CELLY GHOSTPLUS Univerzális mobiltelefon tartó, Fekete
4 990 Ft

A Celly GHOSTPLUS Univerzális mobiltelefon tartó, bármilyen autó szellőző nyílásába rögzíthető. Nagy teljesítményű mágnesének segítségével egyszerűen, de mégis biztosan tudjuk rögziteni telefonunkat az autóban. Elhelyezésének köszönhetően nem korlátozza a vezetőt a kilátásban.

CELLY Hálózati mobil töltőfej, USB, 1A, Fekete
1 790 Ft

Celly hálózati mobil töltőfej egy kompakt, praktikus, hordozható eszköz, melynek használatával elektronikai eszközeit töltheti fel. Az eszközön 1 darab USB bemenet található, ennek segítségével csatlakozhat a töltőfejhez USB adatkábellel. Maximum 1A-t támogat. Ideális okostelefonok akkumulátorának töltéséhez. Kialakítása rendkívül kompakt és egyszerű.

CELLY Szivargyújtós USB elosztó
5 690 Ft

Celly Szivargyújtós USB-elosztó segítségével könnyedén csatlakoztathatja USB porton keresztül mindazon eszközeit, melyek energiaigényét képes az autó áramforrása ellátni. Kiválóan alkalmas okostelefon, vagy tablet töltésére, így többé nem kell aggódnia az út közben lemerülő eszközök miatt.

CELLY Turbo Autós töltő, USB, 2,4 A, Ezüst
4 090 Ft

Celly Turbo Autós töltő nagyon praktikus eszköz mind a hosszú, mind a rövidebb utazásokhoz. USB bemenetének köszönhetően egyszerűen töltheti fel vele készülékét, legyen szó mobiltelefonról vagy akár tabletről. Szivargyujtóba helyezhető, így használata egyszerű.

CELLY Turbo USB Autós töltő, 2,4 A, Fekete
4 090 Ft

Mostantól nyugodtan elindulhat lemerült készülékével is, hiszen a Celly Turbo autós töltővel vezetés közben, az autó energiaforrását használva töltheti fel gyorsan és megbízhatóan bármilyen USB-kompatibilis eszközt. A szivargyújtóra csatlakoztatható töltő 2,4 A kimeneti áramerősséggel rendelkezik, amely optimális a készülékek azonnali töltéséhez. Bármilyen típusú akkumulátorhoz jól használható.

CELLY TURBO Utazós töltő 2 USB bemenettel
3 690 Ft

Celly Utazós töltő kompakt, 2 USB bemenettel rendelkező kialakításának, kis méreteinek és könnyű súlyának köszönhetően egyszerűen hordozható, így bárhol is tartózkodik, egy EU szabványos hálózati aljzatba helyezve könnyen feltöltheti eszközeit. A két USB port kimeneti áramerőssége 3,4 A, az alsó bemenet 1 A-rel, a második (zöld színű) pedig 2,4 A-rel rendelkezik. Ezzel a hálózati töltővel garantáltan megkönnyíti életét!

CELLY Wally Apple iPhone 7 Telefontok, Fekete
4 290 Ft

A finom tapintású, Apple Iphone 7 mobiltelefonhoz gyártott Celly Wally műbőr tok tökéletesen illeszkedik a készülékre, így megvédve azt a mechanikai sérülésektől. A tok a kijelzőre hajtható és mágnessel zárható. Csúszásmentes tulajdonsága révén fogása kényelmes és biztonságos. A tok belső részén különböző kártyáknak kialakított hely található.

CELLY Hexalite hátlapi tok az Apple iPhone XS Max-ra, fehér HEXALITE999WH
4 990 Ft

Extrémen ellenálló és ütésálló Celly Hexalite mobiltok, ami megvédi az okostelefonodat az ütésektől, esésektől és a karcolásoktól A tok ellenálló konstrukcióját keményített polikarbonát (PC) és speciális termoplasztikus poliuretán (TPU) belső réteg alkotja, ami tökéletes védelmet nyújt az esések ellen. A mobiltok szélei és sarkai sokkal jobban védve vannak, mint az egyszerű mobiltokoknál. A mobilod mindig minden helyzetben védve lesz. A telefontok pontosan az adott készülék méreteire készült, hozzáférés a vezérléshez, csatlakozókhoz és a kamerához teljes mértékben megmarad. Mivel átlátszó, nem fedi el a belehelyezett okostelefon dizájnját.

CELLY Apple iPhone 7 Szilikon hátlap, Átlátszó
1 990 Ft

Celly Apple iPhone 7 Szilikon hátlap, Átlátszó kiváló védelmet nyújt ütés, súrlódás és karcolás ellen. Puha és rugalmas anyaga révén, szinte rátapad a készülékre, így csak minimális mértékben növeli a készülék méretét. Kényelmes, csúszásmentes fogást biztosít.

CELLY Hálózati töltő, 4,8 A, Fehér
6 790 Ft

Celly hálózati mobil töltőfej egy kompakt, praktikus, hordozható eszköz, melynek használatával elektronikai eszközeit töltheti fel. Az eszközön 4 darab USB bemenet található, ennek segítségével csatlakozhat a töltőfejhez USB adatkábellel. Ideális okostelefonok akkumulátorának töltéséhez, valamint kialakítása rendkívül kompakt és egyszerű.

CELLY Powerbank Daily 20000 mAh, fekete PBD20000BK
16 365 Ft 15 990 Ft

CELLY tápegység 20000 mAh kapacitással. 2 x USB port (2.4 A + 1A). Gyorstöltés támogatás Turbo Charge. – Akkumulátor LED töltésjelző. Könnyen hordozható. Elegáns kivitelezés CELLY logóval. Beépített LED lámpa. Méretei 16,2 × 8,2 × 2,3 cm. Súly 463 g.