Harrows Black Arrows Darts nyíl, Soft
4 490 Ft

Ha darts, akkor Harrows. Ha nincs egyéb intéznivalója munkaidő után, érdemes megbeszélni egy találkozót a barátokkal, s egy kávé mellett kipróbálni rég felelevenített darts tudását. A 3 darabos, soft darts szett nem kizárólag profi versenyzőknek ajánlott: műanyag hegye lévén úgy az emberi, mint a tárgyi sérülés kizárt. A játék a könnyű és biztonságos nyilaknak köszönhetően gyermekek számára is ajánlott.

Harrows Elektronikus céltábla Master Choice 3
26 790 Ft
+ ingyen szállítás

Elektronikus céltábla 27 izgalmas játékmóddal, 202 változatban, kibernetikus játék akár öt szinten, két LED kijelző automatikus pontszám megjelenítéssel, két LED kijelző krikettre, hangeffektusok, egyedi alvás üzemmód és felébredés.

Harrows Fejek Dimple soft 2ba 200 db
2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Dimple soft hegyek fehér 27 mm hosszúságú műanyag hegyek. A keskeny 2BA menet alkalmas a Harrows nyilakhoz. A csomag 200 fejet tartalmaz.

Harrows Matchplay Board Darts tábla
22 690 Ft

Harrows Matchplay Board egy kíváló minőségű szizál kender anyagfelhasználással készült darts tábla. Klasszikus kerek kialakítású. A drótháló a tábla anyagába süllyesztve található, így nem tud elmozdulni. Különleges anyagfelhasználásának köszönhetően a nyíl kihúzása után összehúzza a lyukakat.

Harrows Nyilak Ace steel 24g R
7 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Harrows Ace nyilak szép, minőségi acél nyilak fém fejjel. A nyilak egy egyedülálló fogását a vulkanizált gumi biztosítja, ami javítja a dobás feletti irányítást. A 100 mikronos Supergrip fejek és a Marathon szárnyak még tovább javítanak ezen az egyedülálló tervezésen.

Harrows Nyilak Blaze soft
7 090 Ft 5 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Blaze soft nyilak rozsdamentes acél, szén és vas ötvözetéből készültek. Különböző mikrobarázdák teszik lehetővé az elegáns és stílusos test jó fogást. A Supergrip fej és a 100 mikronos Marathon szárnyak még tökéletesebbé teszik a nyilakat.

Harrows Nyilak Club Brass steel
3 790 Ft 2 890 Ft

A világ legnépszerűbb sárgaréz nyilai átfogó stílus és súly kínálattal. A precíz kidolgozású testet tökéletesen kiegészítik a nejlon fejek és a Marathon szárnyak. Ideális ár/teljesítmény arány.

Harrows Nyilak Elite 90 soft 18g R
17 690 Ft

Az Elite nyilak a valaha készült legergonomikusabb nyilak. A nyilak 90% os volfrám formába való befecskendezésével készülnek, amit aztán gépek munkálnak meg aerodinamikus formájúvá, ezután a nyilak teste fekete titán-nitriddel van bevonva, és még egyszer megmunkálásra kerülnek a teljes felületű fogás kialakítása céljából.

Harrows Nyilak Matrix steel
4 390 Ft 3 390 Ft

Elegáns sárgaréz nyilak a Matrix sorozatból ergonomikus testtel. Jó a fogásuk és az aerodinamikus szárnyakkal együtt tökéletes kombinációját hozza létre repülés közben. A játékos teljes ellenőrzése alatt tudja tartani a játékot és kiegyensúlyozott teljesítményt nyújthat.

Harrows Nyilak Retina 95 soft 18g A
24 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Soft Retina nyilak 95% volfrám tartalommal, amit úgy terveztek, hogy tökéletesen illeszkedjenek a kézbe. A Retina sorozat nyilai új mércét állítottak a profi darts nyilaknak. A forma és a funkció közötti egyensúlyt hangsúlyozza. Nyilak egyedülálló modern dizájnnal rendelkeznek.

Harrows Silver Shark soft darts nyíl, 18g
6 190 Ft

Harrows Silver Shark soft darts nyíl kitűnően választás kezdő játékosok részére, hiszen könnyedén dobható. A különlegesen mintázott test stabil fogást biztosít dobáskor. Speedline szára és hologram tolla garantálja a nagy teljesítményt.

Harrows Supergrip 90 soft nyilak
18 790 Ft 14 490 Ft

A Supergrip nyilak 90% volfrámból készülnek személyre szabva profi játékosoknak, akik durvább felület igényelnek, amivel jobban fenn tudják tartani a dobásaik egyenletességét. A modellt robusztus fej és fekete/ezüst szárnyak egészítik ki.

Harrows Elektronikus céltábla Electro 3
13 090 Ft

Az Electro 3 elektronikus céltábla magában foglalja a 26 kedvenc játékmódot és azok 185 különböző változatát, beleértve az egyjátékos módot számítógép ellen is. A versenybe akár 8 játékos is bekapcsolódhat. A céltábla automatikus LCD kijelzővel, választható hangeffektusokkal, automatikus kikapcsolással, memória funkcióval és egyéb bónuszokkal rendelkezik.

Harrows Céltábla Lets Play Darts
13 890 Ft

Szizál céltábla a brit Harrows darts nyíl gyártótól. A drótozás háromszög alakú. A drótozás alakjának köszönhetően amikor beleütközik a nyíl, nem pattan róla vissza, hanem megcsúszik a szélén és beleáll a céltáblába. A céltábla kiváló minőségű szizálból készült, amely minden egyes acél hegy belefúródása után újra kitölti a keletkezett lyukat.

Harrows Nyíl Pirate soft 18g kék
4 988 Ft 4 290 Ft

A Harrows soft Pirate nyilak minőségi nyilak színes sárgaréz, mely ideális a sokoldalú játékosoknak. A nyilak mű heggyel rendelkeznek az elektromos táblákhoz. A szett 3 db nyilat, tartalék hegyeket és tároló tokot tartalmaz a nyilak számára.

Harrows Nyilak Ace soft
6 290 Ft 4 790 Ft

Ace soft nyilak tökéletes csúszásmentes felülettel. A testet gumi bevonat borítja a jobb fogásért. A Supergrip fej és a 100 mikronos Marathon szárnyak tökéletesen kiegészítik a nyilak sötét dizájnját.

Harrows Nyilak Black Arrow steel
4 790 Ft 3 590 Ft

A Black Arrows sorozat minden játékos számára kiváló választás. Az Ebonit felületkezelés a sárgaréz nyilaknak rendkívül elegáns megjelenést kölcsönöz. Tökéletes nyilak azoknak a játékosoknak, akik a magasabb kategóriába lépés előtt fejleszteni szeretnék a technikájukat.

Harrows Nyilak Black Jack soft
7 590 Ft 5 690 Ft

A legnépszerűbb soft verziójú nyilak a középosztályból. Kiváló választás kezdő és haladó játékosok számára egyaránt. Elegáns volfrám megjelenésű nyilak, precíz gravírozással és a legújabb technológiai újításokkal.

Harrows Nyilak Corsair soft
4 390 Ft 3 390 Ft

A Corsair nyilak kiválóak haladó játékosok számára. Elegáns színek, minőségi sárgaréz, edzett alumínium test és aerodinamikus Hologram szárnyak alkotnak tökéletesen harmonikus kapcsolatot.

Harrows Nyilak Genesis Tungsten soft
10 090 Ft 7 690 Ft

Ezeket a precíz gépi kidolgozású volfrám nyilakat a nyerni vágyó játékosok számára tervezték. A nyilak teste úgy lett megtervezve, hogy a lehető legközelebb dobhasd őket egymáshoz, így érve el még több pontot.

Harrows Nyilak Nemesis 85 soft
14 990 Ft 11 390 Ft

Nemesis soft nyilak új dizájnnal. A Nemesis sorozat precízen kidolgozott nyilai az agresszív játékstílus szimbólumává váltak. A nyilak nagyon jó minőségű testtel rendelkeznek, az egyedi durva felületük pedig tökéletes tartást és dobást biztosít.

Harrows Nyilak Supergrip 90 steel 21 g
17 890 Ft

A Supergrip nyilak 90% volfrámból készülnek személyre szabva profi játékosoknak, akik durvább felület igényelnek, amivel jobban fenn tudják tartani a dobásaik egyenletességét. A modellt robusztus fej és fekete/ezüst szárnyak egészítik ki.

Harrows Pirate soft darts nyíl, 18 g
4 290 Ft

Harrows Pirate soft darts nyíl elsősorban a Pirate táblához készzült, de ideális kiegészítője lehet más darts készleteknek is. Stílusos, magával ragadó piros mintázata, igazán egyedivé varázsolja. Könnyű mindössze 18 grammos súlya ideális választássá teszi, hiszen egyszerűen dobható, így akár a kezdők számára is ajánlott.

Harrows Sisal Board Darts tábla
17 090 Ft

Harrows Sisal Board egy kíváló minőségű szizál kender anyagfelhasználással készült verseny darts tábla. Klasszikus kerek kialakítású. A drótháló a tábla anyagába süllyesztve található, így nem tud elmozdulni. Különleges anyagfelhasználásának köszönhetően a nyíl kihúzása után összehúzza a lyukakat.