Calibra Dog HA Adult Large Breed Lamb Kutyatáp, 14kg
16 190 Ft 15 990 Ft

Calibra Dog HA Adult Large Breed Lamb egy prémium, hipoallergén kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten nagytestű, felnőtt kutyáknak ajánlott.

Calibra Cat EN House Cat 7kg
11 490 Ft

Teljes eledel felnőtt macskák, amelyek beltérben élnek magas csirke és kacsahús tartalommal és alacsony gabonatartalommal.

Calibra Cat EN Sterilised 7kg
11 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Komplett száraz eledel szterilizált és kasztrált macskáknak magas csirke és kacsahús tartalommal és alacsony gabonatartalommal alkalmas nagyon válogatós macskáknak és érzékeny emésztéssel rendelkező macskáknak.

Calibra Cat GF Sensitive Salmon 2kg
5 890 Ft 4 690 Ft

Komplett száraz eledel gabonafélék nélkül felnőtt érzékeny macskáknak magas lazac halfilé tartalommal.

Calibra Dog EN Energy Száraz kutyatáp, 12 kg
12 990 Ft

Calibra Dog EN Energy egy prémium kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten vadász- és munkakutyáknak készült táp, így magasabb fehérjetartalom gondoskodik az elegendő energiáról, mely a sporttevékenységekhez szükséges.

Calibra Dog EN Light Kutyatáp, 12 kg
11 990 Ft

Calibra Dog EN Light egy prémium kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten olyan kutyusoknak ajánlott, akiknek testsúlyuk miatt diétázniuk kell.

Calibra Dog EN Mobility 2kg

Calibra Dog EN Mobility 2kg

Értékelés: 5
3 290 Ft

Teljes értékű eledel csirkehússal olyan felnőtt kutyáknak, amelyek hajlamosak mozgási apparátussal kapcsolatos problémákra.

Calibra Dog EN Mobility Kutyatáp, 12 kg
12 990 Ft

Calibra Dog EN Mobility egy prémium kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten olyan kutyáknak ajánlott, akik hajlamosak izületi és egyéb mozgásrendszert érintő problémákra.

Calibra Dog EN Oral Care Száraz kutyatáp, 7 kg
8 990 Ft

Calibra Dog EN Oral Care Salmon egy prémium kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten olyan kutyusoknak ajánlott, akik hajlamosak a fogászati problémákra.

Calibra Dog GF Adult Large Breed Salmon Kutyatáp, 12 kg
18 990 Ft 18 590 Ft

Calibra Dog GF Adult Large Breed Salmon egy prémium kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten kis- és közepes testű, felnőtt kutyáknak ajánlott.

Calibra Dog GF Senior Small Breed Duck Kutyatáp, 7kg
9 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Calibra Dog GF Senior Small Breed Duck egy prémium kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten kistestű, idősebb kutyáknak ajánlott.

Calibra Dog HA Adult Large Breed Chicken Kutyatáp, 14 kg
14 990 Ft

Calibra Dog HA Adult Large Breed Chicken egy prémium, hipoallergén kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten nagytestű, felnőtt kutyáknak ajánlott.

Calibra Dog HA Adult Medium Breed Chicken Kutyatáp, 14 kg
12 990 Ft

Calibra Dog HA Adult Small Breed Chicken egy prémium, hipoallergén kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten közepes testű, felnőtt kutyáknak ajánlott.

Calibra Dog HA Adult Medium Breed Lamb Kutyatáp, 14 kg
16 490 Ft 15 790 Ft

Calibra Dog HA Adult Medium Breed Lamb egy prémium, hipoallergén kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten közepes testű, felnőtt kutyáknak ajánlott.

Calibra Dog HA Adult Small Breed Chicken Kutyatáp, 7 kg
8 790 Ft 8 090 Ft

Calibra Dog HA Adult Small Breed Chicken egy prémium, hipoallergén kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten kistestű, felnőtt kutyáknak ajánlott.

Calibra Dog HA Junior Large Breed Chicken 14kg
16 390 Ft 15 990 Ft

Calibra Dog HA Junior Large Breed Chicken egy prémium kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten nagytestű, fiatal kutyáknak ajánlott, 3–24 hónapos korig.

Calibra Dog HA Junior Large Breed Lamb Kutyatáp, 14 kg
17 490 Ft

Calibra Dog HA Junior Large Breed Lamb egy prémium kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten nagytestű, fiatal kutyáknak ajánlott 3–24 hónapos korig.

Calibra Dog HA Junior Medium Breed Chicken Kutyatáp, 14 kg
16 490 Ft

Calibra Dog HA Junior Medium Breed Chicken egy prémium kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten közepes testű, fiatal kutyáknak ajánlott, 3–15 hónapos korig.

Calibra Dog HA Junior Medium Breed Lamb Kutyatáp, 14 kg
19 990 Ft

Calibra Dog HA Junior Medium Breed Lamb egy prémium kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten kölyök- és fiatal kutyáknak ajánlott 3–15 hónapos korig.

Calibra Dog GF Junior Small Breed Duck Kutyatáp, 7 kg
11 190 Ft

Calibra Dog GF Junior Small Breed Duck egy prémium kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten kistestű, fiatal kutyáknak ajánlott.

Calibra Dog EN Energy 2kg
3 590 Ft

Komplett eledel felnőtt aktív kutyák és a súlygyarapodást igénylő kutyák számára.

Calibra Dog GF Adult Large Breed Salmon 2kg
3 790 Ft

Teljes értékű szuper prémium eledel nagy fajtájú (30 kg feletti) felnőtt kutyák számára gabonafélék nélkül lazaccal és burgonyával

Calibra Dog HA Junior Small Breed Chicken Kutyatáp, 7 kg
8 590 Ft 8 390 Ft

Calibra Dog HA Junior Small Breed Chicken egy prémium kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten fiatal kutyáknak készült táp.

Calibra Dog HA Starter&Puppy Lamb Kutyatáp, 14 kg
18 990 Ft

Calibra Dog HA Starter&Puppy Lamb egy prémium kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten a 1–3 hónapos kutyusoknak, vagy vemhes szukáknak ajánlott.

Calibra Cat HA Adult Chicken 2 kg
4 190 Ft 4 090 Ft

Komplett száraz eledel hipoallergén eledel felnőtt macskáknak magas csirkehús tartalommal.

A gondosan válogatott és felhasznált alapanyagok, a kiválasztott és letesztelt receptek, a tapasztalt szakértők és állatorvosok együttese biztosítja a kutyák igényeit a Calibra állateledeleknél. A minőségi anyagokat szigorú kritériumok szerint, folyamatosan ellenőrzik.

Bízzon a Calibra receptjeiben, amely szándékosan nem tartalmazza az öt, statisztikailag leggyakoribb élelmiszer-allergén anyagot, elkerülve az állatoknál kiváltott reakciókat.

A gondosan válogatott és felhasznált alapanyagok, a kiválasztott és letesztelt receptek, a tapasztalt szakértők és állatorvosok együttese biztosítja a kutyák igényeit a Calibra állateledeleknél. A minőségi anyagokat szigorú kritériumok szerint, folyamatosan ellenőrzik.

Bízzon a Calibra receptjeiben, amely szándékosan nem tartalmazza az öt, statisztikailag leggyakoribb élelmiszer-allergén anyagot, elkerülve az állatoknál kiváltott reakciókat.