Baby Monsters Compact 2.0 babakocsi
86 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Baby Monsters Compact 2.0 sport babakocsi születéstől 36 hónapos korig ajánlott. A gyermekek kényelmét a tágas ülőrész, többszörösen állítható háttámla, állítható lábtámasz, XL-es méretű meghosszabbítható tető és a kerekek rugózása biztosítja. A szülők értékelni fogják az állítható fogantyút, a tágas kosarat és a 7,2 kg-os súlyt.

Baby Monsters Compact babakocsi alátét
8 190 Ft

Baby Monsters Compact sportkocsiba alkalmas Baby Monsters Compact alátét, mely a maximális támogatás és kényelem jegyében lett tervezve. Elnyeli az ütéseket az egyenetlen felületeken, optimálisan igazodik a test alakjához.

Baby Monsters FRESH 3.0 2018
135 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Baby Monsters FRESH 3.0 egy sportos babakocsi fordítható üléssel, amit menetirányban és azzal szemben is lehet rögzíteni. Alkalmas gyermekek számára csecsemőkortól 15kg-ig. A biztonságról az 5 pontos biztonsági öv és a levehető védőív gondoskodik. A kényelmet a 4 rugós kerék, és a párnázott és állítható ülés biztosítja.

Baby Monsters Fresh 3.0 Korba
62 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Baby Monsters mózeskosár a Fresh 3.0 sport babakocsihoz. Tágas és újszülött kortól 9 kg-os súlyig alkalmas. A tető állítható.

Baby Monsters KUKI 2020
73 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Baby Monsters KUKI egy ultrakönnyű sportos babkocsi 5,5 kg-os tömeggel, amely már csecsemőkortól alkalmas a multifunkciós állítható háttámlának köszönhetően. Az összecsukó rendszer 2 fajta összecsukást kombinál (a szélére és a hosszára) a maximális tömörség elérése érdekében. Összecsukás után egy praktikus hátizsákba helyezhető. Probléma nélkül befér a repülőgép rakodóterébe.

Baby Monsters KUKI hordozó hátizsák
8 790 Ft

Praktikus hátizsák BABY MONSTERS KUKI babakocsi tárolására, Állítható vállpántok és praktikus fogantyú szállításra. Cipzáras.

Baby Monsters Phoenix alátét
8 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Phoenix alátét egy puha habszivacs alátét a Phoenix sport babakocsiba, ami biztosítja a maximális kényelmet a gyereked számára és és megvédi őt a rázkódásoktól.

Baby Monsters PHOENIX sport babakocsi lábzsák
99 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

PHOENIX sport babakocsi lábzsákkal a gyermekek számára ajánlott a születéstől 15 kg-ig. XL háttámlával, impregnált megerősített fedéllel, jobb szellőzéssel és EKO bőr fogantyúval rendelkezik Rugós kereke EVA habszivacsból készül. A szülők biztos értékelni fogják az állítható fogantyút és a tágas kocsit.

Baby Monsters Premium 2.0 sport babakocsi
177 990 Ft
+ ingyen szállítás

Baby Monsters Premium 2.0 sport babakocsi születéstől 36 hónapos korig ajánlott. A gyermekek kényelmét az állítható háttámla, állítható lábtámasz, XL-es méretű meghosszabbítható tető és a kerekek rugózása biztosítja. A szülők értékelni fogják a101,5 és 110,5 cm-re állítható fogantyút , és a tágas cipzáras kosarat.

Baby Monsters Prémium kosár
50 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Baby Monsters Premium kosár mély kompakt kiegészítő a Baby Monsters Premium kocsihoz. Gyermekeknek születéstől 6 hónapos korig ajánlott, kialakításának köszönhetően a baba kényelmes pozícióban utazhat. A termék tartozékai egy hideg habokból készült kényelmes matrac.

Baby Monsters Utazótáska
8 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

PHOENIX utazótáska kiválóan alkalmas a Phoenix babakocsi szállítására anélkül, hogy bármit összepiszkolna. Praktikus beállítható vállpánttal vagy füllel a szállításhoz. Cipzáras.

Baby Monsters I-COOK készlet
4 943 Ft 3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Baby Monsters I-COOK praktikus készlet gyermek ételek elkészítéséhez, illetve hagyományos főzéshez alkalmas. Ideális segítő otthoni használatra. Kompakt méreteinek hála utazáshoz is megfelelő. A készlet tartalma: facsaró, reszelő, mozsártörőt és szilikon fedelet tartalmazó mozsár, szűrő, tál és csúszásgátló alátét.

Baby Monsters SWING & FLAT pihenőszék
31 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Itt van az új pihenőszék a Baby Monster-tól! Szeretnél a kisbabádnak a világon legjobb ringatást biztosítani? Ebben az esetben egy kalandos utazást kell megtenned a stílusos SWING & FLAT pihenőszékkel. 4 pozícióba állítható és 15 kg-ig alkalmas rögzített helyzetben.

Baby Monsters Étkezőgarnitúra AL Nyúl 24 m+
9 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Baby Monsters AL Nyúl étkezőgarnitúra gyermekeknek ajánlott, 24 hónapos kortól. A készlet ügyesen aranyos állatka formájába hajtogatott. A készlet mindennapi használatra alkalmas, kompakt méreteinek köszönhetően még utazáshoz is. A készlet kanalat, villát, tálat, tányért, és 2 az 1-ben bögrét tartalmaz.

Baby Monsters Étkezőgarnitúra AL Szarvas 12 m+
9 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Baby Monsters AL Szarvas étkezőgarnitúra gyermekeknek ajánlott, 12 hónapos kortól. A készlet ügyesen aranyos állatka formájába hajtogatott. A készlet mindennapi használatra alkalmas, kompakt méreteinek köszönhetően még utazáshoz is. A készlet kanalat, villát, tálat, tányért, és 2 az 1-ben bögrét tartalmaz.

Baby Monsters Étkezőgarnitúra Nyúl 24 m +
4 990 Ft

Baby Monsters Nyúl étkezőgarnitúra gyermekeknek ajánlott, 24 hónapos kortól. A készlet ügyesen aranyos állatka formájába hajtogatott. A készlet mindennapi használatra alkalmas, kompakt méreteinek köszönhetően még utazáshoz is. A készlet kanalat, villát, tálat, tányért, és 2 az 1-ben bögrét tartalmaz.

Baby Monsters NIGHT PARTNERS éjjeli lámpa bálna
9 890 Ft

Éjszakai barát, amely világít gyermekednek nyugalmat és biztonságot szolgáltat. Puha barát kellemesebbé teszi az elalvást és hozzájárul ahhoz, hogy a gyermeked jobban aludjon.

Baby Monsters NIGHT PARTNERS éjjeli lámpa teknőc
9 890 Ft

Éjszakai barát, amely világít gyermekednek nyugalmat és biztonságot szolgáltat. Puha barát kellemesebbé teszi az elalvást és hozzájárul ahhoz, hogy a gyermeked jobban aludjon.

Baby Monsters Compact pult
8 190 Ft

Baba Monsters pult a Baby Monster Compact babakocsihoz. Egyszerűen kicserélheted a babakocsi biztonsági fogantyújára. A pult szolgálhat étkezéshez, játékhoz vagy mint rakodópult.