Bourjois 3D Effet Gloss szájfény (Volume & Shine Elixir) 5,7 ml
2 180 Ft

Kedvenc Lip Gloss Effet 3D Gloss a piacon 10 éve, és népszerűsége egyre nő. Adjon ajkak fényét, hangerő és szép árnyalatú. Ezen túlmenően, a innovatív formula is gazdagítják mintegy tápláló hatású és kellemes illatot áfonya, málna és fekete ribizli. Parabenmentes. .

Bourjois 4 az (Eyeshadow Palette) Beau Regard (Eyeshadow Palette)
6 820 Ft 5 460 Ft

Bourjois meghívja Önt a Párizs városának Lights sétányára. Látogassa meg az operát a 4in1 rózsaszín meztelen palettával. Beau N°1 Place de l´opera. Adja át a 2. sz. Csokoládé-meztelen Rue de Café-t, vagy nézze meg a Siena-folyót szemhéjfestékével, amelyet a 3. számú Quai de Seine naplemente ihlette.

Bourjois Big Lashes Oh Oui! 7 ml
4 090 Ft 3 490 Ft

Big Lashes Oh Oui! tökéletes volumenet ad a szempilláinak. Az egyedi cikk-cakk-kefének köszönhetően intenzív megjelenést biztosít merész kötettel, mondhatjuk Oh Oh!.

Bourjois ( Extreme Resist Full Coverage Concealer) 24 ml
3 680 Ft 1 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rejtegető, amely maximális kényelmet nyújt a bőrnek, bársonyos, sima felülettel, nagy rejtekhely-képességgel és hatékony védelemmel az alkalmazás után 24 órán keresztül.

Bourjois Eye Catching (Eyeliner) 1,56 g
3 950 Ft 2 970 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Készítsd el a macskád maximális megjelenését! Ez a szemhúzódó folyékony szem vonalnak köszönhető.

Bourjois Eye Shadow Eyeshadow 1 másodperc (Eye Shadow) 3 g
3 950 Ft 3 490 Ft

Az egyik második szemhéjfesték egy nagy segítség minden olyan nőnek, aki nem rendelkezik hosszú órákkal, hogy reggel készítsen sminket. Néhány lépésben egy ellenállhatatlan füst sminket tesz minden alkalomra másodpercek alatt.

Bourjois Fabuleux (Lip Primer) 6 ml
2 720 Ft

Lágyító alap az ajkak tökéletes megjelenéséhez. Az alap lágyítja az ajkakat és felkészíti őket a rúzs alkalmazására.

Bourjois Liner Stylo automata szemceruza 0,28 g
1 850 Ft 1 540 Ft

A visszahúzható ceruza ötvözi az egyszerűséget szemceruza és hosszan tartó hatása folyadék vonalak a szeme. Ultra finom szerkezetű dúsított kivonatok karnuby és méhviasz létrehoz egy erősebb smink, hogy hosszú ideig tart.

Bourjois Make-up a mindig Fabulous (Long Lasting Stick Foundcealer) 7,3 g
3 680 Ft 3 270 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mindig csodálatos smink és rejtegető egyben! Élvezze a botot, amit bárhová lehet vinni és bárhol alkalmazhat. Hosszú élettartamú formula, amely tökéletesen tökéletesen tökéletes, és egész nap tökéletesen megjeleníti a bőrt. Krémes, de nagyon könnyű, magas pigmentációval.

Bourjois Oh Oh! (Brow Fiber) 6,8 ml
3 410 Ft 2 900 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szempillaspirál Oh Oui! tökéletesen rögzített és különálló szemöldökhöz. Ez teljesebb, de mégis természetes megjelenést ad. Rendkívül egyszerű használatával, egy kis kefével, hosszú távú hatást élvezhet professzionális eredménnyel, amelyet otthonának kényelme alatt lehet elérni. .