15 180 Ft

Ami egy innovatív készlet golyókat venušiných célja nemcsak az öröm. Ami tökéletesen szolgálják megerősítésében a medencefenék izmait, problémák inkontinencia vagy hasznosítás szülés után. Három golyó különböző méretű, formájú és súlyú él kellemesen élvezni.

31 590 Ft

G-Ki II a legfontosabb, hogy a G-pont! G-Ki II jött létre az öröm a nők és párok. Legfőbb előnye állítható szilárd alakú annak stimuláció G-pont, vagy a jelenlegi stimulálása a G-pont és a csikló.

20 650 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A rezgő bulet egy nagyszerű játék azoknak, akik szeretnék, hogy mindez egy helyen. A görbület szolgál kiváló eszköz, hogy ösztönözze a G-pont. Ugyancsak alkalmas intenzív orgazmus elérésére keresztül csikló masszázs. Bulet széles skáláját kínálja a rezgés és 5, illetve 7 sebességes remegést.

20 700 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Meet Mimi – az ideális első erotikus játék. Mimi egy kicsi, erőteljes, elegáns és diszkrét egyidejűleg. Mimi tökéletesen alkalmas, hogy kiegészítse a partnere vagy maga a játék. Mimi is teljesen így, amikor először kapcsolatba vele, selymes és finom test anyaga 100% orvosi szilikonból.