Energy Sistem Beat Box 2+ Lightcube
11 090 Ft 9 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Felejtsd el a mosómedvét, az unalommal megbízhatón elbánik a hordozható Bluetooth 4.2 hangszóró Energy System Beat Box 2+ Lightcube stílusos kocka alakú formájában fény fallal egy rendes show műsorért. A készülék microSD kártyahellyel rendelkezik, FM vevővel, mikrofonnal, 6 órás akkumulátor működéssel és True Wireless Stereo technológiával.

Energy Sistem Beat Box 4+ Stand Light
15 990 Ft

Varázsolj az otthonodba mágikus hangulatot a kedvenc zenédnek köszönhetően top hangminőségben, áradó fényekben, amelyek a Energiarendszer Beat Box 4 Bluetooth 4.2 hangszóróból árad, amely elvarázsol a tartozékaival, mint az FM rádió, microSD kártya bemenet, 10W teljesítmény, mikrofon és a 8 óra működőképesség.

Energy Sistem Earphones 1 Bluetooth
8 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bluetooth fülhallgató Energy sistem Earphones 1 Bluetooth ergonomikus dizájnnal, amely alkalmazkodik a füled formájához. Nem hiányzik se a multifunkciós vezérlő, se a beépített mikrofon, és a belső akkumulátor sem akár 5 óra élettartammal. A minőségi hang, stílus, és a kényelem ideális kombinációja.

Energy Sistem Earphones Neckband 3
13 690 Ft 12 490 Ft

Kerékpározol, futsz, pumpálod az izmaidat? Nem számít, mit csinálsz, az Energy Sistem Earphones Neckband 3 Bluetooth fülhallgatók a maximális kényelemhez voltak kialakítva minden helyzetben. Rendelkezik beépített gombokkal, mikrofonnal a handsfree hívásokhoz és akkumulátorral akár 10 órányi működőképességgel. A praktikus mágnesek megakadályozzák az összegubancolódást.

Energy Sistem Earphones Sport 1
4 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fejhallgatók Secure-Fit rendszerrel tökéletesen másolják a fül formáját, és ellenállnak az izzadságnak, és nedvességnek. Energy Sistem Earphones Sport 1 kiváló választás a sportra és a szabadidőre. Rendelkezik beépített mikrofonnal és multi funkciós gombbal a kényelmes vezérléshez.

Energy Sistem Earphones Style 6 True Wireless
22 190 Ft 15 990 Ft

Az audiofilek kedvéért és a zene szeretetéért – az Energy Sistem Earphones Style 6 True Wireless stílusos és nagyon könnyű Bluetooth fülhallgatót a kis szívecskés gyönyörű dizájnjáért és a kitűnő hangzásminőségéért fogod szeretni. A felszereltségébe még beletartozik a 2,5 órás üzemidejű akkumulátor, és a zenehallgatás szerelemeseinek a kedvéért töltőtokkal rendelkezik.

Energy Sistem Fabric Box 1+ Pocket
6 190 Ft 6 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A hordozható hangszórónak bárhol és bármikor hasznát veszed. A modern Bluetooth 5.0 felülettel a hangszóró egyszerűen párosítható további vezeték nélküli berendezésekkel. Az Energy Sistem Fabric Box 1+ Pocket lehetővé teszi két berendezés összekapcsolását és ezáltal megkétszerezni a hangteljesítményt. Meghosszabbított 36 hónapos garancia.

Energy Sistem Fabric Box 3+ Trend
8 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Használd ki további zeneforrás csatlakoztatásának lehetőségét a 3,5 mm jack audió bemenetnek köszönhetően. Az erős 6W erősítő, az egyedülálló design és a nagy kapacitású akku ezt a hangszórót ideális társsá változtatják otthon és az utakon egyaránt. Az Energy Sistem Fabric Box 3+ Trend hands-free telefonbeszélgetéseket tesz lehetővé a beépített mikrofonnak köszönhetően. Meghosszabbított 36 hónapos garancia.

Energy Sistem Headphones 2 Bluetooth
13 490 Ft

Circumaural Bluetooth fejhallgató elegáns kialakítással, mely a hatásos kinti zajszigeteléssel kihangsúlyozza a zenehallgatást. Energy Sistem Headphones 2 Bluetooth-nak a lejátszást vezérlő közvetlenül a fejhallgatón található, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen módosíthatja a zenét és a telefonhívásokat.

Energy Sistem Headphones 7 Bluetooth ANC
32 990 Ft
+ ingyen szállítás

Bluetooth fejhalgató Active Noise Cancelling technológiával a környező zaj visszaszorításával a luxus és a tiszta hangzás garanciája. Energy Sistem Headphones 7 Bluetooth ANC önbeállító fejhíddal rendelkezik, beépített mikrofonnal, és nem hiányzik neki az ellenálló tok a szállításhoz.

Energy Sistem Headphones BT Travel 7 ANC
44 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Bluetooth fejhallgatók Headphones BT Travel 7 ANC, amely büszkélkedhet ergonomikus dizájnnal és Active Noise Cancelling rendszerrel, amely elnyomja a háttérzajt. Egyszerű zene és a hívások vezérlését kínálja a többfunkciós gomb és a beépített mikrofon segítségével. Hála az összecsukható kialakításának és az ellenálló toknak ráadásul ideális az utazásokhoz. Az akkumulátor élettartama 27 óra.

Energy Sistem Multiroom Tower Wi-Fi
58 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

hordozható Multiroom Tower Wi-Fi rendszer elhozza a zenehallgatás korlátlan lehetőségét a vezeték nélküli Wi-Fi és Bluetooth interface-el. Egyszerűen csak párosítsuk okostelefonunkat vagy tabletünket a hangszórókkal és mindegyik Multiroom berendezésen más zenét hallgathatunk. Ugyanakkor az összes Multiroom berendezéssel a zenét szinkronban is hallgathatjuk az egész lakásban. A Multiroom rendszer könnyedén irányítható az Energy Multiroom Wi-Fi alkalmazással, mely az Android és iOS rendszerek számára ingyenes.

Energy Sistem Music Box 1+
6 990 Ft

Hordozható Bluetooth hangszóró, amely kényelmesen elfér a zsebedben. Az Energy Sistem Music Box 1+ a Bluetoothon való zeneközvetítésen kívül képes a kedvenc zenéid leolvasására microSD memória kártyáról is. Ezen kívül a beépített FM tuner segítségével beállíthatod a kedvenc rádióállomásodat is.

Energy Sistem Music Box 5+
17 468 Ft 14 990 Ft

Kompakt és hordozható Bluetooth hangszóró, amely zenei hátteret képes létrehozni 14 órán át egy töltéssel. Energy System Music Box 5+ nemcsak lejátssza a zenét a telefonodról, de a microSD memóriakártyáról is, így létrehozhatod a saját kedvenc rádióállomásodat.

Energy Sistem Music Box 7

Energy Sistem Music Box 7

Értékelés: 4,3
27 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Kompakt, hordozható hangszóró Energy Music Box 7 Bluetooth 4.1 technológiával és teljesítménye 20W. Lenyűgöz az elegáns designja, aminek köszönhetően válik ízléses kiegészítővé otthoni vagy irodai környezetben. Élvezheted a zenét otthon vagy utazás közben akár 9 órán keresztül. Hangszóró párosítható egyszerűen az okos készülékkel.

Energy Sistem Music Box 9

Energy Sistem Music Box 9

Értékelés: 5
37 490 Ft

2 év garancia

Hordozható hangfal 40 W teljesítménnyel, Bluetooth 4.1 csatlakozással a vezetékmentes zenelejátszás érdekében. Energy System Music Box 9 TWS – True Wireless Stereo technológiával rendelkezik két Music Box csatlakoztatásához a kétszeres teljesítményért. Ezen kívül 3,5mm audio bemenettel, USB flash és MicroSD kártya slot bemenettel rendelkezik. Az FM turnernek köszönhetően 87,5–108 MHz sávszélességben rádiót is beállíthat.

Energy Sistem Neckband BT Smart 5 Voice Assistant
17 190 Ft 12 490 Ft

2 év garancia

Az Energy Sistem Neckband BT Smart 5 Voice Assistant ** fülbe helyezhető Bluetooth fülhallgató** zenehallgatás közben tökéletes kényelmet biztosít a hangsegédnek és a 13 órás üzemidőnek hála. A fülhallgató a nyak alakjához alkalmazkodó ergonomikus kialakítással büszkélkedik, a mágnesek pedig lehetővé teszik a fülhallgatók biztonságos egymáshoz csatolását.

Energy Sistem Party 6
77 267 Ft 59 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Megérkezett az esték királya! Az Energy Party 6 biztosítja a tökéletes hangzást, kitűnő teljesítményt és még a hangulatos megvilágítást is. Ez a hangszóró Bluetooth technológiával, mikrofonnal, irányító panellel, hangszínszabályzóval, LED kijelzővel és analóg aljzatokkal, beleértve a gitár aljzatot és a potenciométert, is rendelkezik. További funkcióként még az FM rádió is megtalálható automatikus csatorna kereséssel 87,5–108 MHz-es frekvencia között.

Energy Sistem Tower 5 Mikro HiFi
35 990 Ft

2 év garancia

Az Energy Sistem Tower 5 segítségével kiváló hangminőségben hallgathatja kedvenc zeneszámait. Bluetooth 4.0 támogatásának köszönhetően akár tabletről vagy okostelefonról is egyszerűen, kényelmesen irányítható a zenelejátszás. Elegáns, letisztult formatervezésének köszönhetően szinte bármely szoba környezetébe beleillik.

Energy Sistem Tower 7 True Wireless
55 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Hozz létre tökéletes atmoszférát a nappalidban a hang és a fény kombinációjával. A True Wireless technológiának köszönhetően két Towert is összekapcsolhatsz és a zenét kétszeres teljesítménnyel használhatod. Jellemzői: 1,5" kupolás magas hangsugárzó 10 W teljesítménnyel, 2× 4" elülső szélessávú hangsugárzó 20 W, 5" subwoofer 50 W-os teljesítménnyel.

Energy Sistem Tower 8 G2 hangszóró
66 490 Ft
+ ingyen szállítás

Hi-Fi Tower hangszóró 1200W teljesítménnyel és digitális hangprocesszorral luxus hangminőséget biztosít. Az Energy Sistem Tower 8 G2 Black Bluetooth-on keresztül játssza le a zenét közvetlenül az adathordozóból vagy audiobemenetekből. FM rádióval és LCD kijelzővel szintén felszerelt.

Energy Sistem Car MP3 1100 FM Transmitter
7 290 Ft 5 890 Ft

2 év garancia

Élvezze menet közben kedvenc zenéit kiváló minőségben az Energy System Car MP3 1100 FM Transmitterrel. A lejátszó egység különlegességét sokszínűsége adja: kompatibilis SD/SDHC kártyával, csatlakoztathatunk USB meghajtót, a Line-in bemeneten külső zenelejátszót is. Könnyű és egyúttal kényelmes kezelhetőségét a készülékhez tartozó távirányító, valamint a háttérvilágítású LCD kijelző biztosítja.

Energy Sistem Car f2 MP3 Lejátszó
7 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Energy Sistem Car MP3 f2 MP3 Lejátszó kellemes külsejévelés kompaktságával élvezetesebbé teheti az autós utazásokat. A készülék 32 GB-ig bővíthető, így akár az összes kedvenc albumunkat magunkkal vihetjük, és hallgathatjuk vezetés közben. A nagyvilág híreiről a beépített FM rádió segítségével tájékozódhatunk, így soha nem maradunk le a legfontosabb eseményekről.

Energy Sistem Music Box BZ6 Bluetooth hangszóró
24 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Energy Sistem Music Box BZ6 Bluetooth hangszóró egy vezeték nélküli, modern, stílusos formatervezésű készülék. A nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátornak köszönhetően akár 28 órán keresztül hallgathatjuk kedvenc dalainkat, megszakítás nélkül. Bluetooth kapcsolattal szinte bármely mobilkészülékre rácsatlakoztatható. Kiváló hangminőség, elegáns design és könnyű hordozhatóság jellemzi. Fedezze fel a zenehallgatás világának legújabb dimnenzióját, és osztozzon az élményen szeretteivel!

Energy Sistem Sport 1 Vezetéknélküli fülhallgató
7 890 Ft

Az Energy Sistem Sport 1 Vezetéknélküli fülhallgató a fülhallgatók egy új, modern generációjának kiemelkedő tagja. 4.1-es Bluetooth kapcsolattal csatlakozik bármely ezzel rendelkező mobilkészülékhez, megkönnyítve így a zenehallgatást a mindennapi edzések közben. Minden funkció könnyedén elérhető a beépített gombok segítségével. Kedvenc dalait most tökéletesen szigetelve, egy gombnyomásra hallgathatja. Rugalmas anyaga tetszés szerint hajlítható és állítható, hogy tökéletesen passzoljon a fülre és a fejformához is. A vezeték nélküli szabadság elengedhetetlen az eredményes sportoláshoz, az erőteljes basszusnál és a kristálytiszta magas hangoknál pedig semmi sem motiválhat jobban mozgás közben. Akár nyolc órán keresztül, megszakítás és töltés nélkül élvezheti az intenzív, univerzális zenehallgatás felejthetetlen élményét.

Energy Sistem Sport Vezetéknélküli fülhallgató
13 990 Ft 11 990 Ft

Az Energy Sistem Sport Vezetéknélküli fülhallgató a fülhallgatók egy új, modern generációjának kiemelkedő tagja. 4.1-es Bluetooth kapcsolattal csatlakozik bármely ezzel rendelkező mobilkészülékhez, megkönnyítve így a zenehallgatást a mindennapi edzések közben. Minden funkció könnyedén elérhető a beépített gombok segítségével. Kedvenc dalait most tökéletesen szigetelve, egy gombnyomásra hallgathatja. Rugalmas anyaga tetszés szerint hajlítható és állítható, hogy tökéletesen passzoljon a fülre és a fejformához is. A vezeték nélküli szabadság elengedhetetlen az eredményes sportoláshoz, az erőteljes basszusnál és a kristálytiszta magas hangoknál pedig semmi sem motiválhat jobban mozgás közben. Akár nyolc órán keresztül, megszakítás és töltés nélkül élvezheti az intenzív, univerzális zenehallgatás felejthetetlen élményét.

Energy Sistem Urban 3 Mikrofonos fülhallgató
3 890 Ft

Az Energy Sistem Urban 3 Mikrofonos fülhallgató egy modern kialakítású, fülbe helyezhető eszköz, melyet csatlakoztathat MP3 lejátszóhóz, okostelefonhoz, tablethez vagy laptophoz egyaránt. Anyaga alumínium, mely minőséget és stílust sugároz. A Neodymium mágnesek által kiváló zenei élményt élvezhet és tiszta hanghívásokat intézhet. A dugós fülbe helyezhető kialakítás a minimumra csökkenti a zavaró zajokat. A beépített mikrofon lehetővé teszi a hívások fogadását. A csatlakozó kábel hossza 1,2 méter, a csatlakozóvég típusa 3,5 mm-es jack. A fülhallgatóhoz tartozik három pár különböző méretű fülpárna is.

Energy Sistem Earphones Sport 2
5 090 Ft

Ellenálló sportfülhallgató Neckband-Fit rendszerrel és Sweatproof technológiával. Az Energy Sistem Earphones Sport 2 multifunkciós gombbal rendelkezik a kényelmes irányításhoz és beépített mikrofonnal a kényelmes hívásfogadáshoz.

Energy Sistem Neckband BT Travel 8 ANC fülhallgató
43 142 Ft 15 490 Ft

2 év garancia

Modern designjával a MotoGP-ből ismert erős gépeket idézi fel, de a gyors kerekek helyett ANC zajelnyomó technológiával rendelkezik – az Energy Sistem Neckband BT Travel 8 ANC Bluetooth fülhallgató 10 órás üzemidővel rendelkezik egy feltöltésre. A fülhallgató ergonomikus nyakpánttal, a handsfree hívásokhoz alkalmas mikrofonnal és tokkal büszkélkedhet.

Energy Sistem Smart Speaker 7 Tower
58 490 Ft

Magasra emelkedik, mint egy felhőkarcoló, és éppolyan jól játszik, mint ahogy kinéz – az Energy Sistem Smart Speaker 7 Tower Bluetooth torony hangszóró teljesítménnyel 40 W és Amazon Alexa hangsegéddel büszkélkedik. Egy parancsszóra lejátssza az MP3 fájlokat a microSD kártyáról, USB lemezről vagy 3,5mm jack kábel használatával.

Energy Sistem Tower 1 Bluetooth
22 990 Ft

3 év garancia

Az Energy Sistem Tower 1hangfal biztosítja a gazdag és kiegyensúlyozott hangzást. ** 30 W-os teljesítményével tökéletesen kitölti a teret elragadó hangzással és tiszta mély hangokkal*. A zene a drót nélküli Bluetooth technológia segítségével okostelefonról és tabletről is lejátszható **10 m-es hatótávval. Az **audió bemenetnek köszönhetően csatlakoztathatod a zenelejátszódat, tévédet vagy a multimédia lejátszód.

Energy Sistem DJ2
5 690 Ft

Hosszantartó használatra alkalmas fejhallgató erős tiszta hangzással és erőteljes basszusokkal. Az Energy Sistem DJ2 különlegessége a 40mm átmérőjű neodímium hangszóró és az ergonomikusan kialakított eltávolítható kábel.

Energy Sistem DJ2 Mic

Energy Sistem DJ2 Mic

Értékelés: 4,6
5 890 Ft 5 190 Ft

Fejhallgató, mely alkalmas hosszútávú viseletre erőteljes és tiszta hanggal, és erős basszussal. Az Energy Sistem DJ2 Mic beépített mikrofonnal, levehető kábellal és multifunkciós gombbal rendelkezik a zenelejátszás és telefonálás kezelésére.