First Class Dog Puppy Large Breed kutyatáp - 12kg
12 990 Ft 8 790 Ft

Kutyusaink egészségéhez elsősőrban hozzájárul az, hogy milyen ételet adunk nekik. Oda kell figyelnünk arra, hogy egészségesen, megfelelő mennyiségben és megfelelő beosztásban táplálkozzanak. A Dog Puppy Large Breed kutyatáp 100% friss csirkehúsból készült, ami nem tartalmaz káros tartósítószereket és színezékeket. Ez a kutyatáp biztosítja az energiát, és a tápanyag gazdag étkezést is.

First Class First Class Puppy, baromfi, 11 x 150 g
1 750 Ft 1 490 Ft

First Class kutyaeledelek 100%-ban természetes eredetű alapanyagokból készültek, kölyök kutyáknak ajánlott táp, csirkével, tésztával és répával. Nem tartalmaz színezéket és tartósítószert. Egészséges táplálkozást és kiegyensúlyozott emésztést biztosít kedvencünk számára.

First Class First Class Kutyaeledel, baromfi, 11 x 150 g
2 590 Ft

First Class kutyaeledelek 100%-ban természetes eredetű alapanyagokból készültek, köztük a felnőtt kutyáknak ajánlott táp baromfihússal. Nem tartalmaz színezéket és tartósítószert. Egészséges táplálkozást és kiegyensúlyozott emésztést biztosít kedvencünk számára.

First Class First Class Kutyaeledel, marha, 11 x 150 g
1 990 Ft

First Class kutyaeledelek 100%-ban természetes eredetű alapanyagokból készültek, köztük a felnőtt kutyáknak ajánlott táp marhahússal. Nem tartalmaz színezéket és tartósítószert. Egészséges táplálkozást és kiegyensúlyozott emésztést biztosít kedvencünk számára.

First Class First Class Kutyaeledel Nyúl 11x150g
2 090 Ft

First Class kutyaeledel „Arovit“ állateledelből készül. Az „Arovit“ név az „aroma“ és a „vitamin“ szavakból alakult ki. Ezen szavak kombinációja fejezi ki a First Class filozófiáját: Megalkotni a a legkényeztetőbb állateledelt, amely egyben a legjobb arányú tápértéket tartalmazza az állatok fejlődése érdekében. TOVÁBB OLVASOM ->