Herding Ágyneműhuzat "Cool kids never sleep"
6 090 Ft

Gyerek ágyneműhuzat nyomtatott felirattal, medvés párnával és színes kiemelésekkel. A német Herding márkájú ágyneműhuzat egészségre ártalmatlan pamutból készült cipzáros záródással, klasszikus 140×200 és 70×90 cm méretben.

Herding Ágyneműhuzat "Cute girls"
6 090 Ft

Gyerek ágyneműhuzat nyomtatott felirattal, cicás párnával és pöttyös hátsó oldallal. A német Herding márkájú ágyneműhuzat egészségre ártalmatlan pamutból készült cipzáros záródással, klasszikus 140×200 és 70×90 cm méretben.

Herding Ágyneműhuzat - építkezés
6 090 Ft

Gyerek ágyneműhuzat forgalmas építkezés mintával és állatokkal, akik segítenek gyorsabban elaludni. A német Herding márkájú ágyneműhuzat egészségre ártalmatlan pamutból készült cipzáros záródással, klasszikus 140×200 és 70×90 cm méretben.

Herding Disney Minnie ágyneműhuzat
9 390 Ft

Gyerek ágyneműhuzat pöttyös másik oldallal és Mickey egér füles párnával. A német Herding márkájú ágyneműhuzat egészségre ártalmatlan pamutból készült cipzáros záródással, klasszikus 140×200 és 70×90 cm méretben.

Herding Fürdőlepedő Foci

Herding Fürdőlepedő Foci

Értékelés: 4,2
3 090 Ft

Gyerek fürdőlepedő focilabda mintával a sport minden kedvelője számára. Fürdőlepedő a német Herding márkától, ami kitűnik a minőségével, kidolgozásával és tartós színével.

Herding Fürdőlepedő Ló
3 090 Ft

Gyerek fürdőlepedő ló mintával, ami a nyár szabadságára és a fűben vágtatással töltött időre emlékeztet. Fürdőlepedő a német Herding márkától, ami kitűnik a minőségével, kidolgozásával és tartós színével.

Herding Selfie lovakkal ágyneműhuzat
6 590 Ft

Gyerek ágyneműhuzat vidám lovas mintával, akik vicces arcot vágnak a képen. A német Herding márkájú ágyneműhuzat egészségre ártalmatlan pamutból készült cipzáros záródással, klasszikus 140×200 és 70×90 cm méretben.

Herding ágynemű Cars Flannel

Herding ágynemű Cars Flannel

Értékelés: 4,7
6 590 Ft

Flanel ágynemű versenyautók mintájával a Cars animációs filmből lenyűgöz minden kicsi rajongót. A megfordítható paplanhuzaton az egyik oldalon teljes motívum található és a másik oldalon ismétlődő minta található.

Herding Bureau-Artistique "Zsiráf" szatén ágyneműhuzat
7 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

párna- és paplanhuzat pamut szaténból készült, ami télen melegít, nyáron pedig kellemesen hűsít. Az ágyneműhuzat 100%-ban egészségre ártalmatlan pamutból készült, puha és nagyon kellemes tapintású. A Bureau-Artistique „Zsiráf“ szatén ágyneműhuzat több mosás után is megtartja a színét.

Herding Disney Minnie Mouse ágynemű
7 890 Ft

A Minnie Mouse ágyneműben egy igazi mesebeli hercegnő könnyedén elalszik. Ez az ágyneműhuzat a Herding márkától 100%-ban egészségre ártalmatlan pamutból készült, klasszikus 140×200 cm-es és 70×90 cm-es méretben.

Herding Disney Minnie Mouse ágynemű konfettivel
6 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyermek ágynemű Minnie motívummal, amelyben minden hercegnő könnyedén elalszik. Ez az ágyneműhuzat a Herding márkától 100%-ban egészségre ártalmatlan pamutból készült, klasszikus 140×200 cm-es és 70×90 cm-es méretben.

Herding Én kicsi pónim "Varázslatos barátság" ágyneműhuzat
6 290 Ft

Ágyneműhuzat az Én kicsi pónimból jól ismert barátokkal, ami minden szobát vidámabbá varázsol. Ez az ágyneműhuzat a Herding márkától 100%-ban egészségre ártalmatlan pamutból készült, klasszikus 140×200 cm-es és 70×90 cm-es méretben.

Herding Fynn baba takaró

Herding Fynn baba takaró

Értékelés: 4,7
3 790 Ft

Puha mikroszálas takaró a legkisebb szerelmednek. A puha és könnyű takaró a kis bogaradnak maximális kényelmet biztosít, így megvédi őt éjjel a rossz álmoktól.

Herding Pókember ágyneműhuzat
6 690 Ft

Pókember mintás párna és paplanhuzat szett praktikus cipzáras bekapcsolással. Az ágyneműhuzat 100%-ban egészségre ártalmatlan pamutból készült és nagyon kellemes tapintású. A Herding Pókember ágyneműhuzatnak minden gyerek örülni fog, aki szereti a szuperhősös történeteket.

Herding Star Wars Rogue One ágyneműhuzat
6 290 Ft

Csillagok háborúja mintás párna és paplanhuzat szett praktikus cipzáras bekapcsolással. Az ágyneműhuzat 100%-ban egészségre ártalmatlan pamutból készült és nagyon kellemes tapintású. A Herding Star Wars Rogue One ágyneműhuzatnak a Csillagok háborúja minden kis rajongója örülni fog.

Herding UK zászló Ágyneműhuzat
6 990 Ft

Herding UK zászló Ágyneműhuzat az angol stílus kedvelőinek ideális választás. 100 % pamutból készült, így az érzékeny bőrűek is bátran használhatják. Praktikus cipzáras megoldása révén, nem kell a gombokkal foglalkozni, így időt spórolhatunk meg. A párnahuzat mérete 80 × 80 cm, a takaróhuzaté pedig 140 × 200 cm.

Herding Bayala egyszarvús ágyneműhuzat
6 590 Ft

Gyerek ágyneműhuzat egyszarvú mintával minden kislánynak, akik hisznek ebben a varázslatos élőlényben. A német Herding márkájú ágyneműhuzat egészségre ártalmatlan pamutból készült cipzáros záródással, klasszikus 140×200 és 70×90 cm méretben.

Herding Törölköző Mancs őrjárat
3 190 Ft

Gyerek fürdőlepedő a kedvelt Mancs őrjárat fokozattal, ami nem hiányozhat a medence és a tenger mellé sem. Fürdőlepedő a német Herding márkától, ami kitűnik a minőségével, kidolgozásával és tartós színével.

Herding Transformers Bumblebee ágyneműhuzat
6 590 Ft

Gyerek ágyneműhuzat Bumblebee mintával, amit a Transformers film minden kis kedvelője szeretni fog. A német Herding márkájú ágyneműhuzat egészségre ártalmatlan pamutból készült cipzáros záródással, klasszikus 140×200 és 70×90 cm méretben.

Herding gyerek ágyneműhuzat Paw Patrol
6 490 Ft 5 990 Ft

Gyönyörű ágynemű minden kutyus rajongó számára a Mancs Őrjárat filmből. Biztosítsd be a kisfiadnak a légminőségesebb alvást a kiváló ágyneműben. Elég csak felrázni a párnát, bebugyolálni magad a takaró alá, és szépeket álmodni.

Herding Gyermek ágyneműhuzat őzgida
6 090 Ft

kedves motívummal ellátott ágyneműhuzat 100% pamutból készült renforcé kezeléssel, amelynek köszönhetően lágyabb és puhább. Az huzat kétoldalú, tehát a gyermekek nem unják meg.

Herding gyerek ágyneműhuzat Paw Patrol
6 490 Ft 5 990 Ft

Gyönyörű ágynemű minden kutyus rajongó számára a Mancs Őrjárat filmből. Biztosítsd be a kisfiadnak a légminőségesebb alvást a kiváló ágyneműben. Elég csak felrázni a párnát, bebugyolálni magad a takaró alá, és szépeket álmodni.

Herding Princess Sophia Takaró, 130 x 160 cm
3 090 Ft

Herding Princess Sophia takaró tökéletes választás minden hercegnőkért rajongó kislánynak, akik rajonganak a Disney mesékért. A puhasága 100% poliészter anyagának köszönhető. Mérete 130×160 cm.

Herding ágynemű Kůň Freedom
6 390 Ft

Ágynemű egy csodálatos csődör motívummal amely megörvendeztet minden lovak szerelmesét. A takaró huzat mindkét oldalán más minta található. Pamut ágynemű lovakkal a legelőn fotó nyomtatással.

Herding Ágynemű szett, Naprendszer
8 019 Ft 6 690 Ft

A rendkívül jó minőségű Herding 2 részes ágynemű szett 100% pamutból készült, ezáltal kellemes puhaságot biztosít. A párnákat illetve a takaró huzatokat is naprendszeres minta díszíti. A szett darabjai mosógépben 40 °C hőmérsékleten moshatók.

Herding Disney Minnie és Mickey Mouse ágynemű pároknak
14 490 Ft

Ki mondja, hogy a Mickey Mouse és Minnie Mouse csak gyerekeknek való? A Herding ágyneműt olyan pároknak tervezték, akik szeretik ezeket a mesés karaktereket. Ez az ágyneműhuzat 100%-ban egészségre ártalmatlan pamutból készült, klasszikus 140×200 cm-es és 70×90 cm-es méretben.

Herding Sötétben ragyogó sárkányok
6 590 Ft

Gyermek ágynemű a Hablaty és Fogatlan motívumával a Hogyan neveld a sárkányod filmből a gyermeked számára azonnal igazi kedvenc cé válik. Ez az ágyneműhuzat a Herding márkától 100%-ban egészségre ártalmatlan pamutból készült, klasszikus 140×200 cm-es és 70×90 cm-es méretben.