Jacobs Lungo Intenso Intenzitás 8 - 100 alumínium kapszula, ami kompatibilis a Nespresso® kávéfőzőkkel*
10 690 Ft 10 490 Ft

Újdonság

  • Harmadik fél védjegye, nem kapcsolata a JACOBS DOUWE EGBERTS-hez. A Lungo Intenso merész intenzív ízének és finom habjának és lágy aromájának köszönhetően hosszú távú kávéélményt kínál. A kávé egyediségét az alumínium kapszulák őrzik meg, amelyet speciálisan csomagoltak, hogy a kávé készítése során minden aroma felszabaduljon. A csomagban 100 darab található.
Jacobs Velvet, 200g
2 290 Ft

Újdonság

Jacobs Velvet instant kávé gazdag habbal bűvöl el. Merüljön el a telt, jellegzetes és kissé édes ízében. A Velvet feloldható kávéval minden kortyban könnyed és végtelen lágyságot élvezhetsz. A kávét különleges permetezési módszerrel dolgozzák fel.

Jacobs Krönung Selection szemes kávé 1 kg
4 290 Ft

Kiváló minőségű Jacobs Professional kávé, mely a hagyományos recept szerint készült és pörkölt. Az 1000 g súlyú kávé kávédarálókhoz és automatákhoz ajánlott.

Jacobs T-Disc Cappuccino kapszula, 2 x 8 db
3 590 Ft

A krémes Bosch T-Disc Cappuccino kávékapszula, 2 × 8 db-os kiszerelésben az intenzív Espresso és a finom, könnyű hab tökéletes kombinációja. A különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a ** Jacobs kávé-íz aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró cappuccinot hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!. Egy tasakban 16 darab kapszula található, 8 db kávé- és 8 db tejkapszula, így összesen 8 finom cappuccino készíthető belőle. Két csomag található a készletben.

Jacobs TASSIMO L´Or Delizioso Kávékapszula, 2 x 16 db
3 790 Ft

közepesen erős intenzitású Bosch TASSIMO JACOBS L'Or Delizioso karakteres ízével könnyedén elvarázsolja a kávézás szerelmeseit. Aromában gazdag mogyoró íze kigyensúlyozott, hosszantartó kávézási élményt nyújt. A kapszula használata egyszerű, tökéletes forró kávé készíthető vele.

Jacobs TASSIMO L´Or Forza Kávékapszula, 2 x 16 db
3 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

közepesen erős intenzitású Bosch TASSIMO JACOBS L´Or Forza karakteres ízével könnyedén elvarázsolja a kávézás szerelmeseit. Aromában gazdag, fűszeres ízesítésű – hosszantartó kávézási élményt nyújt. A kapszula használata egyszerű, tökéletes forró kávé készíthetŐ vele.

Jacobs Espresso Intenso Intenzitás 10 - 100 alumínium kapszula, ami kompatibilis a Nespresso® kávéfőzőkkel*
10 990 Ft

Újdonság

  • Harmadik fél védjegye, nem kapcsolata a JACOBS DOUWE EGBERTS-hez. Élvezd az intenzív Espresso Intenso-t gazdag és lágy habbal. A Jacobs Espresso kávé egyediségét az alumínium kapszulák őrzik meg, amelyet speciálisan csomagoltak, hogy a kávé készítése során minden aroma felszabaduljon. A csomagban 100 darab található.
Jacobs Crema Gold, 200g
2 990 Ft

Újdonság

Próbálja ki a Jacobs Crema Gold lágy, kiegyensúlyozott ízét, kissé savasabb árnyalatokkal. Merüljön el a valóban gazdag habban, és élvezd a délutáni sziesztát. A kávét különleges permetezési módszerrel dolgozzák fel.

Jacobs Espresso Classico Intenzitás 7 - 10 db alumínium kapszula
1 090 Ft

Újdonság

Kiváló minőségű Arabica kávé intenzív robustával kombinálva adja a Jacobs Espresso Classico kávékapszuláknak az ízletes izüket és a kiegyensúlyozott illatukat. A kapszulák kompatibilisek a Nespresso kávéfőzőkkel és alumíniumból készültek, ami jobban megőrzi a kávé aromáját és ideális nyomást biztosít a kedvenc kávéid elkészítéséhez.

Jacobs Espresso Intenso Intenzitás 10 - 10 db alumínium kapszula
1 090 Ft

Újdonság

Jacobs Espresso Intenso kávékapszulák erős és pikáns ízzel, intenzív illattal és lágy habbal. A kapszulák kompatibilisek a Nespresso kávéfőzőkkel és alumíniumból készültek, ami jobban megőrzi a kávé aromáját és ideális nyomást biztosít a kedvenc kávéid elkészítéséhez.

Jacobs Espresso Ristretto Intenzitás 12 - 10 db alumínium kapszula
1 090 Ft

Újdonság

Jacobs Espresso Ristretto kávékapszulák intenzív ízzel, erős és lágy habbal. A kapszulák kompatibilisek a Nespresso kávéfőzőkkel és alumíniumból készültek, ami jobban megőrzi a kávé aromáját és ideális nyomást biztosít a kedvenc kávéid elkészítéséhez.

Jacobs Gold, 200g

Jacobs Gold, 200g

Értékelés: 5
2 990 Ft

Újdonság

Jacobs Gold kávé tökéletesen kiegyensúlyozott, finom ízével élénkít fel. Ellenállhatatlan aroma, ami minden napod átillatozza. A kávé tökéletesen megfelel a tejes változatokba is. Könnyen elkészíthető, így olyankor is elkészítheted, amikor csak pár percnyi ücsörgésre van időd. A kávét speciális fagyasztásos módszerrel dolgozták fel.

Jacobs Kronung instant 200g

Jacobs Kronung instant 200g

Értékelés: 2,8
2 490 Ft

Jacobs Kronung instant 200g kávé gazdag és kellemes ízével és ellenállhatatlan aromájával emelkedik ki, amely minden pillanatban örömet szerez. A kávét az egé család, valamint a vendégek is értékelni fogják. A kávét különleges fagyasztási módszerrel dolgozzák fel, a tej nélküli változata is nagyon ízletes.

Jacobs Espresso Ristretto Intenzitás 12 - 100 alumínium kapszula, ami kompatibilis a Nespresso® kávéfőzőkkel*
10 690 Ft 10 490 Ft

Újdonság

  • Harmadik fél védjegye, nem kapcsolata a JACOBS DOUWE EGBERTS-hez. Tapasztald meg az intenzív kávéélményt a Jacobs Ristretto-nak köszönhetően , amely elbűvöl elegáns, kiegyensúlyozott ízével, a kávé egyediségét az alumínium kapszulák őrzik meg, amelyet speciálisan csomagoltak, hogy a kávé készítése során minden aroma felszabaduljon. A csomagban 100 darab található.
Jacobs T-Disc Caffe Crema Kávékapszula, 2 x 16 db
3 790 Ft

BOSCH T-Disc Caffe Crema különlegesen habos és krémes kávékapszula. Dupla adag!különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a kávé-íz aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró kávét hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!

Jacobs T-Disc Caffe Crema XL Kávékapszula, 2 x 16 db
3 790 Ft

BOSCH T-Disc Caffe Crema XL kávékapszula a kávé szerelmeseinek. Azoknak, akik az erős, zamatos, krémes kávét nem csak egy csészével, hanem egy nagyobb méretű bögrével is szívesen fogyasztják. Élvezze az erőt krémességgel párosulva, XL-es nagyságban! A különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a kávé-íz aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró kávét hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!

Jacobs TASSIMO L´Or Lungo Profondo Kávékapszula, 2 x 16 db
3 590 Ft

kellemesen keserű ízvilágú Bosch TASSIMO JACOBS L´Or Lungo Profondo karakteres jellegével könnyedén elvarázsolja a kávézás szerelmeseit. Aromában gazdag, intenzív hatású – hosszantartó kávézási élményt nyújt. A kapszula használata egyszerű, tökéletes forró kávé készíthető vele.

Jacobs Crema szemes kávé, 1 kg
4 490 Ft

Jacobs Crema közepesen pörkölt szemes kávé kiegyensúlyozott ízzel citrusos tónussal. Tökéletes sötét és erős kávékhoz, mint például az espresso vagy a caffè crema. A gazdag krémhab és finom illat tipikusak az ilyen kiegyensúlyozott és kellemes ízű kávéra.

Jacobs Lungo Intenso Intenzitás 8 - 10 db alumínium kapszula
1 090 Ft

Újdonság

Kiváló minőségű Arabica kávé intenzív robustával kombinálva adja ezeknek a Jacobs Lungo Intenso kávékapszuláknak a kiegyensúlyozott komplex ízét. A kapszulák kompatibilisek a Nespresso kávéfőzőkkel és alumíniumból készültek, ami jobban megőrzi a kávé aromáját és ideális nyomást biztosít a kedvenc kávéid elkészítéséhez.