Issey Miyake L`Eau Majeure D`Issey - EDT
10 820 Ft 8 110 Ft

L´Eau Majeure D´Issey egy fás-akvatikus illat férfiaknak. Friss mentával, bergamottal és grapefruittal nyílik meg. Ezután a tenger tónusai és a jázmin illatjegyei  (hedione) bontakoznak ki. A kompozíciót a fás árnyalatok, a kasmír, a kumarin, a cédrus és a borostyánfa kombinációja egészíti ki.

Issey Miyake L`Eau Majeure D`Issey - EDT 50 ml + tusfürdő 100 ml
16 230 Ft 11 220 Ft

L´Eau Majeure D´Issey egy fás-akvatikus illat férfiaknak. Friss mentával, bergamottal és grapefruittal nyílik meg. Ezután a tenger tónusai és a jázmin illatjegyei  (hedione) bontakoznak ki. A kompozíciót a fás árnyalatok, a kasmír, a kumarin, a cédrus és a borostyánfa kombinációja egészíti ki.

Issey Miyake L´Eau Bleue D´Issey Pour Homme Fraiche - EDT
6 970 Ft

L´Eau Bleue D´Issey Pour Homme Fraiche egy virágos-fás illat férfiaknak. Kezdetben úgy érzi, mandarin, citrom, rozmaring, ánizs. A szív a parfüm tárolja virágos jegyek, arra a következtetésre jutott befejeződik szantálfa, pézsma és pacsuli.

Issey Miyake L´Eau D´Issey - EDT
9 330 Ft 7 570 Ft

L´Eau D´Issey tükrözi  Issey Miyake kreativitását, amely szorosan kapcsolódik az ő értékeihez és követelményeihez.  Személyiségét, szépségét, szabadságát és az élet örömét fejezi ki.   Meglepő, megrendítő, varázslatos és csábító.  Az érzékiség és frissesség forrása.

Issey Miyake L´Eau D´Issey Pour Homme - deo stift
6 160 Ft 5 400 Ft

L´Eau D´Issey Pour Homme egy keleti-fás illat. Ez az illat kivételes férfiaknak szól, akik nagy  karizmával rendelkeznek, és akik meghatározzák irányukat,céljukat és pontosan tudják, mit akarnak. Ellenállhatatlan és bájos. A dezodor nem tartalmaz alkoholt! .

Issey Miyake L´Eau D´Issey Pour Homme - dezodor
6 620 Ft 6 350 Ft

L´Eau D´Issey Pour Homme egy keleti-fás illat. Ez az illat kivételes férfiaknak szól, akik nagy  karizmával rendelkeznek, és akik meghatározzák irányukat,céljukat és pontosan tudják, mit akarnak. Ellenállhatatlan és bájos.

Issey Miyake L´Eau D´Issey Pour Homme - EDT
8 110 Ft 7 160 Ft

L´Eau D´Issey Pour Homme egy keleti-fás illat. Ez az illat kivételes férfiaknak szól, akik nagy  karizmával rendelkeznek, és akik meghatározzák irányukat,céljukat és pontosan tudják, mit akarnak. Ellenállhatatlan és bájos.

Issey Miyake L´Eau D´Issey Pour Homme Fraiche - EDT
11 170 Ft

1994-ben, Issey Miyake márka bevezetett fás illat L´Eau D´Issey Pour Homme. Ezzel kapcsolatban illat jött létre 2016-ban aroma l´Eau D´Issey Pour Homme Fraiche, mely tágas és friss. A háttérben áll az illat parfüm Christophe Raynaud. Citrus fás tónusok kombinálni levendula, bors, rózsa és társ.

Issey Miyake L´Eau D´Issey Pour Homme Intense - EDT
7 980 Ft 6 350 Ft

L´Eau D´Issey Pour Homme Intense által Issey Miyake márka friss, citrusos-fás illat férfiaknak, akik szeretik az aktív élet és a folyamatos mozgás. Ez limitált, melyet a nyilvánosság elé 2007-ben, a keverék a citrus árnyalatok és a fűszereket.

Issey Miyake L´Eau D´Issey Pour Homme Sport - EDT
7 570 Ft 6 080 Ft

A L´Eau D´Issey Pour Homme Sport már 2011-ben vezette be az Issey Miyake márkanevet Issey Miyake nyilvánosság számára. Issey Miyake L´Eau D´Issey Sport illata egy kivételes illatú energia és energia kifejezése. .

Issey Miyake L´Eau D´Issey Pure - EDP
20 020 Ft 17 040 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

2016-ban a Miyake márka bemutatta a  L´Eau D´Issey Pure női illatot toalettvíz formájában.   Ez a virágos, víz illat frissességet, szabadságot hordoz magában. Engedje magát elvarázsolni a lenyűgöző illatával.

Issey Miyake Nuit D`Issey Bleu Astral - EDT
13 930 Ft 10 280 Ft

A Nuit D`Issey Bleu Astral egy fás-fűszeres illat  férfiaknak, amely 2017-ben került a piacra. A fejillat friss bergamottot és jellegzetes koriandert tartalmaz, a szívillatban rejtőznek a bőr tónusai.  A kompozíciót egy fás alapillat zárja, amelyben domináns szerepet játszik a borostyánfa.

Issey Miyake Nuit D`Issey Noir Argent - EDP
17 310 Ft

A Nuit D´Issey Noir Argent egy fás-fűszeres illat a férfiaknak, amely 2018-ban került a piacra. A fejillat keserű grepfruitot, szerecsendiót, rózsaszín és fekete borsot tartalmaz. A szívillatban érezhető a bőr, zsálya és olibanum gyanta kombinációja.

Issey Miyake Nuit D´Issey - EDT
14 740 Ft 14 200 Ft

Nuit D´Issey a  Issey Miyake márkától egy  citrusos-fűszeres férfi illat.  Kezdetben érezhető a grapefruit és bergamott keveréke, majd szót kérnek a fűszerek, vetiver, fás árnyalatok, fekete bors, bőr és ébenfa fa, tömjén, pacsuli és tonka bab. Az illat 2014-ben került a piacra.

Issey Miyake Nuit D´Issey - EDT 125 ml + EDT 40 ml
16 230 Ft

Nuit D´Issey a  Issey Miyake márkától egy  citrusos-fűszeres férfi illat.  Kezdetben érezhető a grapefruit és bergamott keveréke, majd szót kérnek a fűszerek, vetiver, fás árnyalatok, fekete bors, bőr és ébenfa fa, tömjén, pacsuli és tonka bab. ​Az illat 2014-ben került a piacra.