Defunc TRUE Bluetooth
24 690 Ft 23 490 Ft

2 év garancia

Hagyd magad elvarázsolni a svéd charme-mal és a kedvenc zenéid kitűnő hangzásával – a vezeték nélküli hordozható ** Defunc TRUE Bluetooth fülhallgató a skandináv dizájnjával és a hangzásával kelti fel a figyelmed. A felszereltségébe tartozik a 3 órás üzemidejű újratölthető akkumulátor és a powerbank tok, ami a fülhallgatót **akár 20-szor is képes feltölteni, ami akár 60 óra üzemidőt jelent.

Defunc Basic Hybrid

Defunc Basic Hybrid

Értékelés: 2
2 490 Ft 2 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kiváló minőségű fülhallgató, amely remekül tart a fülben és jó hangzási tulajdonságokkal is rendelkezik? A Defunc Basic Hybrid zárt típusú fülhallgató rendelkezik mindennel, amire a mobilon vagy egyéb készüléken keresztül történő zenehallgatáshoz szükséged van. Elég csatlakoztatni a 3,5 mm jack konnektoros 120 cm hosszú kábel segítségével, és máris élvezheted kedvenc zenédet. A csomagolásban 3-féle méretű fülpárna található.

Defunc Basic Music
2 490 Ft 2 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Merülj el kedvenc zenédben utazás közben is a Defunc Basic Music hordozható vezetékes fejhallgatónak köszönhetően, amely modern formatervezéssel és a fülbe kiválóan passzoló füldugókkal rendelkezik. A fejhallgató 1,2 m-es kábellel, 3,5 mm jack csatlakozóval és mikrofonnal van ellátva a handsfree telefonbeszélgetésekhez. A zenehallgatás során a mély basszussal és a kiegyensúlyozott közép és magas tónusokkal is megörvendezteti a hallgatókat.

Defunc Basic Talk
2 490 Ft 2 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szeretsz telefonálni? És szükséged van a kezeidre? Élvezd a szabadságot a telefonhívások elintézése során a Defunc Basic Talk handsfree hordozható fejhallgatónak köszönhetően, amely 1,2 m-es kábellal van ellátva és rendkívül kényelmesen passzol a fülbe. A fülhallgató beépített mikrofonnal rendelkezik és kiváló hangzással játssza le a zenét.

Defunc GO Hybrid
3 790 Ft 2 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kényelmes és nemcsak a kiváló hangminőségben történő zenehallgatásra alkalmas, hanem handsfree telefonbeszélgetésekre is – A Defunc GO Hybrid vezetékes fejhallgató univerzális használatra lett tervezve egész napon át és minden tevékenységhez. Fel van szerelve beépített mikrofonnal, 120 cm hosszú kábellal, formázott füldugókkal és 3,5 mm-es jack konnektorral.

Defunc GO Music

Defunc GO Music

Értékelés: 5
3 790 Ft 2 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ultra modern design és kiváló hangminőség – ezek a Defunc GO Music földugós vezetékes fejhallgató előnyei, amely kellemesen mély basszussal, éles magasságokkal és kiegyensúlyozott középtónusokkal is büszkélkedhet. A fejhallgató részét képezi a mikrofon is a handsfreehez, 120 cm kábel és a 3,5 mm-es jack konnektor.

Defunc PLUS Hybrid
4 990 Ft 4 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ideális minden multitaskernek, akiknek számít a hangminőség és a handsfree hívásfogadás – a Defunc PLUS Hybrid hordozható vezetékes fülhallgató kitűnik a konkurencia közül a modern dizájnjával és a precíz mikrofonjával. A felszereltségéből nem hiányzik a 120cm-és vezeték 3,5mm-es jackkel és a rögzítő csipesz sem.

Defunc PLUS Music

Defunc PLUS Music

Értékelés: 2
4 990 Ft 4 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Készítsd el a lejátszási listáid, tölts fel teljesen a mobilod és csatlakoztasd a Defunc PLUS Music vezetékes fülhallgatót a 3,5mm jackkel – ennyi kell csak, hogy az igazi zene paradicsomba juss. A hordozható fülhallgató kiváló hangminőséget biztosít, és a beépített mikrofonal handsfree hívásokat is lebonyolíthatsz.

Defunc PLUS Sport
4 990 Ft 4 290 Ft

Fuss egyet fülhallgatóval a füledben vagy irány az edzőterem pár tricepsz gyakorlatra – a Defunc PLUS Sport vezetékes fülhallgató úgy lett megtervezve, hogy kiválóan illeszkedjen a fülbe még testmozgás közben is. A beépített mikrofon lehetővé teszi a handsfree telefonlást és a 120cm-es kábelnek köszönhetőn nem akadályoz sportolás közben.

Defunc PLUS Talk

Defunc PLUS Talk

Értékelés: 3
4 990 Ft 4 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A mindennapi kenyered a gyakori telefonálás? Tedd kellemesebbé azt a Defunc PLUS Talk vezetékes fülhallgatóval, ami beépített mikrofonnal és kifinomult hangérzékeléssel rendelkezik a handsfree telefonáláshoz. A fülhallgató speciálisan kialakított alakja kiválóan tart a fülben és magas minőségű hangzást, illetve beszédhangot produkál.

Defunc GO Sport
3 790 Ft 2 390 Ft

Futás, kerékpározás, testerősítés, ugrálás a trambulinon – bármilyen mozgásgyakorlatot végezhetsz kedvenc zenéd hallgatása közben a Defunc GO Sport vezetékes fejhallgatóval, amely sportoláshoz kialakított speciális füldugókkal van ellátva. Kiválóan tart a fülben, valamint a handsfree telefonhívásokhoz használható mikrofonnal is rendelkezik.

Defunc GO Talk

Defunc GO Talk

Értékelés: 5
3 790 Ft 2 390 Ft

Gyere és érezd jól magad – nem csak a jó zenével, hanem a barátaiddal és a családtagjaiddal is a Defunc GO Talk vezetékes fejhallgatóval, ami érzékeny beépített mikrofonnal rendelkezik a pontos hang-érzékeléssel és hívás-lebonyolítással. A fejhallgató modern dizájnnal, 3,5mm jackben végződő 120cm-es kábellel és kiváló hangminőséggel büszkélkedhet.