Blaumann Kés készlet tapadásmentes felülettel, 3 db, fekete
4 390 Ft

Ezek a Blaumann márkájú kések tapadásmentes felületűek, nem szükséges gyakran élesíteni őket, mivel lézerrel élesítettek a tökéletes vágás érdekében. A penge antibakteriális felületének köszönhetően nem kell attól tartanod, hogy az ételek elkészítés közben elveszítik a vitaminokat, az ízüket vagy az aromájukat. A fogantyú csúszásmentes, biztonsági ujjvédővel ellátott, így a csili vágása biztonságos és kényelmes lesz.

Blaumann Edény szett 17 drb Gourmet Line
27 490 Ft
+ ingyen szállítás

Rozsdamentes acél edények fedővel és 5 rétegű aljjal a Gourmet Line sorozatból, alkalmas minden típusú főzőlaphoz, az indukciósat is beleértve. Az edények füle szegecselt, és az egész szett mosogatógépben mosható.

Blaumann Edény szett 12 drb Gourmet Line
23 890 Ft 21 990 Ft

Rozsdamentes acél edények fedővel és 5 rétegű aljjal a Gourmet Line sorozatból, alkalmas minden típusú főzőlaphoz, az indukciósat is beleértve. Az edények füle szegecselt, és az egész szett mosogatógépben mosható.

Blaumann Blaumann késkészlet tapadásmentes felülettel, 3 db, szürke
4 890 Ft

A Blaumann márkájú csúcsminőségű kések minőségi rozsdamentes acélból készültek, antibakteriális tapadásmentes felülettel rendelkeznek, amely segít megőrizni az ételek ízét és vitaminjait azok szeletelése közben. A lézerrel élesített penge mindig pontosan vág. A kés praktikus pengevédővel ellátott, amely védi azokat az ütésektől.

Blaumann Jumbo Gourmet line 32 db-os edénygarnitúra
42 790 Ft 31 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

32-darabos edénykészlet gyors hővezetéssel az energiatakarékos főzés érdekében. A Berlingerhaus Jumbo Gourmet line 32 db-os edénygarnitúra minden főzőlaptípushoz alkalmas, ideértve az indukciósat is. A fazekakat nyugodtan moshatod mosogatógépben.

Blaumann Késkészlet tapadásmentes felülettel, 3 db, piros
4 790 Ft 2 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Blaumann kések kiváló minőségű ** rozsdamentes acélból készülnek, tapadásmentes bevonattal. A készlet tartalmazza három lézerrel élesített kést, amelyek tapadásmentes antibakteriális felülettel rendelkezik. A csomagolásban megtalálod a leggyakrabban használt késeket, amelyekre szükséged lesz a főzésnél, vagy az ételkészítésnél, és ezek a Santoku kések, mint az univerzális és a hámozó kés.

Blaumann Satin Gourmet line 13 db-os edénygarnitúra
31 490 Ft 22 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

13-darabos edénykészlet gyors hővezetéssel az energiatakarékos főzés érdekében. A Berlingerhaus satin Gourmet line 13 db-os edénygarnitúra minden főzőlaptípushoz alkalmas, ideértve az indukciósat is. A fazekakat nyugodtan moshatod mosogatógépben.

Blaumann Steak késkészlet, 4 db
2 290 Ft 572,50 Ft/darab

Utolsó darab ezen az áron!

Blaumann Steak késkészlet minőségi rozsdamentes acélból készültek. Nyelük fából van, kialakításuk pedig ergonomikus, így kényelmesen tarthatja kezében. A fogazott éllel ellátott eszközök könnyű szeletelést tesznek lehetővé.

Blaumann BL-1031 Edénykészlet, 12 db
22 463 Ft 21 990 Ft

Blaumann BL-1031 Edénykészlet minőségi rozsdamentes acélból készült. A készlet 6 különböző méretű edényt tartalmaz, többek között egy serpenyőt. Mindhez tartozik egy-egy üvegfedél. Bármilyen főzőfelületen használhatóak.

Blaumann Bornyitó

Blaumann Bornyitó

Értékelés: 4
3 088 Ft 2 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A mechanikus bornyitó rozsdamentes acél kivitelezésű, fényes felületű. Minden borkedvelőnek örömet okoz. Egyetlen háztartásból sem hiányozhat. Praktikus csúszásmentes fogantyúval rendelkezik.

Blaumann Tésztagép

Blaumann Tésztagép

Értékelés: 5
10 338 Ft 9 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Blaumann márkájú acélból készült tésztagép 15 cm széles tésztát készít. A házi készítésű tészta nem csak a válogatósaknak alkalmas, hanem minden olyan személynek is, aki szereti a házi készítésű termékeket.

Blaumann BL-1637 Edénykészlet, 10 db
16 990 Ft

Blaumann BL-1637 Edénykészlet minőségi rozsdamentes acélból készült. A készlet 5 különböző méretű edényt tartalmaz, többek között egy serpenyőt. Mindhez tartozik egy-egy üvegfedél. Bármilyen főzőfelületen használhatóak.

Blaumann Jumbo Gourmet line 12 db-os edénygarnitúra
24 890 Ft 21 990 Ft

12-darabos edénykészlet gyors hővezetéssel az energiatakarékos főzés érdekében. A Berlingerhaus Jumbo Gourmet line 12 db-os edénygarnitúra minden főzőlaptípushoz alkalmas, ideértve az indukciósat is. A fazekakat nyugodtan moshatod mosogatógépben.