BABY born Idősebb nővér speciális kiadásban szoknyában és kabátban, 43 cm
22 990 Ft 18 820 Ft

Kedvenc baba idősebb BABY born nővér speciális korlátozott kiadásban „szoknyában és kabátban“. Amint kimegy az utcákra, mindenki megfordul utána. Pólót, szoknyát leggingsel, kabátot és cipőt visel. Szép, hosszú szőke haja van, amin szeret új különböző frizurákat kipróbálni. Ehhez kefét, hajgumikat és hajcsatokat használ.

BABY born Varázslatos kiságy

BABY born Varázslatos kiságy

Értékelés: 4,8
17 990 Ft 16 870 Ft

Eredeti tartozék a BABY born babákhoz. BABY born baba és BABY born nővérkéje is ebben a csodaszép kiságyban a fellegekben érezhetik magukat. Néha azonban előfordul, hogy a BABY born nem akar ágyba bújni. Amikor lefekteted őt a szépen megágyazott ágyba, tiltakozni és sírni kezd. De ha a baba mellé teszed a kedves Bruno macit, gyorsan megnyugszik és egy csapásra elalszik.

BABY born Soft Touch baba speciális kiadás ruhával és kabáttal, 43 cm
22 990 Ft 20 770 Ft
+ ingyen szállítás

Az oviban a BABY born aranyos ruhácskában futkos és délután a kis csini baba valami melegbe fog betekerőzni. Az aranyos pomponokkal díszített fehér kabát pontosan a megfelelő arra, hogy felmelegedjen. Az öltözék része a rózsaszín sapka és a rózsaszín cipő.

BABY born Idősebb nővér, Soft Touch barna, 43 cm
23 090 Ft 20 770 Ft
+ ingyen szállítás

Az idősebb nővér BABY born barna az egész világon a legjobban a testvéreit szereti. Ezért visel pólót egy nagy LOVE felirattal, nadrágot farmer mintával és színes szívecskés nyomtatással. Mivel a BABY born kisbabának és a nővérkéjének egyforma a méretük, akkor egyszerűen kölcsönözhetik egymásnak a ruhákat és a kiegészítőket.

BABY born Idősebb nővér, Soft Touch szőke, 43 cm
23 090 Ft 20 770 Ft

„BABY born, ez az én csillogó pólóm!“ A testvéri szeretet csak addig terjed, amíg nincs szó a csillogó ruháról. Valóságban azonban a nővérek mindenen osztoznak. A hosszú szőke hajú kislány kapucnis pólót és hozzávarrott, csillogó szoknyát visel. A lábain egyszerű leggingset visel farmer kinézettel. Az egész modellt tökéletesen kiegészítik a rózsaszín sportcipők.

BABY born Soft Touch baba Speciális téli kiadás, 43 cm
24 190 Ft 18 690 Ft

Népszerű BABY born játékbaba speciális limitált téli kiadásban. Nyuszik sapkákban és egyszarvúk sálban, ők vannak a baba téli ruháján. A babának menta zöld kabátja van és csatolt kesztyűje. A rózsaszín nadrág szépen felmelegíti a BABY born lábait.

BABY born Surprise 2

BABY born Surprise 2

Értékelés: 4,6
4 590 Ft 4 530 Ft

A gólya visszatért és új csecsemőket hozott, amelyeket apránként felfedezhetsz. Csodálatos kötegek tele meglepetéssel, amely sok meglepetést rejteget. Először bontsd ki a pólyát és nézd meg, milyen a baba lábzsákja, majd folytasd tovább a felfedezést.

BABY born Idősebb kislány - Fésülhető fej
13 790 Ft 11 680 Ft

BABY born fésülhető fejjel minden kislány remek fodrász és sminkes lesz. Kiváló minőségű szőke hajából végtelen mennyiségű frizura készíthető. Hajpánt csattokkal minden frizura díszévé válik.

BABY born Soft Touch - lányka

BABY born Soft Touch - lányka

Értékelés: 4,6
20 390 Ft 19 470 Ft
+ ingyen szállítás

BABY born baba body-ban és sapkában. Teste kellemes tapintású, válla könnyen mozgatható. Örülni fog, ha megeteted. Amikor szomorú, babakönnyeket hullat. Szívesen pancsol a kádban, és amikor elfárad, fektesse a hátára. A baba lehunyja a szemét és elalszik.

BABY born Surprise Palack házikó
23 370 Ft
+ ingyen szállítás

Nézd meg, mi újat hozott a gólya a BABY born Surprise babáknak! Kiegészítő a BABY born Surprise babáknak. A kék palack gyorsan aranyos kis házzá alakul át. És még egy nagyon különleges lakosa is van – exkluzív BABY bon Surprise csecsemő egy lábzsákban elrejtve. Milyen csecsemő van benne elrejtve? Amikor a fogantyúval ellátott palack kibontakozik, megnyílik egy bájos, két szintre osztott nappali.

BABY born Idősebb fiú testvér Soft Touch, 43 cm
23 090 Ft 20 770 Ft
+ ingyen szállítás

Ez aztán a rosszcsont! Idősebb fiú testvér BABY born ismét ellopta a kishúga hajkeféjét. De van saját fésűje a kócos hajára. De ki tudna ellenállni a csintalan kifejezésének és szemtelen megjelenésének? A kisfiúnak a teste kellemes „Soft Touch” anyagból készült, és mindig mozgásban van. Hajlékony térdei vannak és modern sportcipőt visel, ami elviszi őt bárhová, ahova szüksége lesz.

BABY born Soft Touch - fiú

BABY born Soft Touch - fiú

Értékelés: 4,8
20 390 Ft 18 170 Ft

BABY born baba body-ban és sapkában. Teste kellemes tapintású, válla könnyen mozgatható. Örülni fog, ha megeteted. Amikor szomorú, babakönnyeket hullat. Szívesen pancsol a kádban, és amikor elfárad, fektesse a hátára. A baba lehunyja a szemét és elalszik.

BABY born Surprise

BABY born Surprise

Értékelés: 4,7
4 530 Ft

Nézd meg, mit hozott a gólya! Csodás kisbaba, amelyet darabról darabra fedezhetsz fel. Az örömmel teli csodás csomó számos meglepetést tartogat. Először bontsd ki az anyagot és nézd meg, milyen a baba pólyája majd folytasd tovább a felfedezést.

BABY born Idősebb nővér Fésülhető fej színes krétákkal
14 490 Ft 11 550 Ft

A fésülhető fej szőke hajában néhány színes tincs található. A kis fodrászok fantáziadús frizurákat találhatnak ki, például a színes tincs befonásával a szőke hajba, így többszínű copfot tudnak létrehozni. A négy hajgumi és a két hajcsat a gyönyörű minőséges hajat mindig pontosan ott rögzítik, ahol szűkséges.

BABY born Ló

BABY born Ló

Értékelés: 4,6
19 090 Ft 14 280 Ft

Lovacska a BABY born baba számára sok mindenre képes. Ha megnyomod a gyönyörű fehér sörényes lovacska bal fülét, elindul előre. Ha a jobb fülét nyomod meg, hallani fogod, hogyan nyerít.

BABY born Soft Touch Little baba, 36 cm
14 590 Ft 14 150 Ft

Kellemes „Soft Touch“ anyagból készült testű baba különböző funkciókkal a kis szülők számára, akiknek már két éves kortól kezdve sok szórakozást biztosít. Ugyan úgy, mint más kisbabák, ez a baba is főként a cumisüvegből váló ivást, az evést és az alvást szereti. Amikor már teleitta magát, belepisil a bilibe vagy a pelenkába.

BABY born Butik Deluxe Hercegnő Készlet
10 380 Ft

BABY born® szívesen öltözik hercegnőnek, nem csak farsangkor. Ezért várnak rá ezek a szép hercegnő ruhák. Csillogó tüll szoknya, a felső része elbűvölő Berta kacsa mintával díszített. Pasztell rózsaszín, mint az álmaidban. A ruhácskát BABY born® kiegészíti rózsaszín balerina cipővel és plüss gallérral. A korona természetesen nem hiányozhat. BABY born® így egy valódi hercegnővé válhat. A barátnői számára BABY born® Őfelsége mindig tart valami praktikusat a táskájában.

BABY born Retró mosdó

BABY born Retró mosdó

Értékelés: 4,7
13 990 Ft 12 980 Ft

A gyönyörű BABY born retró mosdóval a fogmosás szórakozássá válik! Először kapcsold fel a villanyt. Bruno maci, a szájhigiéniai szaktekintély, már elő is állt a BABY born számára egy fogkefével. Amint a fogkefe belefog a munkába, fogmosó hangokat fogsz belőle hallani.

BABY born Soft Touch Kislány fogtisztításra alkalmas kiegészítőkkel, 43 cm
23 790 Ft 19 470 Ft

A BABY born mindig betesz valamit a szájába, amit rág. Hamarosan kijönnek a fogai. A rózsaszín pólóján Bruno medve és Berty kacsa mintája található, akik épp fogat mosnak. A kényelmes nadrág és sapka színes pöttyökkel díszített. A fogászati higiéniához szükséges kiegészítőkkel együtt a BABY born számos további kiegészítőt hoz új otthonába, amelyek segítségére lesznek kilenc funkciójában.

BABY born Távirányítós robogó
20 770 Ft

Tedd szabaddá az utat BABY born előtt Távirányítós robogó. Ezzel a rózsaszín járművel oda-vissza haladhatsz a szobában, előre és hátrafelé is. BABY born-nak rengeteg helye van, hogy kényelmesen üljön a széles ülésen és kezével megfogja a kormányt.

BABY born BABY born Vicces WC

BABY born BABY born Vicces WC

Értékelés: 4,9
8 170 Ft

Amikor a BABY born® a WC-n ül, elkezd zenélni. És ha kész, akkor tapssal jutalmazzák. Ha néhányszor megnyomod az ülőkét, pukkolást és nevetést fogsz hallani, vagy a pisilés hangját, tapsolást és nevetést.

BABY born Fürdőköpeny

BABY born Fürdőköpeny

Értékelés: 5
4 530 Ft

Amint a BABY born® baba kijön a kádból, szeret a fürdőlepedőjébe bújni. Kellemes puha anyagból készült, a kapucni védi a BABY born baba fejét a megfázástól.

BABY born Kád

BABY born Kád

Értékelés: 4,6
16 870 Ft

BABY born kád garantálja a szórakozást! A nyomógomb megnyomásával elindul a zuhany és hang- valamint fényeffektusok aktiválódnak. Amikor csurog víz, dallam szólal meg és fürdési hangok.

BABY born Asztalra erősíthető etetőszék
9 080 Ft

BABY born baba már éhes és szomjas. A palackból való ivás és a püré evése a két legkedveltebb elfoglaltsága. A kényelmes etetőszéknek köszönhetően az asztalnál, rögtön az anyukája mellett ehet. Az etetőszék puha, ennek ellenére tartós anyagból készült. Egy pillanat alatt felszerelhető az asztalra.

BABY born Autóülés

BABY born Autóülés

Értékelés: 4,7
6 790 Ft 6 480 Ft

BABY born babának megvannak a saját autósülése! Utazás a babának szuper kényelmes lesz. A rózsaszín csíkos ülésnek saját biztonsági öve van, így BABY born nyugodtan pihenhet és élvezheti az utazást.

BABY born Bukósisak a robogóra
4 530 Ft

Rózsaszín sisakmint ez is, nem csak jól néz ki, de fontos is a szobában versenyzéshez.. Amikor a BABY born bátyja hirtelen felugrik a játékdoboz mögül, hogy BABY bornt viccből megijessze, és a meglepett BABY born leesik a robogójáról, a feje így mindig jól védve van.

BABY born Butik Áruház

BABY born Butik Áruház

Értékelés: 3,7
21 390 Ft 18 040 Ft

Üdvözlünk a pop-up áruházban. Tegnap szerkény, ma kis butik. Egyszerűen építsd fel a hátteret és készen is van a butik. A polcokon két pár cipő, rózsaszín napszemüveg, kék szív alakú kerettel ellátott napszemüveg és két karkötő található. A két ruhaállványon ruhák, réteges szoknyák, nyuszikkal díszített fehér póló találhatóak.

BABY born Butik Deluxe Balerina Készlet
8 120 Ft 7 780 Ft

Színházi függöny fel! Bemutatjuk neked BABY born balerina öltözetét. Rózsaszín pöttyök táncos nyúlral, beleértve a fehér balett harisnyát is, BABY bornnak elég szabadságot biztosít a piruettek, pliék és más balettmozgások elvégzésére. Természetesen egy igazi balerinának szüksége van egy balett szoknyára, egy koronára és balettcipőre is. De BABY born még nem tudja maga bekötni a balettcipő szalagjait – ebben segítségre lesz szüksége. Ahhoz, hogy BABY born izmai ne merevedjenek meg, egy csillag motívumú pulóver is a szett része.

BABY born Butik Deluxe Menyasszony, 43 cm
10 590 Ft 9 080 Ft

Eredeti ruha a BABY born babáknak. BABY born szerelmes. Szerelmes az eperfagyiba, a tábortűzbe, a színes csatokba és…ezt még eddig nekünk nem mondta. Azonban hamarosan megtudjuk. Nagy napján, a baba esküvő napján olyan csodás fehér ruhát fog felvenni, amely tüll alsó résszel és csodás rózsás nyomtatott mintával ellátott.

BABY born Deluxe butik Vőlegény, 43 cm
10 590 Ft 10 380 Ft

Eredeti ruha a BABY born babáknak. A lagzi a vőlegény számára is lehet szórakozás. A kis vőlegény kék öltönyt visel, melyet nadrág és zakó alkot bevarrott inggel. A zakó hajtókáját bokréta díszíti. A rózsaszín nyakkendővel annyira elegánsan néz ki. A kék masnis fehér cipő szuper kényelmes, ez az igazi a lagzis elsőtánchoz.

BABY born Deluxe Pizsama és kiegészítők
8 390 Ft 7 260 Ft

BABY born saját szettel házon kívüli alváshoz. Csíkos ing makró lenyomatokkal. Az inget pizsamanadrág egészíti ki, sapka és vicces zokni. Nem hiányozhat a nyuszi formájú párna sem.

BABY born Deluxe Trendy készlet
7 780 Ft

BABY born szereti új divatirányzatot teremteni. Biztosan számos hollywoodi sztár szeretne az övéhez hasonló outfitet viselni a vörös szőnyegen. A rózsaszín fodros szoknya fantasztikus csillogós övvel ellátott, a fehér póló csodás szívecskés nyomtatott mintával ellátott.

BABY born Denim szett 2018

BABY born Denim szett 2018

Értékelés: 4,5
7 780 Ft

A farmerrel nem hibázhatsz. Kényelmes és ellenálló, tökéletes választás minden alkalomhoz. A meleg napokon a BABY born szívesen hordkantáros szoknyát, vidám mintás trikót és rózsaszín sportcipőt.

BABY born Élelmiszer (12 táska)
3 880 Ft

12 speciális élelmiszer táska baba számára Baby born®. Egyszerűen keverjük össze vízzel, ahogyan az utasításban van írva és a kedvenc Baby born® terméke készen áll! Ezután kóstóld meg a Baby born® ízét.

BABY born Fürdőnadrág sötétkék színben 36-os szám mintával
3 880 Ft

Szörfölés, vízisízés, paddleboard… Sajnos BABY born® ezekhez még nagyon kicsi, az úszás órákon már lelkesen gyakorolja az elindulást. A lényeg, hogy megfelelő stílusa legyen. BABY born® ebben a fürdőnadrágban felveheti a versenyt az összes hawai szörfössel. Türkiz modell Bella kutya fejének sárga mintájával, a kék modell pedig a 36-os szám díszítésével. BABY born® remekül fog mutatni ebben a fürdőnadrágban!

BABY born Fürdőszoba készlet
4 790 Ft

Tisztálkodj és menj… Gyorsan moss kezet, töröld le tejbajszod és már készen is állsz a játékra. Még egy pillanat: ne felejts el fogat mosni! A Brúnó medve alakú fogkefe és fogkrémtubus fogmosás közben hatalmas szórakozást nyújt.

BABY born Hableány 36 cm

BABY born Hableány 36 cm

Értékelés: 4
12 980 Ft

Hallottál már a hableányok különleges úszásmódjáról? Ez az úszásmód, amikor sellőjelmezben az uszonnyal mozgatod a vizet. A BABY born Hableány megmutatja hogyan kell.

BABY born Hálózsák

BABY born Hálózsák

Értékelés: 5
4 608 Ft 4 530 Ft

„Aaah!“ BABY born lassan lehunyja szemeit. Ma ugyanis nagyon nehéz napja volt. Gyorsan nyisd ki a vállakon elhelyezkedő lime zöld színű tépőzárat, hogy a BABY born® baba a lehető leghamarabb bebugyolálhassa magát a hálózsákba.

BABY born Harisnyák (2 db) türkiz + kék
3 880 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

BABY born Harisnyák annyira szépek, hogy szinte már kár alul viselni őket! A virágmintás szürke darab remekül megy pólókhoz. A világűr mintával ellátott kék pedig tökéletesen kiegészíti a kapucnis pulcsit. A csíkos pompás lesz farmerszoknyával. Az egyszínű piros, rózsaszín és türkiz harisnya mindenhez illik és mindenkinek jól áll. BABY born nem szereti ha nadrágot visel a harisnyája felett. A lakásban mindig levetkőzik, hogy a BABY born felirat jól látszódjon a fenékrészen.

BABY born Interaktív cumi

BABY born Interaktív cumi

Értékelés: 4
3 880 Ft

BABY born nagyon szereti a cumiját. Segít neki elaludni, javítja a kedvét és segít az unaloműzésben. Amikor BABY born beteszi a cumit a szájába, villog. A hangulatától függően váltogathatod a cumin a világító virágot, szívet vagy csillagot.

BABY born Interaktív cumisüveg és kanál
4 530 Ft

BABY born a kásája kiszedésében nagyon ügyes. De amikor kirándulni megy, fölösleges magával vinnie az egész étkészletet. Praktikus megoldás ez a rózsaszín cumisüveg evő hangeffekttel és integrált kanállal. Olyan cumi fejet is tartalmaz mint egy normális cumisüveg, hogy BABY born vizet is ihasson belőle. És most jön a fénypontja! Kiterjesztés kanállal: a kiterjesztés nyílása kiereszti a kását a kanálba, hogy BABY born kényelmesen egyen. Mmm, ez finom!

BABY born Kék sportcipő

BABY born Kék sportcipő

Értékelés: 3,3
4 530 Ft

Ebben a csodás sportcipőben a BABY born lábát mindig kényelemben tudhatja. Ráadásul remekül is mutat! Nadrághoz és ruhácskához is tökéletesen illik. Bővítse ki a baba ruhatárát ezzel a szép cipőcskével.

BABY born Kerékpár készlet
10 380 Ft

BABY born örül, mindenhol, a kerékpáros kirándulás nem kivétel. A kerékpáros felszerelése stílusos és egyúttal praktikus is. Türkíz nadrágnak állítható alsó szára van, hogy ne akadjon bele a láncba.

BABY born Kerékpár kosárral
13 481 Ft 12 460 Ft

BABY born szeret kerékpározni. A kidolgozott kialakítású kerékpárral minden lehetséges, csak az unalom nem. Fehér lakkozott alap, mentol színnel kiemelt fontos részek, virágos minta és kerék rózsaszín középső résszel Dísz bojtok a markolaton vidáman lebegnek a szélben és a kék Brunó medve formájú lámpája világít, hogy a BABY born -t mindenki észrevegye.

BABY born Készlet strand sátorral
13 290 Ft 12 330 Ft

Itt a vakáció! Menjünk a strandra. A sekély vízben a BABY born próbál úszni. Segítségül hozott magával úszógumit és szárnyakat gyönyörű Amazon őserdő dizájnnal.

BABY born Készlet törölközővel
3 880 Ft

BABY born ma már rengeteg homok süteményt sütött, ezért ő maga is tiszta homok. Most a nagy törölköző és sok víz van soron, hogy BABY born-ból újra tiszta baba válhasson. A törölköző vízcsepp és szivacs mintával van díszítve Berta kacsa formában ami felakasztható a fürdőszobában.

BABY born Kiegészítők a fürdőszobába
3 880 Ft

A fürdés olyan szórakoztató. Legfőképpen a BABY born babákhoz alkalmas fürdőszobába való kiegészítőkkel. A készlet tartalma Berta kacsa formájú kanna, kacsa formájú szivacs, lime zöld szappan, csepp formájú törölköző, szappanra alkalmas tartó, vízre alkalmas kis és nagy tartály.