Eddy Toys Darts Klasszikus, 38 cm
3 890 Ft

Az Eddy Toys darts minden társaságba vidám és feledhetetlen pillanatokat csempész majd. A klasszikus kialakítás és nagy, 38 cm-es méret kellemes hangulatot garantál. Játék, szórakozás Eddy Toys!

Eddy Toys Petanque, 3 fém golyóval
4 530 Ft

Az Eddy Toys Petanque, 3 fém golyóval ideális játék mindenki számára. A petanque egy francia eredetű játék, amely minden talajon játszható, így akár otthon a kertben is kényelmesen elszórakozhatunk vele. A játék célja, hogy a saját golyóink minél közelebb legyenek a célgolyóhoz, mert azok érnek pontot. A verseny 13. pont eléréséig tart, az a csapat nyer aki előbb eléri.

Eddy Toys Játékasztal, 17 részes
7 790 Ft

Ez a kreatív játékasztal a víznél vagy a homokban való játszásra alkalmas. Minden gyereknek örömet okoz! Az asztal a tartozékokkal együtt remek lehetőséget nyújt az interaktív játszásra. Ráadásul fejleszti a gyerek fantáziáját és motorikus képességeit.

Eddy Toys Kisvonat játékkészlet 11 rész + 8 sín, fekete
4 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minden kis mozdonyvezető felfigyel erre a játékkészletre, amely tartalmaz mozdonyt, vagonokat, tartozékokat és síneket. A mozdony elemekre működik. A készlet minden része szilárd műanyagból készült.

Eddy Toys Szintetizátor, 14 billentyűs
2 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ébreszd fel gyerekeidben a zene iránti szenvedélyt ezzel gyermek szintetizátorral. A tizennégy billentyűnek és a két zenemódnak köszönhetően a gyermekek vidám formában ismerkednek meg a zenével és fejleszthetik kreativitásukat.

Eddy Toys Gumiabroncs hinta, 38,5 cm
8 390 Ft

Az Eddy Toys gumiabroncs hinta közkedvelt darab a gyermekek körében, melynek sikere az egyszerűségében rejlik. Tartós, edzett műanyagból készül, ellenáll az időjárás viszontagságainak, így hosszú ideig maradhat a kicsik kedvence. Kötélzetének hossza állítható, így bármilyen hintaállványhoz vagy akár faághoz könnyen rögzíthető. 3 éves kortól ajánljuk.

Eddy Toys Darts deluxe, 45 cm

Eddy Toys Darts deluxe, 45 cm

Értékelés: 4,7
7 790 Ft 7 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Eddy Toys darts minden társaságba vidám és feledhetetlen pillanatokat csempész majd. A klasszikus kialakítás és nagy, 45 cm-es méret kellemes hangulatot garantál. Játék, szórakozás Eddy Toys!

Eddy Toys Roller
11 990 Ft 9 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Eddy Toys roller könnyedén és gyorsan összecsukható, így praktikus szállítást és tárolást biztosít. Tömör alumínium váza időtálló, és biztonságos. Állítható kormányának köszönhetően mindig a gyermek magasságának megfelelő mérettel használható.

Eddy Toys Tollaslabda szett 4 személy számára
8 990 Ft 8 170 Ft

Az Eddy Toys tollaslabda szett ideális választás az egész család számár. A készlet tartalmaz 4 db tollaslabda ütőt (kék és piros színűek), 3 db tollaslabdát, 1 db tollaslabda hálót és 1 pár hálótartó állványt, így minden adott a családi szórakozáshoz, aktív kikapcsolódáshoz.

Eddy Toys Asztali játék Bingo
3 890 Ft

klasszikus Bingo játék egy családi játék több játékossal. Határozd meg a kitöltendő mintát a kártyán, és kezdődhet is a játék. A sorsoló dobból véletlenszerűen vannak kihúzva a számok, amint kiraktad a választott mintát, kiáltsd, hogy „Bingo“ és te leszel a nyertes.

Eddy Toys Kosárpalánk állvánnyal
25 970 Ft

Az Eddy Toys Kosárpalánk állvánnyal kitünő minőségű és időjárásálló. Az alapszerkezetet vízzel vagy homokkal ajánlott feltölteni, amely biztosítja a maximális stabilitást a játék során. Könnyű mozgatás az alapszerkezet alján lévő szállítógörgőknek köszönhetően. Állítható magasságú palánk, mely magasságát 165–205 cm-ig állíthatjuk. Extra erős szerkezet acél gyűrűvel, amely nejlon hálóval van ellátva.