Heros Heros Constructor Motocykl
3 847 Ft 3 190 Ft

Minden kis építész sok szórakozásban részesül miközben gyakorolja a motorikus készségeket a fa építők és a műanyag rögzítők összerakásánál. Az építőkből motorkeréprát vagy repülőgépet készít?

Heros Heros Constructor Pojízdný jeřáb
6 018 Ft 5 570 Ft

Minden kis építész sok szórakozásban részesül miközben gyakorolja a motorikus készségeket a fa építők és a műanyag rögzítők összerakásánál. Az építőkből darut, repülőgépet, helikoptert vagy triciklit készít?

Heros Heros Constructor Sík
4 330 Ft 3 610 Ft

Minden kis építész sok szórakozásban részesül miközben gyakorolja a motorikus készségeket a fa építők és a műanyag rögzítők összerakásánál. Az építőkből helikoptert vagy repülőgépet készít?

Heros Constructor építőjáték, 100 db Fajáték
9 730 Ft

Heros Constructor építőjáték kiváló szórakozást nyújt a gyermekeknek. A fa elemekből *hat különböző jármű** építhető össze, például mozdony, autó vagy repülőgép, de az építésnek csak a képzelet szabhat határokat. A játék támogatja és erősíti a térbeli gondolkodást és finommechanikát.

Heros Constructor építőjáték, 50 db Fajáték
5 490 Ft 4 400 Ft

Heros Constructor építőjáték kiváló szórakozást nyújt a gyermekeknek. A fa elemekből *három különböző jármű** építhető össze, de az építésnek csak a képzelet szab határokat. A játék támogatja és erősíti a térbeli gondolkodást és finommechanikát.