Kérastase Aura Botanica kozmetikai ajándékcsomag sérült hajra
13 800 Ft

A szett tartalma:Aura Botanica Bain Micellaire Riche tápláló sampon lelapult, nagyon száraz hajra (Shampoo) 80 mlAura Botanica Soin Fondamental erősítő és tápláló kondicionáló elgyengült, élettelen hajra (Intense Moisturizing Conditioner) 75 mlAura Botanica Essence D`Eclat erősítő és tápláló kétfázi

Kérastase (Créme UV Sublime ) Soleil (Créme UV Sublime )
4 630 Ft

Napvédő hajkrém A Soleil minden hajtípusra alkalmas, amelyet a klór, a nap és a sós víz befolyásol. Megkönnyíti a fésülést, megakadályozza a súrlódást és védi az UV-sugaraktól. Regenerálja a hajat, miközben puha és fényes lesz.

Kérastase Elixir Ultime kozmetikai ajándékcsomag matt, fáradt hajra
24 100 Ft 22 080 Ft

A szett tartalma:Elixir Ultime Le Bain sampon matt, fáradt hajra  (Sublimating Oil Infused Shampoo) 250 mlElixir Ultime luxus minőségű szépítő hajápoló olaj (L´Huile Original Hair Oil) 100 mlKérastase Elixir Ultime ikonikus illatú gyertya 100 g.

Kérastase Hajápoló kúra Fusio Dose Homelab Booster Discipline 4 x 6 ml
8 280 Ft

A Fusio Dose Homelab Booster Discipline egy személyre szabott otthoni ápolási program a hajszálak újjáépítéséhez. Táplálja és erősíti a hajat, regenerálva és életerővé téve őket. Akár 72 órás védelmet nyújt a súrlódás ellen. Kiegyenlíti a hajat teljes hosszában, és nem terheli el.

Kérastase Intenzív hajhullás Specifique 42 x 6 ml
52 340 Ft

Az Aminexil Hair Loss intenzív hajápolás három szabadalmaztatott molekulát ötvöz, amelyek a hajhullás tényezőkkel küzdenek. Vlasy sűrűbb, tartósabb és erősebb, rugalmasabb, selymes és kevésbé törékeny.