Davines Alchemic (Copper Shampoo) 280 ml
5 510 Ft

Alchemic Copper Hair sampon pH-ja 5,3. Közvetlen pigmenteket tartalmaz, amelyek aktivátor használata nélkül növelik a haj színét. Alkalmas természetes és színes hajra, amely hidratálja és táplálja.

Davines Alchemic Dark (Chocolate Shampoo) 280 ml
5 510 Ft

Alchemic haj sampon javítja a sötétbarna-fekete hajszínét természetes pigmentekkel, miközben a hajat mosja. Festett és természetes hajra is alkalmas – hidratálja a hajat, és tiszta, puha és fényes marad.

Davines Alchemic ( Gold en Conditioner) 250 ml
6 890 Ft

Alchemic Gold and Honey Blonde Alchemic balzsam közvetlen pigmenteket tartalmaz, amelyek aktivátor nélkül adják hozzá a hajszínét. Alkalmas természetes és színes hajra, amely hidratálja. Megkönnyíti a haj fésülését, táplálja és segíti a megosztott végeket.

Davines Alchemic haj és ( Gold en Shampoo) 280 ml
5 510 Ft

Az Alchemic haj arany- és mézes szőke árnyalatát kiemelő sampon pH-ja 5,3. Közvetlen pigmenteket tartalmaz, amelyek aktivátor használata nélkül növelik a haj színét. Alkalmas természetes és színes hajra, amely hidratálja és táplálja.

Davines Alchemic (Red Conditioner) 250 ml
6 890 Ft

Alchemic hajkondicionáló javítja a vörös és mahagóni árnyalatot olyan közvetlen pigmentekkel, amelyek aktivátor használata nélkül növelik a haj színét. Alkalmas természetes és színes hajra, amely hidratálja. Megkönnyíti a haj fésülését, táplálja és segíti a megosztott végeket.

Davines Alchemic (Red Shampoo) 280 ml
5 510 Ft

Alchemic haj sampon erősíti a vörös és a mahagóni árnyalatot 5,3 pH mellett. Közvetlen pigmenteket tartalmaz, amelyek aktivátor használata nélkül növelik a haj színét. Alkalmas természetes és színes hajra, amely hidratálja és táplálja.

Davines Essential Hair care (Conditioner) 250 ml
5 510 Ft

Essential Hair care Dede nem terheli a hajat, megkönnyíti a fésülést, és selymesen puha lesz. Mindennapi használatra alkalmas bármilyen hajra, citrus illatú, szulfátotól és parabénektől mentes.

Davines Essential Hair care Love ( Smooth Conditioner) 250 ml
5 650 Ft

Essential Hair care Love megkönnyíti a haj fésülését, hidratálja és mindenekelőtt támogatja a makacs és szőrös haj kiegyenesítését és simítását. Rugalmasságot ad a hajnak, puhítja és fényes marad. Finoman citrus illata és nem tartalmaz parabéneket.

Davines Essential Hair care Melu (Conditioner) 250 ml
6 480 Ft 5 700 Ft

Essential Hair care Melu kondicionáló táplálja és regenerálja a hajat, megkönnyíti a fésülést és csökkenti a száradási időt. Ugyanakkor megvédi őket a hőkárosodástól, nem terheli a hajat, és puha és fényes marad.

Davines Essential Hair care (Shampoo) 250 ml
5 930 Ft 5 220 Ft

Gyengéd sampon minden hajtípusra. Essential Hair care Dede vízzel keverve enyhe habot képez, amely óvatosan mossa, hidratálja a haját, és puha és fényes marad. A sampon csodálatosan aromás, citrusos, szulfát- és parabénmentes.

Davines Hajlakk erős rögzítés More Inside ( Strong Hair spray) 400 ml
6 070 Ft

Erős rögzítéssel rendelkező hajlakk A More Inside minden hajtípusra alkalmas. Ragadás nélkül megadja a haj stílusát és rugalmasságát, gyorsan szárad, és nem hagy maradékot a hajában. A lakk finom ködöt hoz létre, könnyen fésül ki a hajból, és megvédi a hajat a légnedvességtől.

Davines (Hand Balm) Oi 75 ml
5 510 Ft

Az Oi kézbalzsam minden bőrtípusra alkalmas. Táplálja a kéz bőrét, védi a napfénytől, a széltől és a téltől, és tartós hidratációt biztosít.

Davines Könnyű hidratáló haj olaj More Inside (Oil Non Oil) 250 ml
5 790 Ft

More Inside Light hidratáló hajolaj alkalmas minden hajtípusra, különösen a finom és a repülõ hajra. Ezzel nedves vagy sima hatást hoz létre, és megszelídíti a repülő hajat. Biztosítja a haj textúráját és hidratálását, nem terheli és nem hagy fehér nyomokat a hajában.

Davines (Moisturizing Balm Hair, Face & Body ) 150 ml
5 650 Ft

Hidratáló balzsam a hajra, az arcra és a testre Authentic alkalmas minden hajtípusra és minden bőrtípusra. Ez a többcélú balzsam mélyen regenerálja, hidratálja és táplálja a hajat, valamint a bőrt és a testet.

Davines More Inside (Medium Hold Pliable Paste) 125 ml
7 580 Ft

More Inside Medium Hair More Inside alakját és meghatározását stressz nélkül növeli. Ez hagyja a haját természetesen rugalmasan és rugalmasan, teljes ellenőrzést adva a megjelenés felett, és természetes fényt ad a hajának. Parabénektől és színezékektől mentes.

Davines More Inside (Relaxing Moisturizing Fluid) 125 ml
6 200 Ft 5 790 Ft

More Inside Relaxáló és hidratáló folyadék simítja és megakadályozza a súrolódást. Erőt, lágyságot és hidratációt nyújt minden hajtípushoz, és alkalmas minden típusú haj és meleg levegő kezelésére. Segít a hajszerkezet védelmében, száraz és nedves hajra is használható.

Davines Natura l tech (Renewing Conditioning Treatment) 250 ml
7 030 Ft

Natura l tech minden hajtípusra alkalmas, különösen a törékeny és törékeny hajra. A balzsam erősíti, táplálja és hidratálja a mély hajat és a fejbőrt. Rendszeres használat esetén helyreállítja a haj lágyságát, fényét és volumenét. Vlasy láthatóan egészségesebb és tele van élettel.

Davines ( Nourish ing Oil Hair, Face & Body ) 140 ml
9 790 Ft

Tápláló haj-, arc- és testolaj Authentic egy multifunkcionális termék, amely selymesen fényes, táplált és bársonyos hajot hagy. Az Authentic termékcsalád 98% – 100% természetes összetevőket tartalmaz. Az olaj biológiailag lebontható, szulfát, műfesték, szilikon és ásványolaj mentes.

Davines (Replenishing Butter Face, Hair & Body ) 200 ml
8 140 Ft

A finom autentikus vaj helyreállítása az arc, a haj és a test szépségének és örömének multifunkcionális sorozatából tisztító, hidratáló, tápláló és védő funkcióval rendelkezik a bőrön és a hajon. Az Authentic termékcsalád 98% – 100% természetes összetevőket tartalmaz.

Davines Stimulációs gél haj növekedését Natura l tech ( Energizing Gel) 150 ml
7 450 Ft

Natura l tech stimulálja az öblítés nélküli hajnövekedési gélt, hogy regenerálja és erősítse a fejbőrét, és serkentse az új haj növekedését. Hozzáteszi a telítettséget és a keménységet a finom vagy feszült hajhoz, és hidratálja a fejbőrt. Stimuláló és antioxidáns hatású, és parabénektől mentes.

Davines Szépítő olaj minden hajtípusra Oi (Absolute Beautifying Potion)
11 730 Ft 10 210 Ft

Szépítő olaj minden hajtípushoz Az Oi rendkívüli fényt és lágyságot ad a hajnak stressz nélkül. Védő fóliát hoz létre a hajon, száraz és nedves hajra is használható. Parabénektől mentes. Az eredmény élettel teli haj, fényes és táplált megjelenés. Használható stílusozáshoz vagy végső simításhoz.