BLAUPUNKT Brighton 170 BT Autórádió
19 990 Ft

2 év garancia

Autórádió CD meghajtó nélkül alkalmas a digitális zene hallgatására USB bemenetről vagy SDHC memóriakártyáról. Bluetooth csatlakoztathatóság, digitális FM, AM tuner RDS funkcióval, lejátssza az MP3 formátumot, WMA, előlapi AUX bemenet, ekvalizer, X-Bass kiemelő basszus, gombok piros háttérvilágítása, távirányító, kivehető előlap.

BLAUPUNKT MB06 Audio rendszer

BLAUPUNKT MB06 Audio rendszer

Értékelés: 4,7
48 490 Ft 41 490 Ft

2 év garancia

Audio rendszer minden szabadidős vagy otthoni rendezvényen lehetőséget nyújt, a tökéletes hangzásra, miközben élvezheted a karaoke funkciót. Bluetooth csatlakozás, USB, SD kártya bemenet, lejátssza az MP3, digitális FM tuner előre beállított értékekkel, eqvalizer, teljes teljesítmény 35 W RMS, távirányító és mikrofon mellékelve, tölthető akkumulátor 24 órás élettartammal.

BLAUPUNKT BB16

BLAUPUNKT BB16

Értékelés: 4,3
23 990 Ft

Hordozható rádiómagnó, amely lejátsza kedvenc kazettáját. A Blaupunkt BB16, az egyik azon kevesek közül, amely CD, USB és kazetta lejátszására szolgál. További hangforrás AUX konnektor segítségével csatlakoztatható. 40 előtelepített FM tuner automatikus, vagy manuális elmentése, miközben a kézi mód segítségével szám alapján az előre beállított szám kiválasztható. Élvezze ki teljesen és bárhol kedvenc zenéjét.

BLAUPUNKT BB14

BLAUPUNKT BB14

Értékelés: 5
18 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hordozható rádiómagnó otthonra és az iskolába is. A Blaupunkt BB14 lejátssza az MP3 fájlokat CD-ről és külső adattároló is hozzákapcsolható az USB porton keresztül. Azok, akik gyakran hallgatnak rádiót, értékelni fogják az FM tonert a 40 állomást megjegyző memóriával. További lejátszó is kapcsolható hozzá az AUX csatlakozón keresztül. Ennek a nagy teljesítményű és kompakt lejátszónak az irányítása egyszerű, mindenki könnyen tudja kezelni. Előny, hogy hálózatról és elemről is működik.

BLAUPUNKT BB15 CD-s magnó

BLAUPUNKT BB15 CD-s magnó

Értékelés: 4,5
26 490 Ft

2 év garancia

A kompakt Blaupunkt BB15 egy multifunkciós médialejátszó rádió, magnó, USB és CD-lejátszó egyben. A kazettára másolhat számokat a CD-ről vagy USB-ről. A 2×2W RMS hangszórók kitűnő hangminőségben szólaltatják kedvenc dalait. Ergonómikus foganytúja és elemes működése által könnyen szállítható és utazás közben használható.

BLAUPUNKT BB30BT rádió

BLAUPUNKT BB30BT rádió

Értékelés: 4
34 990 Ft

2 év garancia

A Blaupunkt BB30BT rádió alkalmas tantermekbe, nyaralókba vagy gyermekszobákba. A nagyteljesítményű erősítőnek és a hangszínszabályozónak köszönhetően tökéletesen tiszta hangot ad. Egy USB / SD porttal rendelkezik, az MP3 fájlokkal rendelkező memória hordozók csatlakozására, Bluetooth technológia a vezeték nélküli hordozható eszközök csatlakozására és CD egységgel a klasszikus CD adathordozókhoz.

BLAUPUNKT BB5WH Magnó

BLAUPUNKT BB5WH Magnó

Értékelés: 4,2
16 990 Ft

Blaupunkt BB5WH Magnó a beépített digitálisan hangolható FM tuner mellett CD-R / RW lemezről és USB meghajtóról képes MP3 fájlok lejátszására. Teleszkópos antennával és fejhallgató kimenettel is rendelkezik. Elemről vagy hálózatról is üzemeltethető.

BLAUPUNKT DVR BP 2.5 FHD

BLAUPUNKT DVR BP 2.5 FHD

Értékelés: 4,8
24 490 Ft

Blaupunkt DVR BP 2.5 FHD kamera az autóba Full HD felvétellel, széles felvételi szöggel, beépített G-szenzor, 2 "LCD és az innovatív rögzítéssel a járműben, miközben minimális mérete van.

BLAUPUNKT DVR BP 3.0 FHD GPS

BLAUPUNKT DVR BP 3.0 FHD GPS

Értékelés: 2,5
36 990 Ft 36 490 Ft

A Blaupunkt DVR BP 3.0 autós kamera Full HD felbontásban rögzíti az eseményeket. Integrált G szenzorral, beépített GPS-szel és 2,7"-os kijelzővel rendelkezik.

BLAUPUNKT Madrid 170 BT Autórádió
23 990 Ft

2 év garancia

Autórádió CD meghajtó nélkül alkalmas a digitális zene hallgatására USB bemenetről vagy SDHC memóriakártyáról. Bluetooth csatlakoztatás, érzékeny digitális FM, AM tuner RDS funkcióval, lejátssza az MP3 formátumot, WMA, előlapi AUX bemenet, hangszínszabályozó, X-Bass basszus kiemelés, piros gomb háttérvilágítás, biztonsági mentési beállítások, eltávolítható előlap.

BLAUPUNKT Palermo 170 Autórádió
24 990 Ft

2 év garancia

Autórádió CD meghajtóval alkalmas a digitális zene hallgatására USB bemenetről vagy SDHC memóriakártyáról. Digitális FM, AM tuner RDS funkcióval, lejátssza az MP3 formátumot, WMA, előlapi AUX bemenet, ekvalizer, X-Bass kiemelő basszus, gombok piros háttérvilágítása, távirányító, kivehető előlap.

BLAUPUNKT Augsburg 170 BT Autórádió
33 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Autórádió CD meghajtóval alkalmas a digitális zene hallgatására USB bemenetről vagy SDHC memóriakártyáról. Bluetooth csatlakoztathatóság, érzékeny digitális FM, AM tuner RDS funkcióval, lejátssza az MP3 formátumot, WMA, előlapi AUX bemenet, ekvalizer, X-Bass kiemelő basszus, gombok fehér háttérvilágítása, beállítások mentése, preferenciák, távirányító, kivehető előlap.

BLAUPUNKT CR12 Rádiós ébresztőóra
18 990 Ft 15 990 Ft

A** Blaupunkt CR12WH** egy többfunkciós, rendkívül dizájnos ébresztőóra, amely bármely hálószoba dísze lehet! Az óra méri a belső és külső külső hőmérsékletet egyaránt, így mindig tudjuk, hogy hány fok van az otthonunkban és a reggeli készülődésben is nagy segítség lehet, ha tudjuk, hogy milyen időre számíthatunk kint. Az óra rendelkezik a kettős ébresztés funkcióval, így nem kell külön ébresztési időpontot beállítani hétköznap és hétvégén. Ennek az órának a segítségével kiválaszthatjuk az ébresztésünk módját is, hiszen kelhetünk csengésre vagy a kedvenc rádiócsatornák ébresztésére is!

BLAUPUNKT CR16WH

BLAUPUNKT CR16WH

Értékelés: 5
16 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rádiós ébresztőóra nagy áttekinthető kijelzővel, melynek fényerőssége optimálisan beállítható a környezet megvilágításnak függvényében. A Blaupunkt CR16WH-val kelhetünk választott rádióállomás hangjára vagy klasszikus hangjelzésre, miközben a Snooze funkció egy előre beállított szakasz után kikapcsolja a rádiót.

BLAUPUNKT CR55CHARGE

BLAUPUNKT CR55CHARGE

Értékelés: 4,3
14 490 Ft

2 év garancia

Kelj fel jobb lábbal köszönhetően az új ébresztési segítségnek modern ébresztőóra Blaupunkt CR55CHARGE formájában, amely ** FM tunerrel rendelkezik PLL-el** a rádió hallgatására és 20 rádióállomás memóriával. Rendelkezik egy késleltetett Snooze ébresztési funkcióval és kettős ébresztéssel. USB képességgel is rendelkezik, vagy a mobil vezeték nélküli Qi töltésével.

BLAUPUNKT CR80USB
11 790 Ft 9 590 Ft

Mennyi az idő és hány fok van otthon, mindezt azonnal elárulja a Blaupunkt CR80USB modern rádiós ébresztőóra nagy LED kijelzővel és a beltéri hőmérséklet érzékelővel. A készülék rendelkezik FM-tunerrel PLL-vel, lehetővé teszi 40 állomás tárolását, képes más eszközök töltésére USB porton keresztül, dupla ébresztéssel és késleltetett ébresztéssel rendelkezik.

BLAUPUNKT CRP7WH Rádiós ébresztőóra
11 990 Ft

CRP7WH rádiós ébresztőra modern külsejével stílusos kiegésztő lehet a hálószobájában. Óriás kijelzője 24 órás formátumban jelzi az időt. Az óra különlegessége, ha éjszaka szeretné tudni az időt, nem kell rápillantania az órára, ugyanis a beépített projektornak köszönhetően az idő kivetíthető a plafonra. Két különböző ébresztési időpont is megadható.

BLAUPUNKT CRP81USB

BLAUPUNKT CRP81USB

Értékelés: 4,6
14 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ébredjen rádióállomások kíséretében a modern rádió ébresztőórával Blaupunkt CRP81USB, 2 ébresztési idő, Szundi időzítő, automatikus kikapcsolás beállítás, projektor és PLL FM tuner. A készülékkel USB-n keresztül feltöltheted a mobiltelefonod, ezen kívül megjeleníti a kültéri hőmérsékletet.

BLAUPUNKT GTb 8200P

BLAUPUNKT GTb 8200P

Értékelés: 5
19 990 Ft

Passzív subwoofer az autóba fel van szerelve egy 8 "basszus átalakítóval a zene alacsony frekvenciáinak kiemelésére az autóban. Lezárt hangosító LDF anyagból és bassreflex-el, két acél védő, a felület szőnyeggel van bevonva, maximális teljesítmény 400 W, membrán típusú SpunPaperCone biztosítja a természetes basszusokat még a nagy ingadozásoknál is.

BLAUPUNKT HR5BR Rádiós óra

BLAUPUNKT HR5BR Rádiós óra

Értékelés: 4,4
12 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Blaupunkt HR5BR egy retró stílusú, modern megoldásokat tartalmazó digitális LCD kijelzővel ellátott rádió. Barna dizájnja jól illeszkedik fa és természetes hatású bútorokhoz. Beépített FM rádióval rendelkezik, amelyen akár 50 állomást is eltárolhatunk. További hasznos funkciója, hogy USB és Micro SD memóriakártya bemenettel rendelkezik így könnyedén csatlakoztathatjuk más adathordozókkal is és az MP3 fájlokkal is megbírkózik!

BLAUPUNKT Manchester 110 Autórádió
23 490 Ft

2 év garancia

Blaupunkt Manchester 110 Autórádió tökéletes választás mindenki számára. A készülék számos funkciójának köszönhetően praktikusan használható, valamint remek szórakoztatást biztosít utazás közben. Lehetséges USB csatlakoztatása, így akár saját zenéit is lejátszhatja. Támogatja az **MP3, WMA, CD-DA, CD-R és CD-RW* formátumokat.

BLAUPUNKT MC60BT Mini HiFi

BLAUPUNKT MC60BT Mini HiFi

Értékelés: 4,5
56 290 Ft 51 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Blaupunkt MC60BT mini HiFi mély zenei élményt biztosít bárki számára. Használhatja rádió funkcióját, mely 30 csatona tárolására alkalmas, de hallgathatja kedvenc zenéit CD-ről, MP3-ról USB csatlakozóját kihasználva, vagy akár okostelefonról, számítógépéről Bluetooth kapcsolatának köszönhetően. A Karaoke funkció segítségével bárki élő szereplőjévé válhat a zenének.

BLAUPUNKT MS50BT
60 990 Ft
+ ingyen szállítás

CD meghajtó, erősítő, FM tuner PLL-el, USB port, AUX bemenet – mindez egy Bluetooth mikrorendszer Blaupunkt MS50BT kompakt kialakítású testben van elrejtve, amely méreteinek köszönhetően kis belső terekbe is alkalmasak. A készülék tiszta hanggal játszik 2 kiváló minőségű hangszóróból 120 W RMS teljesítménnyel.

BLAUPUNKT MS70BT
69 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Szemet gyönyörködtető dizájn, fület gyönyörködtető hangzás – modern Blaupunkt MS70BT Bluetooth mikrorendszer hatására az egész háztartás az audio szerelmesévé válik. A készítésnél FM rádióval, PLL-el, CD meghajtóval lett felszerelve, a flash meghajtó csatlakoztatásához USB csatlakozóval és AUX bemenettel rendelkezik. RMS és 140 W teljesítménnyel, valamint kiváló hangzással büszkélkedhet, melyet 2 minőségi hangszóró biztosít.

BLAUPUNKT PA10 Audio rendszer
50 990 Ft

2 év garancia

A professzionális audio rendszer megfelel a tökéletes hangzás követelményeinek, és képes ellátni elegendő hangerővel akár a edzőtermet, szalont vagy nyilvános rendezvényt. Karaoke funkció, Bluetooth csatlakozás, USB, SD kártya bemenet, lejátssza az MP3, AUX ki és bemenetel, digitális FM tuner előre beállított értékekkel, eqvalizer, teljes teljesítmény 35 W RMS, fogantyú, állvány, távirányító és mikrofon, újratölthető akkumulátor akár 24 óra teljesítménnyel.

BLAUPUNKT PA12 Audio rendszer
59 590 Ft 57 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A professzionális audio rendszer megfelel a tökéletes hangzás követelményeinek, és képes ellátni elegendő hangerővel akár a edzőtermet, szalont vagy nyilvános rendezvényt. Karaoke funkció, Bluetooth csatlakozás, USB, SD kártya bemenet, lejátssza az MP3, AUX ki és bemenetel, digitális FM tuner előre beállított értékekkel, eqvalizer, teljes teljesítmény 38 W RMS, 30 cm-es mélysugár-átalakító, fogantyú, állvány, távirányító és mikrofon, újratölthető akkumulátor akár 24 óra teljesítménnyel.

BLAUPUNKT PA15 Audio rendszer

BLAUPUNKT PA15 Audio rendszer

Értékelés: 4,3
72 990 Ft 69 990 Ft

A professzionális audio rendszer megfelel a tökéletes hangzás követelményeinek, és képes ellátni elegendő hangerővel akár a edzőtermet, szalont vagy nyilvános rendezvényt. Karaoke funkció, Bluetooth csatlakozás, USB, SD kártya bemenet, lejátssza az MP3, AUX ki és bemenetel, digitális FM tuner előre beállított értékekkel, eqvalizer, teljes teljesítmény 35 W RMS, 38 cm-es mélysugár-átalakító, fogantyú, állvány, távirányító és mikrofon, újratölthető akkumulátor akár 24 óra teljesítménnyel.

BLAUPUNKT PA25 Audio rendszer
109 990 Ft 102 990 Ft

A professzionális audio rendszer megfelel a tökéletes hangzás követelményeinek, és képes ellátni elegendő hangerővel akár a edzőtermet, szalont vagy nyilvános rendezvényt. Karaoke funkció, Bluetooth csatlakozás, USB, SD kártya bemenet, lejátssza az MP3, digitális FM tuner előre beállított értékekkel, eqvalizer, teljes teljesítmény 160 W RMS, kettő 38 cm-es mélysugár-átalakító, kerekek, távirányító és mikrofon, XLR csatlakozók, tápegység a hálózati aljzatból.

BLAUPUNKT Porto 170 Autórádió
17 088 Ft 15 990 Ft

2 év garancia

Autórádió CD meghajtó nélkül alkalmas a digitális zene hallgatására USB bemenetről vagy SDHC memóriakártyáról. Bluetooth csatlakoztathatóság, digitális FM, AM tuner RDS funkcióval, lejátssza az MP3 formátumot, WMA, előlapi AUX bemenet, ekvalizer, X-Bass kiemelő basszus, gombok piros háttérvilágítása, távirányító, kivehető előlap.

BLAUPUNKT PP11BT

BLAUPUNKT PP11BT

Értékelés: 4,3
17 490 Ft

Hordozható rádióvevő készülékek kiegyensúlyozott hangzású Bluetooth-on vagy MicroSD-kártyán keresztüli lejátszás. Blaupunkt PP11BT támogatja mind a népszerű MP3 formátumot, úgy a tömörítetlen WAV-ot. A hordozható rádió akár 60 rádióállomást tud memorizálni és ébresztőóraként is használható szundi funkcióval. Az órát ízlésesen vetíti közvetlenül a hangszóró rácsára, ami elég nagy ahhoz, hogy a reggeli szemmel megnézd.

BLAUPUNKT PP14BT

BLAUPUNKT PP14BT

Értékelés: 4,4
18 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hordozható rádió-vevőkészülék, amellyel bárhol hallgathatja kedvenc zenéjét. A Blaupunkt PP14BTrendelkezik USB és MicroSD meghajtóval, valamint Bluetooth segítségével mobilkészülékéhez is csatlakoztatható. Ez a stílusos lejátszó kiváló választást jelent a klasszikus külsejű modern technológia kedvelőinek. Ez a lejátszó akár 60 kedvenc rádióállomását megjegyzi, valamint ébresztőként is használható.

BLAUPUNKT PR5BL Hordozható Rádió
8 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Blaupunkt hordozható rádió hálózati feszültséggel és elemekről is működtethető. Megnövelt működési idővel rendelkezik, a kényelmes kezelőszervek segítségével az állomások könnyen és gyorsan hangolhatók. Lágy, fekete-kék színével bármely környezetbe beleillik. Blaupunkt rádiókészüléke áramellátását akkumulátorral vagy közvetlenül az elektromos hálózatról is biztosíthatja, így egyedülálló kényelmet és rugalmasságot élvezhet. Ha nincs a közelben fali aljzat, vagy nem szeretne kusza kábeleket látni, működtesse egyszerűen akkumulátorral a készüléket. Ha folyamatos és stabil áramellátásra van szüksége, csatlakoztassa a készüléket közvetlenül a fali aljzatba. Most már élvezheti annak felszabadító érzését, hogy bárhol hallgathat zenét, ahol csak szeretne.

BLAUPUNKT PS05.2DB

BLAUPUNKT PS05.2DB

Értékelés: 5
65 990 Ft 56 490 Ft

2 év garancia

Egy igazi buliról nem hiányozhat a kiváló hangzású zene – ebben a segítségedre lesz a Blaupunkt PS05.2DB parti Bluetooth hangszóró USB lejátszóval, FM tunerrel, AUX In portal, LED fény show-val és szórakoztató karaoke funkcióval. A hangszóró 4000mAh-s beépített akkumulátorral is fel van szerelve, ami 3 óra használatot biztosít, a csomagban pedig találsz még egy mikrofont is.

BLAUPUNKT SantaCruz 370

BLAUPUNKT SantaCruz 370

Értékelés: 4
89 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

2-DIN autorádió CD mechanika nélkül, mint multimediális lejátszó vagy navigációs egység használható. Nagy érintős 6,2" LCD TFT kijelző, lejátssza a AVI, DivX, Xvid, MPEG4, JPG, MP3 formátumokat USB bemenetről vagy microSD kártyáról, Bluetooth konektivitás,beépített mikrofon a panelon, választható térkép alapozás iGO, GPS modul, FM, AM tuner RDS-vel, equalizer, X-Bass basszus kiemelő , távirányító, fix előlap.

BLAUPUNKT DVR BP 2.1 FHD

BLAUPUNKT DVR BP 2.1 FHD

Értékelés: 4
17 990 Ft 16 490 Ft

Blaupunkt DVR BP 2.1 FHD kamera az autóba Full HD felvétellel, széles felvételi szöggel, beépített G-szenzor, 2 "LCD és két rögzítéssel az ablakra – az egyik tapadókorong a másik pedig ragadós rögzítés.

BLAUPUNKT CR7BK Ébresztőóra

BLAUPUNKT CR7BK Ébresztőóra

Értékelés: 4,3
8 490 Ft

2 év garancia

Blaupunkt CR7BK Ébresztőóra képes egyszerre két ébresztési időpontot kezelni, így biztos az ébredés. Az órában található egy FM rádió, így ébresztésnek a jól hallható sípolás helyett beállíthatja akár kedvenc rádió állomását is. A nagy kék kijelzőnek köszönhetően sötétben is jól látható az aktuális idő.

BLAUPUNKT MS30BT

BLAUPUNKT MS30BT

Értékelés: 4,6
37 990 Ft

Tegye még ütősebbé kedvenc zeneszámait a Blaupunkt MS30BT Minihifi segítségével! Hallgassa kedvenc dallamait okostelefonjáról, játssza le Bluetooth kapcsolaton keresztül zenetárát és kedvenc MP3-CD-it ezen a kompakt, univerzális hangrendszeren. A beépített USB töltőcsatlakozón át valamennyi készülékét feltöltheti, az okostelefonoktól kezdve a táblagépekig. Az audio-in bemeneti csatlakoztatás lehetővé teszi a hordozható médialejátszók audiobemeneti tartalmának közvetlen lejátszását. Amellett, hogy a hangrendszer által biztosított kiváló minőségben élvezheti kedvenc zenéit, az audiobemenet különösen kényelmessé teszi mindezt azáltal, hogy mindehhez elég a hordozható MP3 lejátszót a hangrendszerhez csatlakoztatnia.

BLAUPUNKT BT16CLOCK

BLAUPUNKT BT16CLOCK

Értékelés: 3,5
20 990 Ft

Mutassa az időt, ébreszt és hordozható Bluetooth hangszóróként is szolgál – modern ébresztőórás rádió Blaupunkt BT16CLOCK egy multifunkciós eszköz minden háztartás számára. Rendelkezik FM tunerrel és memóriával 50 rádióállomás számára, nagy LCD kijelzővel, késleltetett riasztással Snooze funkcióval, kettős riasztással és microSD slottal a kártyáknak. 1 feltöltessél akár 8 óráig működőképes.

BLAUPUNKT BT30LED

BLAUPUNKT BT30LED

Értékelés: 4,7
18 990 Ft

Mint a korbács csapkodása – olyan jól megy a zene reprodukálása a hordozható Bluetooth hangszóróval Blaupunkt BT30LED és a slottal a microSD kártyának, ** AUX ** csatlakozóval és USB porttal . A készülékkészletében egy FM rádió is található, amely 50 állomás memóriával rendelkezik. A 4 órás működést 1 töltésre a Li-Ion 3000mAh akkumulátor biztosítsa.

BLAUPUNKT CR6 rádiós ébresztőóra
7 890 Ft

Rádiós ébresztőóra áttekinthető LED kijelzővel, amelyen beállítható a szemednek legoptimálisabb fényerő. A Blaupunkt CR6 nem foglal sok helyet – minden éjjeliszekrényen elfér, ahol vagy berregéssel, vagy rádióállomással ébreszt fel, választásodnak megfelelően. Két különböző időpontban képes felébreszteni, a Szundi funkciójával pedig pár perccel tovább alhatsz.

BLAUPUNKT CR7USB Ébresztőórás rádió
8 490 Ft

Blaupunkt CR7USB Ébresztőóra képes egyszerre két ébresztési időpontot kezelni, így biztos az ébredés. Az órában található egy FM rádió, így ébresztésnek a jól hallható sípolás helyett beállíthatja akár kedvenc rádió állomását is. A nagy kék kijelzőnek köszönhetően sötétben is jól látható az aktuális idő.

BLAUPUNKT CR9WH

BLAUPUNKT CR9WH

Értékelés: 4,4
11 490 Ft

2 év garancia

Blaupunkt CR9WH rádiós óra képes 10 előre beállítható FM-rádió csatornát tárolni. A LED világítású kijelző fényerejét magasra és alacsonyra is állíthatjuk, így nem zavarja meg az éjszakai pihenést. A reggeli ébredést a„szundi" üzemmóddal nyújhatjuk.

BLAUPUNKT CRP10BK Projektoros ébresztőóra
15 990 Ft

2 év garancia

Blaupunkt CRP10BK Projektoros ébresztőóra egy multifunkciós rádiós óra, mely egyben kül- és beltéri hőmérő is. A projektornak köszönhetően a sötétben is kényelmesen láthatjuk az aktuális időt és hőmérsékletet. Az óra egyszerre két ébresztési időpontot is kezel, így az ébredés biztos.

BLAUPUNKT EJE501 Gyümölcscentrifuga
19 990 Ft

Blaupunkt EJE501 Gyümölcscentrifuga kiváló választás mindenki számára, aki szereti a friss gyümölcslevet. A széles adagolónyílás (75 mm) lehetővé teszi, hogy nagy mennyiségű gyümölcsből is készítsen italokat, akár egész gyümölcsöt is belerakhat, így időt takaríthat meg. Használatával kitűnő italokat, turmixokat és desszerteket készíthetünk. A kész gyümölcslé megőrzi a friss gyümölcs rost és vitamin tartalmát.

BLAUPUNKT GRS701 Szendvicssütő
17 990 Ft

Blaupunk GRS701 Szendvicssütő egy összecsukható grillsütő, melynek mindkét oldala alkalmas a sütésre.2000 W teljesítmény gyors felmelegedést tesz lehetővé. Tapadásmentes felületén olaj nélkül, egészségesebben grillezhet. Fogantyúja hőszigetelt, így sütés után is megfogható.

BLAUPUNKT GTB 8200 A Aktív mélysugárzó
27 490 Ft

2 év garancia

Ha még csak most ismerkedsz az autós hifizéssel és szeretnél belekóstolni a mélyládák adta igazi basszus világába, akkor a Blaupunkt GTb szériás mélyláda pontosan neked ajánlható. 20 cm-es átmérőjű mélysugárzóval szerelt gyári mélyláda, akár 75 W folyamatos terhelhetőséggel.

BLAUPUNKT MB10 Audio rendszer
74 490 Ft

Audio rendszer minden szabadidős vagy otthoni rendezvényen lehetőséget nyújt, a tökéletes hangzásra, miközben élvezheted a karaoke funkciót. Bluetooth csatlakozás, USB, SD kártya bemenet, lejátssza az MP3, digitális FM tuner előre beállított értékekkel, eqvalizer, teljes teljesítmény 36 W RMS, gumi görgők és fogantyú, távirányító és mikrofon mellékelve, tölthető akkumulátor 24 órás élettartammal.

BLAUPUNKT MC200BT

BLAUPUNKT MC200BT

Értékelés: 4
121 990 Ft

2 év garancia

Jó partira és egész éjszaka hallgatásra tervezték- Bluetooth mikro rendszer Blaupunkt MC200BT teljesítménye 800 W az egyik legerősebb parti hangszóró hírnevét viszi. BerendezéseCD mechanika, USB porttal, audio bemenet 3,5mm jack, FM PLL rádio, LED világítás hangszórók éskaraoke funkció 2 mikrofonnal.

Az 1920-as években Blaupunkt még mindig egy másik nevet. 1923-ban - amikor a rádiós műsorszórási tette az első hangot Németország - az "ideális" cég alapítása Berlinben. Először készült fejhallgató. Minden egyes tételt alaposan tesztelték a technikusok és címkézni a minőség szimbóluma - a kék pont.

Blaupunkt egyik vezető márka autórádiók sok a világ, különösen Európában. Blaupunkt minőséget képvisel és innovatív erejét. A cég nyúlnak vissza az innovatív minőségi szimbólum, a kék pont, amellyel a cég, 1923-ban alapított, első jelölt a fejhallgató. A kék pont jelöli termékek kiváló minőségű és műszaki hozzáértéssel különös tekintettel az autórádió vétel és az első osztályú hang. Ezen túlmenően Blaupunkt egyre összpontosít összetevőinek fogyasztói elektronika és jelenleg foglalkoztat kb. 80 fő a kereskedelmi vállalkozások a székhelye Hildesheim, és mintegy 350-ban a malajziai gyár.

Az 1920-as években Blaupunkt még mindig egy másik nevet. 1923-ban - amikor a rádiós műsorszórási tette az első hangot Németország - az "ideális" cég alapítása Berlinben. Először készült fejhallgató. Minden egyes tételt alaposan tesztelték a technikusok és címkézni a minőség szimbóluma - a kék pont.

Blaupunkt egyik vezető márka autórádiók sok a világ, különösen Európában. Blaupunkt minőséget képvisel és innovatív erejét. A cég nyúlnak vissza az innovatív minőségi szimbólum, a kék pont, amellyel a cég, 1923-ban alapított, első jelölt a fejhallgató. A kék pont jelöli termékek kiváló minőségű és műszaki hozzáértéssel különös tekintettel az autórádió vétel és az első osztályú hang. Ezen túlmenően Blaupunkt egyre összpontosít összetevőinek fogyasztói elektronika és jelenleg foglalkoztat kb. 80 fő a kereskedelmi vállalkozások a székhelye Hildesheim, és mintegy 350-ban a malajziai gyár.