BABY born for babies Angyal 18 cm menta
3 620 Ft

„Mint egy védőangyal… “ Elbűvölő 18 cm-es baba törődően figyel, hogy mi történik a babák világában. Felakasztható a hordozható ülésre vagy az ágyra, a sapkára erősített holdacska vagy csillag segítségével. A rongybaba egy menta színű plüss ruhát visel, és a vinyl arca kellemesen puha. Ez a kis angyal díszíti a kisbabák kiságyát. Sárga szárny, puha test és szép hímzés a hason ösztönzi a gyermeket a tapintásra és a dolgok felfedezésére. A legkisebbek kezei is meg tudják rázni a kis barátait, így hallgathatják a csörgő hangját.

BABY born for babies Alvó baba, 30 cm
6 390 Ft 5 830 Ft

Az aranyos alvó baba örökké viselni szeretné az éjszakai sapkáját. Amikor a baba fáradt, egyszerűen húzd az arcára a hímzett csukott szemmel ellátott sapkát. A rózsaszín rugdalózót is gyönyörű hímzés díszíti. A baba puha vinil fejjel rendelkezik.

BABY born for babies Angyal 18 cm rózsaszín
4 010 Ft

„Mint egy védőangyal… “ Elbűvölő 18 cm-es baba törődően figyel, hogy mi történik a babák világában. Felakasztható a hordozható ülésre vagy az ágyra, a sapkára erősített holdacska vagy csillag segítségével. A rongybaba egy rózsaszín színű plüss ruhát visel, és a vinyl arca kellemesen puha. Ez a kis angyal díszíti a kisbabák kiságyát. Sárga szárny, puha test és szép hímzés a hason ösztönzi a gyermeket a tapintásra és a dolgok felfedezésére. A legkisebbek kezei is meg tudják rázni a kis barátait, így hallgathatják a csörgő hangját.

BABY born for babies Kiskedvenc 18 cm
3 312 Ft 2 970 Ft

Olyan apró, olyan puha, olyan aranyos. 18 cm-es kiskedvenc BABY born ideális, nagyszerűkicsi gyerekek kezébe. Ezt a rózsaszín kisállatot a bölcsőbe vagy a kiságyba helyezheted. Puha test rész, puha fej rész és puha ruha – A csörgő belseje ösztönzi a gyerekeket, hogy felfedezzék és megnyugtassák.

BABY born for babies Kiskedvenc 26 cm
4 912 Ft 4 140 Ft

Egy puha és barátságos kiskedvenc Baby born 26 cm-es méretben, a szülők is élvezhetik a nyugodt éjszakai alvást. Puha testű, lila babaa bölcsőbe vagy a kiságyba helyezheted. – A csörgő belseje ösztönzi a gyerekeket, hogy felfedezzék és megnyugodjanak.

BABY born for babies Ragyog a sötétben 30 cm
8 690 Ft

Az imádnivaló 30 cm-es baba nagyszerű társa a legfiatalabb gyerekeknek. A bölcsőbe vagy a kiságyba helyezheted. Párnázott testrésszel és kellemes plüss cipővel rendelkezik. A baba fejét egy aranyos, mintázott sapka védi. A szívecske finom megnyomásával, ami a hasán található aktiválod az éjjeli világítást kacsa képpel és megnyugtató dallammal. Segíti a gyerek alvását.