Fru Blu Fonal + utántöltő 0,5L
3 230 Ft

A Fru Blue buborékfújó zsinórjával hatalmas buborékokat és hihetetlen formákat hozhatsz létre, amelyek szivárványszínekkel pompáznak. Élvezd az eredeti szórakozást olyan buborékokkal, amelyek nem durrannak ki.

Fru Blu Lepke + utántöltő 0,5L
3 230 Ft

A Fru Blue buborékfújó hurokkal lepke formában hatalmas buborékokat és hihetetlen formákat hozhatsz létre, amelyek szivárványszínekkel pompáznak. Élvezd az eredeti szórakozást olyan buborékokkal, amelyek nem durrannak ki.

Fru Blu Sada expert buburékfújó + utántöltő 0,5L
3 880 Ft

A Fru Blue speciális zsinórjával hatalmas buborékokat és hihetetlen formákat hozhatsz létre, amelyek szivárványszínekkel pompáznak. Élvezd az eredeti szórakozást olyan buborékokkal, amelyek nem durrannak ki.

Fru Blu Buboréktorta

Fru Blu Buboréktorta

Értékelés: 4
9 390 Ft 7 780 Ft

A Fru Blu születésnapi torta különböző formájú buborékok ezreit képes fújni, amik a szivárvány színeiben ragyognak. Élvezd az eredeti szórakozást buborékokkal, amik nem pattannak ki, és lepd meg a vendégeidet a születésnapi partidon!

Fru Blu Folyadék 5 L
5 700 Ft

A speciális Fru Blu folyadékkal óriási méretű buborékokat alkothatsz nem mindennapi formában, melyek a szivárvány színeiben fognak csillogni. Élj át rengeteg szórakozást a buborékokkal, melyek nem pukkannak ki.

Fru Blu Nagy karika
6 090 Ft 5 830 Ft

A Fru Blu nagy méretű buborékfújó karikával óriási méretű buborékokat alkothatsz nem mindennapi formában, melyek a szivárvány színeiben fognak csillogni. Élj át rengeteg szórakozást a buborékokkal, melyek egykönnyen nem pukkannak ki.

Fru Blu Blaster buborékkészítő
4 530 Ft

A Fru Blu buborékfújóval óriási méretű buborékokat alkothatsz nem mindennapi formában, melyek a szivárvány színeiben fognak csillogni. Élj át rengeteg szórakozást a buborékokkal, melyek nem pukkannak ki.

Fru Blu Fru Blu mega blaster tartállyal
6 090 Ft 5 700 Ft

A számos buborék hatalmas sebességgel kerül kilövésre, ezen felül fényhatásokkal ellátottak a még nagyobb szórakozás érdekében. A blaster folyadékra alkalmas tartállyal ellátott, amelynek hála a buborékfújás még gyorsabb és könnyebb.

Fru Blu Karika + utántöltő 0,5L
3 230 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Fru Blue kör alakú buborékfujóval hatalmas buborékokat és hihetetlen formákat hozhatsz létre, amelyek szivárványszínekkel pompáznak. Élvezd az eredeti szórakozást olyan buborékokkal, amelyek nem durrannak ki.

Fru Blu Nagy készlet + utántöltő 0,5L
3 880 Ft

A Fru Blue nagy készletével hatalmas buborékokat és hihetetlen formákat hozhatsz létre, amelyek szivárványszínekkel pompáznak. Élvezd az eredeti szórakozást olyan buborékokkal, amelyek nem durrannak ki.