Bollé Aeromax Shiny Red Brown Fire
47 290 Ft 35 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

sport szemüveg hidrofób és oleofób bevonattal rendelkezik, ami lepergeti a vizet és csökkenti a bepiszkolódás esélyét. Antifog kezeléssel rendelkezik a túlzott párásodás ellen, és védelmet nyújt az UVA és UVB sugárzás ellen. A Bollé Aeromax Shiny Red Brown Fire merevített tartóval és mikroszálas törlőkendővel együtt kapható.

Bollé Brecken Flotable
40 590 Ft 32 990 Ft
+ ingyen szállítás

sport szemüveg hidrofób és oleofób bevonattal rendelkezik, ami lepergeti a vizet és csökkenti a bepiszkolódás esélyét. Levegőbuborékokat tartalmaz, aminek köszönhetően lebeg a vízen. A Bollé Brecken Flotable merevített tartóval és mikroszálas törlőkendővel együtt kapható.

Bollé Aeromax Matte White & Black Vermillon
44 590 Ft 33 990 Ft
+ ingyen szállítás

sport szemüveg hidrofób és oleofób bevonattal rendelkezik, ami lepergeti a vizet és csökkenti a bepiszkolódás esélyét. Antifog kezeléssel rendelkezik a túlzott párásodás ellen, és védelmet nyújt az UVA és UVB sugárzás ellen. A Bollé Aeromax Matte White & Black Vermillon merevített tartóval és mikroszálas törlőkendővel együtt kapható.

Bollé Nevada
31 490 Ft
+ ingyen szállítás

Modern síszemüveg. A Bollé Nevada dupla szellőzésű üveggel rendelkezik, amelyek tökéletesen izolálnak és kiváló optikai minőséget biztosítanak. A Wide Field of View technológia gondoskodik arról, hogy a lejtőn soha nem veszíted el az áttekintést arról, hogy mi történik körülötted. A szemüveg kifejezetten a párásodás minimalizálására lett tervezve.

Bollé B-Rent
16 390 Ft 15 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minőségi sísisak 12 szellőzőlyukkal. Az ABS tervezésnek köszönhetően magas védelmet biztosít a fej számára. Hipoallergén és szellőző anyagokból készült, mely garantálja a kényelmes viseletet. A Bollé B-Rent mérete állítható és a síszemüveg rögzítésére csíptetővel rendelkezik.

Bollé Millenium Matte Black Flash
41 990 Ft
+ ingyen szállítás

Elsőosztályú sísisak 8 szellőzőnyílással. A hibrid kialakítás az In-Mold és Hardshell technológiát ötvözve, könnyű súlya ellenére magas védelmet nyújt a fej számára. Bollé Millenium Matte Black Flash kivehető és mosható béléssel illetve fülpárnával rendelkezik.

Bollé Quickster
40 485 Ft 25 990 Ft

Gyermek sísisak 20 szellőzőnyílással, mely az ABS konstrukciónak köszönhetően tökéletesen védi a fejet. Hipoallergén és szellőző anyagokból készült, mely garantálja a kényelmes viseletet. A Bollé Quickster mérete állítható, ezáltal minden gyerekhez illik.

Bollé Rocket
11 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Síszemüveg gyermekeknek 2-es kategóriájú szűrővel és szabadalmaztatott szellőzőnyílásokkal, amelyek megakadályozzák a túlzott párásodást. 100% UVA és UVB szűrővel rendelkezik, melynek köszönhetően megvédi a szemet a napsugárzástól. Bollé Rocket megfelelő gyermekeknek 6 éves kortól és kompatibilis a legtöbb sísisakkal.

Bollé Backline Visor
92 990 Ft 69 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Sísisak 10 szellőzőnyílással beépített pajzzsal. Kompatibilis dioptriás szemüveggel is. Hipoallergén és lélegző anyagokból készül, amelyek kényelmesen viseletet garantálnak. Bollé Backline Visor a csomagolásban anyag tokot és tartalék pajzsot tartalmaz.

Bollé Might Visor

Bollé Might Visor

Értékelés: 5
67 490 Ft 57 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sísisak 10 szellőzőnyílással beépített pajzzsal. Kompatibilis dioptriás szemüveggel is. Hipoallergén és lélegző anyagokból készül, amelyek kényelmesen viseletet garantálnak. Bollé Might Visor a csomagolásban anyag tokot tartalmaz.