Elite Crystal Ombra Kulacs, 750ml
3 790 Ft 2 990 Ft

A 0,75 literes Elite Crystal Ombra kulacs innovatív kialakításának köszönhetően megakadályozza a folyadék szivárgását, miközben széles szája akár jég hozzáadását is lehetővé teszi. Ergonomikus alakja garantálja a biztos fogást, átlátszó falán keresztül pedig ellenőrizhető a folyadék mennyisége. A kulacs BPA mentes, mosogatógépben tisztítható.

Elite Corsa 550 ml 2 darabos szett
3 090 Ft 2 990 Ft

Univerzális palack kerékpározáshoz Elite Corsa 550 ml két darabban. A rögzítés a palack stabilitását a kosárban. Nagyméretű nyílás a könnyebb feltöltéshez vízzel és poradalékokkal.

Elite Crystal Ombra Kulacs, 550ml
2 990 Ft 2 490 Ft

A 0,55 literes Elite Crystal Ombra kulacs innovatív kialakításának köszönhetően megakadályozza a folyadék szivárgását, miközben széles szája akár jég hozzáadását is lehetővé teszi. Garantálja a biztos fogást és átlátszó falán keresztül ellenőrizheti a folyadék mennyiségét. A kulacs BPA mentes, mosogatógépben tisztítható.

Elite Custom Race Plus kosár

Elite Custom Race Plus kosár

Értékelés: 4,7
4 090 Ft 3 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A kedvenc kosár Pro Tour a professzionális istállótól Elite Custom Race Plus szabadalmaztatott olasz formatervezéssel. Erős rögzítésével tűnik ki a palack egyszerű behelyezésével és kivételével extrém körülmények között is.