FIBARO Dimmer 2, 250 W-ig (beépített modul), Z-Wave Plus
19 490 Ft

Dimmer (250 W) a megvilágítás sötétítéséhez. 2 bemeneti csatlakozót tartalmaz. LED izzókkal és CFL-el működik. Bypassem 2-vel (FIB-FGB-002) kombinálva nagyon alacsony energiafogyasztás mellett használható (0,5 W-tól).

FIBARO Ablak/ajtó érzékelő FGBHDW-002-1
21 490 Ft

Ablak/ajtó érzékelő Fibaro figyelemmel kíséri a hőmérsékletet, könnyen telepíthető ajtókra, ablakokra, kapukra stb. Használhatod az „Itthon vagyok“ típusú jelenet elindításához.

FIBARO Akkumulátoros érzékelő 2 FGDW-002-1 ZW5, fehér
15 990 Ft

Akkumulátorral működő mágneses érzékelő Z-Wave plusz támogatással. Használható a jelenetek elindításához, de még bárhol máshol, ahol tájékoztatnia kell a vezérlési rendszeredet az ablakok, ajtók vagy garázskapuk nyitásáról.

FIBARO Akkumulátoros mozgásérzékelő, Z-Wave
19 490 Ft

A legkisebb vezeték nélküli mozgásérzékelő a világon, amely ráadásul képes rögzíteni a mozgás sebességét és irányát, az emberek számát, a világítási szinteket, a rezgéseket és a hőmérsékletet. Mindez egy 44 mm átmérőjű golyóban!

FIBARO Érintés nélküli Swipe vezérlés, gesztusvezérlés
49 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Swipe egy egyedülálló érintés nélküli kezelőpanel, amely lehetővé teszi a háztartás vezérlését egyszerűen csak kézmozdulattal a térben. Hat különböző gesztust képes megkülönböztetni.

FIBARO Fibaro Starter Kit, Z-Wave Plus
159 990 Ft
+ ingyen szállítás

Fibaro Starter Kit tartalmaz öt alapvető eszközt az intelligens háztartásban és egy vezérlőegységet. Az intelligens ház életbe helyezése percek kérdése.

FIBARO Kulcstartó KeyFob

FIBARO Kulcstartó KeyFob

Értékelés: 1
16 490 Ft

Fibaro KeyFob kompakt kulcstartó, kompatibilis a Z-Wave Plus-szal, amely a 6 gomb segítségével lehetővé teszi az akár 30 különféle eszköz vezérlését.