Kelsey Berwin Al Jawhara - EDP
6 760 Ft

Al Jawhara egy keleti-fás illat férfiaknak és nőknek egyaránt. A virágos fejillata levendulát és mimózát tartalmaz, a szívillatban rejtőzik az agárfa,  és végül az alapillatban kibontakozik a szantálfa, cédrusfa és az ámbra. Az illat 2015-ben került a piacra. .

Kelsey Berwin Al Mazyoona - EDP
6 760 Ft

Al Mazyoona egy édeskés fás illat nőknek és férfiaknak egyaránt. A fejillat karamellt és cédrusfát tartalmaz, a szívillatban érezhető az ámbra és a szantálfa. Az alapillatot az agarfa, vanília és pézsma kombinációja uralja. Az illat 2015-ben került a piacra. .

Kelsey Berwin Dinar - EDP
6 970 Ft

A Kelsey Berwin Dinar gyümölcsös fás aromája férfiaknak. Friss bergamott és ananász tónusokkal nyílik. Ezután átjut a cédrus, a pacsuli és a jázmin fás szívébe. A kompozíciót pézsma és borostyánzár zárja le. 2015-ben indították. .

Kelsey Berwin Huberta - EDP
6 760 Ft

Huberta virágos-fás férfi illat, amely 2014-ben került a piacra. A fej és szívillata tisztán virágos. Összetevői közé tartozik a frézia, levendula, rózsa, gyöngyvirág és más virágos akkordok.  A fás alapillat agárfát, cédrusfát, szantálfát és gujakac fűt tartalmaz, amelyet pacsuli egészít ki.

Kelsey Berwin Midnight Oud - EDP
8 010 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Midnight Oud egy fás férfi illat, amely 2015-ben került a picra. A fejillat összetevői közé tartozik a friss bergamott, zsálya és copaiba balzsam. A szívillatban érezhető a rózsa és a kasmírfa. A kompozíciót az ámbra, tölgymoha, dohány, agar és szantálfa kombinációja zárja. .

Kelsey Berwin Osmond De Noir - EDP
7 030 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Osmond De Noir egy keleti-édes női illat. A citrusos fejillatot kiegészíti a virágos- narancsos szívillat. Az alapillat a pézsma és ámbra kombinációjával zárul. Az illat 2014-ben került a piacra.

Kelsey Berwin Sheikh Al Shyookh - EDP
6 970 Ft

A Sheikh Al Shyookh keleti-friss illat nők számára. A fej bergamottot és más citrusféléket tartalmaz, a szívben a narancs, csillagánizs, vanília és fás hangok kombinációját fogja érezni. Pézsma, borostyánkő, szantálfa és agarfa készíti a kompozíciót. 2015-ben indították.

Kelsey Berwin Zeus Pour Femme - EDP
6 890 Ft

A Zeus Pour Femme egy keleti illat a nők számára. A fejillat összetevői közé tartozik a  körte, bors és narancsfa virág. A szívillatban érezhető a jázmin és a kávé kombinációja. A kompozíciót az édes vanília, pacsuli és cédrusfa zárjaAz illat 2018-ban került a piacra.