Born Copenhagen Babafészek

Born Copenhagen Babafészek

Értékelés: 5
32 790 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

babafészek úgy lett kialakítva, hogy az újszülött a legjobban kezdhesse az életet. A babafészek egy multifunkcionális hordozható gyerekágy, melyet ráhelyezhetünk a franciaágyra, klasszikus gyerekágyra, bölcsőre, babakocsiba és bárhova máshova.

Born Copenhagen Nagy könyv NIGHT & DAY
7 590 Ft

Nagy könyv NIGHT & DAY apróságod első könyve lehet. Az éjjeli és nappali puha könyvnek köszönhetően kisbabád játszhat és figyelheti a szép éjszakai égboltot, valamint felfedezheti a kézzel rajzolt természeti illusztrációkat a világosabb oldalon.

Born Copenhagen Origami
7 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Eredeti origami a dán Born Copenhagen márkától, amely tökéletesen kiegészíti a szobát. FSC tanúsított papírból készült, kellemes színekben nyomtatott.

Born Copenhagen Vízálló lepedő
2 590 Ft

vízálló lepedő úgy lett tervezve, hogy illeszkedjen a babafészekhez. A szokásos pelenka használata helyett, a közvetlenül a babafészekbe történő büfi vagy széklet megelőzése érdekében, a lepedő pontosan ezt a célt szolgálja, vízlepergető és vízálló membránnal rendelkezik.

Born Copenhagen Szoptatós párna
21 390 Ft

Újdonság

A Born Copenhagen márkájú szoptatós párna úgy van kialakítva, hogy optimális támaszt nyújtson az anya és a gyermek számára is a szoptatás során. Attól függetlenül, hogy milyen pózt részesítesz előnyben, atámaszt nyújt, ellazítja a nyakat, a hátat és a vállat.