Fisura CL0295 Dizájn falióra, Kék
13 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fissure Dizájn falióra nagyszerű választás, ha vidámabbá szeretnek varázsolni a belső tereket. Jó döntés gyerekszobába, de a közös terek színesebbé tételére is kiválóan alkalmas. A türkiz számlap átmérője 30 cm, amelyet fehér számok díszítenek. Az órát körbeölelő tárcsa megóvja a sérülésektől.

Fisura CL0289 Dombormintás dizájn falióra, Fekete/Arany
16 990 Ft

A spanyol Fissure falióra tökéletes kiegészítője a modern belső tereknek. A fekete üveg számlap átmérője 30 cm, amelyet arany színű számok díszítenek. Csendes működés jellemzi, ideális választás nappalikba és hálószobába egyaránt.

Fisura CL0290 Dombormintás dizájn falióra, Zöld/Ezüst
16 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A spanyol Fissure falióra tökéletes kiegészítője a modern belső tereknek. A zöld üveg számlap átmérője 30 cm, amelyet ezüst színű számok díszítenek. Csendes működés jellemzi, ideális választás nappalikba és hálószobába is.

Fisura Design falióra CL0060
15 990 Ft

Fisura CL0060 elegáns formatervezésű falióra. A hosszú és vékony mutatók a tiszta számlapon keringenek egy rozsdamentes keretben.

Fisura Design falióra CL0063
21 490 Ft

Fisura falióra egyszerű számlapja csendes működésű, amelyet nagy arab számok és hosszú, karcsú mutatók díszítenek, és egy rézzel bevont fém keretbe van beleillesztve.

Fisura CL0287 Dombormintás dizájn falióra, Fekete/Ezüst
16 990 Ft

A spanyol Fissure márka dombormintás, dizájn faliórája tökéletes kiegészítője a modern belső tereknek. Az üveg számlap átmérője 30 cm, melyből ezüst színű számok emelkednek ki. Csendes működés jellemzi, így nappaliba és hálószobába is megfelelő választás.

Fisura Design falióra CL0068
17 490 Ft

A tűzpiros üvegű spanyol Fisura márkájú óra garantáltan feleleveníti a legunalmasabb belteret is. Az óra mutatók fémből készülnek és csendes működésűek.