás. A Leddy akvárium szett egy 40 × 25 × 25 cm hosszú akvárium, amely egy etető ablakos műanyag fedéllel lett felszerelve. A fedél két LED sorral lett kialakítva, melyek egyenként 3 W fénykibocsátásra képesek. Az akvárium 25 literes űrtartalommal bír.