GOLDWELL Dual Senses Men (Thickening Shampoo) 300 ml
2 810 Ft

A tisztító sampon hatékonyan tisztítja a szőrzetet, különösen a puha és a gyér, valamint gyengéden tisztítja a fejbőrt. A rendszeres használat erősíti a hajszálakat. Teljesítményt biztosít és erős és egészséges hajat eredményez a gyökerekből.

GOLDWELL Dualsenses Color (Brillance Serum Spray) 150 ml
3 130 Ft

Az öblítőmentes szérum finom és normál hajra festve és természetes, azonnal regenerálja a haj természetes hajlékonyságát, regenerálja és megkönnyíti a fésülést . Ez ragyogó fényt ad a hajnak.

GOLDWELL Dualsenses Color ( Brilliance Shampoo)
4 830 Ft

Az Gold Dualsenses Color Shampoo Dualsenses Color a hajad védett, tápláló és gyönyörű. Finoman megtisztítja a hajadat és törődik vele. A színe továbbra is fényes marad.

GOLDWELL Dualsenses Color Extra Rich (6 Effects Serum) 100 ml
3 540 Ft

Dualsenses Color Extra Rich a hajat megfelelő mennyiségű nedvességet és regenerációt biztosítja. Kezelje a stresszelt haját szalonként, és lágyságával és ragyogásával jutalmazza Önt. Sima a hajat, és nem terheli meg.

GOLDWELL Dualsenses Color Extra Rich ( Brilliance Conditioner)
5 180 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A haj gyakori mosása és a hajformázó termékek használata a mosáshoz és a szín elhalványulásához vezet. Ez a balzsam gondoskodik a színstabilitásáról, garantálja annak ragyogását és fényét. .

GOLDWELL Dualsenses Dualsenses Just Smooth (Taming Shampoo)
2 590 Ft

A sampon meg fogja rabolni az érintetlen hajat! P egyedülálló bőrápolást biztosít a fej, a haj és a haj gyökerei számára. E csökkenti a statikus elektromosságot, hogy megakadályozza a nem kívánt hajhullást, köszönhetően a fodrosodás hatásának, továbbá megakadályozza a súrlódást.