Fackelmann Pincérnyitó Quick Grandcru-16%
6 490 Ft 5 390 Ft

Akció

A Quick 3az1 pincérnyitó egy dugóhúzó, nyitó és szeletelő is egyben. Összerakható, piros színű design a Grandcru sorozatból. Az eszköz rozsdamentes acélból készült.

Fackelmann Fedeles jégtároló
8 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fedeles jégtároló titán fényű nemesacél kivitelben, kézi vésett díszített. Ez az eredeti darab minden parti éke lesz. Keverje össze vendégeinek a kedvenc italukat, és érezze jól magát.

Fackelmann Pincérnyitó

Fackelmann Pincérnyitó

Értékelés: 3
4 390 Ft

DOUBLEPULL pincérnyitó fekete ezüst kivitelben. Rozsdamentes acélból készült. Ezt a minőségi nyitót dugóhúzóként, kupaknyitóként és fólia vágóként is használhatja.

Fackelmann Pincérnyitó Black
2 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pincérnyitó ABS funkcióval fekete kivitelben. Teste krómozott cink, spirálja tapadásmentes bevonatú. A dugóhúzót műanyag kupakkal rendelkező palack esetében is használhatja.

Fackelmann Kenyértartó 40x28x18cm, fenyő
7 290 Ft

Kenyértartó a pékáru tárolásának elengedhetetlen segítsége. Minőségi természetes tölgyfa kivitel. A kenyértartóban sós és édes pékárut tárolhat.

Fackelmann Többfunkciós kefe
2 490 Ft

Fackelmann Többfunckiós kefével garantáltan tisztán tarthatja fürdőszobáját. A kefe két fejjel rendelkezik, a nagyobb a csempéken és a terjedelmesebb felületeken (kád, zuhanyzó) hatékony, a kisebb pedig az eldugottabb sarkokban, szűk résekben, fugákon tesz jó szolgálatot. A kefe hossza 20 cm, anyaga minőségi műanyag.

Fackelmann 24 cm-es univerzális kés borítással, TROPICAL
1 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rozsdamentes acélból készült kés a konyhádban szükséges univerzális munkákhoz. Ideális húsokhoz és keményebb zöldségekhez, mindenekelőtt élességének és tapadásmentes felületének hála. PP és TPR anyagokból készült csúszásgátló markolat. A Fackelmann univerzális kés 24cm tokkal, TROPICAL zöld színű.

Fackelmann Bükkfa vágódeszka, 36x25x1,5 cm
6 390 Ft

Bükkfa konyhai vágódeszka. A 1,5 cm-es vastagságának és az anyagának köszönhetően jól viseli az ütéseket húsklopfoláskor és zöldségaprításkor. Elengedhetetlen kiegészítő a főzés minden szerelmese számára, ami ráadásul természetes kidolgozású. A Fackelmann Bükkfa vágódeszka 36×25×1,5cm megfelel az FSC szabványnak.

Fackelmann Bükkfa vágódeszka, 45x20x1,5 cm
6 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bükkfa konyhai vágódeszka. A 1,5 cm-es vastagságának és az anyagának köszönhetően jól viseli az ütéseket húsklopfoláskor és zöldségaprításkor. Elengedhetetlen kiegészítő a főzés minden szerelmese számára, ami ráadásul természetes kidolgozású. A Fackelmann Bükkfa vágódeszka 45×20×1,5cm megfelel az FSC szabványnak.

Fackelmann Bükkfa vágódeszka fogantyúval 45x21x1,5cm
6 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bükkfa konyhai vágódeszka praktikus fogantyúval. A 1,5 cm-es vastagságának és az anyagának köszönhetően jól viseli a tipikus felhasználást húsklopfolástól egészen a zöldségaprításig. Elengedhetetlen kiegészítő a főzés minden szerelmese számára, ami ráadásul természetes kidolgozású. A Fackelmann Bükkfa vágódeszka fogantyúval 45×21×1,5cm megfelel az FSC szabványnak.

Fackelmann Ergonomikus kenyérvágó kés
6 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rozsdamentes acél élű kés kenyér és más péktermékek felvágására. Ideális keményebb, frissen sült és idősebb péktermékek felvágására is alkalmas. Ergonomikus műanyag markolat a pontosabb vágásért. A Fackelmann Kenyérvágó kés fekete-ezüst színű.

Fackelmann Kenyérkés 35cm WAVE
4 790 Ft

Rozsdamentes acél élű kés kenyér és más péktermékek felvágására. Ideális keményebb, frissen sült és idősebb péktermékek felvágására is alkalmas. PP és TPR anyagokból készült csúszásgátló markolat. A Fackelmann Zöldségvágó kés, 35cm WAVE, fekete színű.

Fackelmann Kenyérvágó kés 32cm tokkal, TROPICAL
2 790 Ft

Rozsdamentes acél élű kés kenyér és más péktermékek felvágására. Ideális keményebb, frissen sült és idősebb péktermékek felvágására is alkalmas. Tapadásmentes réteggel van bevonva. Csúszásmentes fogantyú PP és TPR anyagokból. A Fackelmann Kenyérvágó kés 32cm tokkal, TROPICAL szürke színű.

Fackelmann Konyhakés 35 cm WAVE
5 390 Ft

Rozsdamentes acélból készült kés a konyhádban szükséges univerzális munkákhoz. Ideális húsokhoz és keményebb zöldségekhez, mindenekelőtt élességének és tapadásmentes felületének és magas profiljának hála. PP és TPR anyagokból készült csúszásgátló markolat. A Fackelmann Konyhakés, 35cm WAVE, fekete színű.

Fackelmann Kosár 28 x 22 x 6 cm, műanyag, fonott
1 590 Ft 1 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egyszerű és praktikus kosár, 28 × 22 × 6 cm méretű, a FACKELMANN cégtől, ami az otthonok ékköve lesz. A kosár fonott hatású műanyagból készült. Az anyagának köszönhetően mosogatógépben mosható, így a karbantartása nem igényel sok erőfeszítést.

Fackelmann Önélező szeletelőkés, tokkal, 20cm
4 990 Ft

Rozsdamentes acélból készült kés a szeleteléshez. A zeller, vagy egyéb gumós zöldség keményebb részei sem okoznak gondot ennek a hosszú és éles késnek. PP és TPR anyagokból készült csúszásgátló fogantyú. Védő és élező tokot is tartalmaz az élesség megőrzése érdekében. A Fackelmann önélező szeletelőkés, 20cm szokatlan türkiz színű.

Fackelmann Önélező zöldségvágó kés, tokkal, 9cm
3 990 Ft

Rozsdamentes acélból készült kés a zöldségek szeleteléséhez. A zeller, vagy egyéb gumós zöldség keményebb részei sem okoznak gondot ennek az éles késnek. PP és TPR anyagokból készült csúszásgátló fogantyú. Védő és élező tokot is tartalmaz az élesség megőrzése érdekében. A Fackelmann önélező zöldségvágó kés, 9cm szokatlan türkiz színű.

Fackelmann Papírtörlő tartó 34 cm, fa
5 590 Ft 4 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egyszerű 34 cm-es papírtörlő tartó a FACKELMANN cégtől, ami adagolóként is használható. A bükk aljzaton álló rozsdamentes acél tartó, ami az otthonod díszévé válik majd.

Fackelmann Santoku kés 33cm tokkal, TROPICAL
3 090 Ft

Rozsdamentes acél élű kés alapanyagok felvágásához és kicsontozásához. Ideális hússal és nagyobb zöldségekkel való munkához, főként a tapadásmentes bevonatú élének köszönhetően. Csúszásmentes fogantyú PP és TPR anyagokból. A Fackelmann Santoku kés 33cm tokkal, TROPICAL piros színű.

Fackelmann Univerzális kés, 20 cm, WAVE
3 190 Ft

Rozsdamentes acélból készült kés a konyhádban szükséges univerzális munkákhoz. Ideális húsokhoz és keményebb zöldségekhez, mindenekelőtt élességének és tapadásmentes felületének hála. PP és TPR anyagokból készült csúszásgátló markolat. A Fackelmann Univerzális kés, 20cm WAVE, fekete színű.

Fackelmann Vágódeszka fogantyúval, 39x12x1,15 cm
3 690 Ft

Bükkfa konyhai vágódeszka praktikus fogantyúval. Az 1,15 cm-es vastagságának és az anyagának köszönhetően jól viseli a tipikus felhasználást húsklopfolástól egészen a zöldségaprításig. Elengedhetetlen kiegészítő a főzés minden szerelmese számára, ami ráadásul természetes kidolgozású. A Fackelmann Bükkfa vágódeszka fogantyúval 39×12×1,15cm megfelel az FSC szabványnak.

Fackelmann Vákuumos dugó borosüveghez
2 090 Ft 1 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vákuumos dugó borosüveghez a Fackelmann márkától forgó kerékkel az üveg kinyitásának idejének megjelölésére. Hogy a bor ne kapjon levegőt és ugyan olyan ízű maradjon, mint az első kinyitáskor. Szilikonból és műanyagból készült.

Fackelmann VICTORIA desszertvilla
1 490 Ft

desszertvilla egyetlen terítéskor sem hiányozhat. Ez a Fackelmann márkájú VICTORIA minőségi 18/8 rozsdamentes acélból készült, nyugodtan mosható mosogatógépben.

Fackelmann Zöldségvágó kés 22cm tokkal, TROPICAL
1 990 Ft

Rozsdamentes acél élű kés a különböző zöldségek felaprítására. Ideális nagyobb zöldségekkel való munkához, főként a tapadásmentes bevonatú élének köszönhetően. Csúszásmentes fogantyú PP és TPR anyagokból. A Fackelmann zöldségvágó kés 22cm tokkal, TROPICAL zöld színű.

Fackelmann Kartonpapír muffin állvány
3 737 Ft 2 590 Ft

Muffin állvány a három emeletével a megterített asztal igazi ékévé válik. Papír konstrukcióját gyerekzsúrokon, vagy kerti partin fogja értékelni.

Fackelmann Tál 4400ml

Fackelmann Tál 4400ml

Értékelés: 3
3 790 Ft

Tál 4400 ml titán fényű nemesacél kivitelben, kézi vésett díszítés. Ez az eredeti darab ideális különféle ételek tálalására. Minden asztal ékévé válik.

Fackelmann TROPICAL kancsó 2l
4 658 Ft 3 990 Ft

TROPICAL 2l-es műanyag kancsó a Fackelmanntól. A kancsó dizájnja megnyerő, átlátszó, könnyen észrevehető, hogy mikor kell feltölteni. Nyáron, felfrissülés céljából ideális.

Fackelmann Mare WC-kefe

Fackelmann Mare WC-kefe

Értékelés: 4,4
2 550 Ft 2 490 Ft

Fackelmann Mare egyszerűségében stílusos WC-kefe. Tartós krómozott nyelével bárhol kitűnően megállja a helyét. Bár alapvetően a Mare szett tartójához készült, 7,5 cm-es átmérője szinte bármilyen tartóval kompatibilis.

Fackelmann Vattakorong-adagoló
4 890 Ft

Fackelmann vattakorong-adagoló megjelenése modern és elegáns, külseje letisztult. A Fackelmann vattakorong-adagoló segítségével nem kallódik többé vattakorongos csomag a polcokon. A praktikus, falra szerelhető tartó ráadásul védi a pamacsokat a portól és a kosztól.

Fackelmann Taris Pót WC Kefe

Fackelmann Taris Pót WC Kefe

Értékelés: 4,8
2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fackelmann Taris Pót Wc kefe eredetileg a Taris szett tartójához készült, de a 7 cm-es átmérője szinte bármilyen tartóval kompatibilis. Krómozott fém nyelével és fekete keféje diszkrét használatot ígér.

Fackelmann Taris Toalettpapír-tartó
5 590 Ft

Fackelmann Taris toalaettpapír-tartó megjelenése modern és elegáns, fémes kivitelezéséből adódóan külseje letisztult, így bárhova beillik. Tartós krómozott kivitele bárhol kitűnően megállja a helyét. Fúrás nélkül, ragasztással rögzíthető a falon.

Fackelmann Vision WC-kefe

Fackelmann Vision WC-kefe

Értékelés: 4,3
2 550 Ft 2 490 Ft

Fackelmann Vision egyszerűségében stílusos WC-kefe. Tartós krómozott nyelével bárhol kitűnően megállja a helyét. Bár alapvetően a Vision szett tartójához készült, 7,5 cm-es átmérője szinte bármilyen tartóval kompatibilis.

Fackelmann 18/0 MONACO forgató kanál
3 023 Ft 2 790 Ft

A Fackelmann 18/0 MONACO forgató kanál nem hiányozhat semelyik szakács konyhájából. Rozsdamentes acélból készült. Kellemes fogást biztosító puha, csúszásmentes fogantyú.

Fackelmann Crepe/palacsinta forgatólapát, 35 cm, 3H
3 390 Ft

Újdonság

Egyszerű 3H Crepe/palacsinta forgatólapát 35 cm hosszal a Fackelmann márkától. Tartós műanyagból készül, amely kíméletes az edényeidhez, valamint a tapadásmentes felülethez is alkalmas. Nemcsak palacsintasütésnél, hanem omletthez is használható. Praktikus akasztókarikával. Az elmosásáról pedig a mosogatógép gondoskodik.

Fackelmann Csésze, rozsdamentes acél
2 390 Ft

Kézzel kidolgozott design pohár fogkefe tárolására alkalmas. Rozsdamentes acélból készül, és a fényességének köszönhetően minden fürdőszobában a mosdó éke lesz.

Fackelmann Desszert forma + „Srdce“ kiszúró
2 590 Ft

Újdonság

A Fackelmann desszert készítővel szép és szimmetrikus szív alakú desszerteket készíthetsz. Ezt a desszertforma lenyomattal és praktikus fogantyúval egészül ki. A forma minőségi rozsdamentes acélból készült.

Fackelmann Diótörő 17 cm
3 790 Ft

Újdonság

A praktikus Fackelmann diótörő nem veszik el egy háztartásban sem. Ez a diótörő lehetővé teszi a kényelmes és megerőltetés nélküli diótörést. A minőségi alumínium öntvény kidolgozás a kényelmes manipuláció és a hosszú élettartam garanciája.

Fackelmann Durva reszelő, 30 cm, SENSE
4 390 Ft

Újdonság

Kézi reszelő a Fackelmann márkától nemesacél anyagból, amely minden konyhában praktikus segítőtárssá válik. Vastag éllel rendelkezik és bármilyen élelmiszerhez alkalmas. A fogantyúja puha és ergonomikus alakkal is rendelkezik a jobb fogás érdekében. A reszelő mosogatógépben mosható. A csomagolás védőtokot is tartalmaz.

Fackelmann Foghagymaprés, 18 cm, SENSE
4 790 Ft

Újdonság

Praktikus SENSE foghagymaprés 18 cm hosszal a Fackelmann márkától. A prés nemesacélból készül és nemcsak a foghagymára használható. Puha markolat a könnyű használat érdekében. Elegáns fekete-ezüst kivitelezés. Az elmosásáról pedig a mosogatógép gondoskodik.

Fackelmann Fusion Toalettpapír-tartó 16,5 cm
4 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fackelmann Fusion Toalettpapír-tartó megjelenése modern és elegáns, fémes kivitelezéséből adódóan külseje letisztult, így bárhova beillik. Legnagyobb előnye és könnyebbsége, hogy fúrás nélkül, ragasztó segítségével is felszerelhető. . Tartós krómozott kivitele bárhol kitűnően megállja a helyét. Fackelmann Fusion Toalettpapír-tartót olyan magasra szerelheti fel fürdőszobájába, amennyire szükséges és önnek megfelel.

Fackelmann Hableszedő OVAL 33 cm, 2H/INOX
2 090 Ft

Újdonság

A Fackelmann hableszedő egy praktikus segítség az ételek elkészítésénél. Ez a hableszedő lehetővé teszi a tészta, nokedli, knédli és további vízben főzött élelmiszerek kényelmes összegyűjtését. Műanyag és rozsdamentes anyag kombinációja. Markolata akasztókarikával van ellátva. A hableszedő mosogatógépben mosható.

Fackelmann Habverő, 26 cm, SENSE, szilikon
3 090 Ft

Újdonság

SENSE szilikon habverő 26 cm hosszal a Fackelmann márkától. Szilikon és rozsdamentes acél kombinációjából készül. Puha markolat a könnyű használat érdekében. Elegáns fekete-ezüst kivitelezés. Az elmosásáról pedig a mosogatógép gondoskodik.

Fackelmann Húsklopfoló, 26 cm, SENSE
6 290 Ft

Újdonság

Praktikus SENSE húsklopfoló* 26 cm hosszal a Fackelmann márkától. A klopfoló két klopfolófelületet kínál, egy simát a puha húsra, és egy durvábbat a nagyobb hússzeletekre. **Puha markolat a könnyű használat érdekében. Elegáns fekete-ezüst kivitelezés. Az elmosásáról pedig a mosogatógép gondoskodik.

Fackelmann Jégfogó 2 db
1 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A jégfogó fontos része minden bárszekrénynek és nem fog elveszni a konyhafiókban sem. A csomagolásban 2 db található. A praktikus fogak segítenek baleset nélkül megtartani a jeget.

Fackelmann JUMBO szűrőkanál, 36,5 cm ARCADALINA, 3H
3 590 Ft

Újdonság

Egyszerű JUMBO ARCADALINA 3H szűrő 36,5 cm hosszal a Fackelmann márkától. Tartós műanyagból készül, amely kíméletes az edényeidhez. Használható tésztára, knédlire, de zöldségre is. Praktikus akasztókarikával. Az elmosásáról pedig a mosogatógép gondoskodik.

Fackelmann Kenőecset 24 cm, SENSE, szilikon
2 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus SENSE szilikon kenőecset 24 cm hosszal a Fackelmann márkától. A kenőecset szilikon és nemesacél részek kombinálásával készül. Kiváló segítség a sült ételek készítéséhez. Puha markolat a könnyű használat érdekében. Elegáns fekete-ezüst kivitelezés. Az elmosásáról pedig a mosogatógép gondoskodik.