Kilig 200 ml-es (Shaving Gel) Panthenol emberrel (Shaving Gel)
1 450 Ft

Az ember Panthenol borotválkozó gélje könnyebbé teszi a borotválkozását, és a mellékelt pantenolnak köszönhetően a bőr irritált borotválkozással hidratálja a bőrt. Könnyű konzisztenciájú, védi a bőrt a borotválkozás irritációjától. Az eredmény egy nyugtató és természetesen sima bőr.

Kilig Sampon a sérült haj Woman ( Repair Shampoo) 500 ml
1 650 Ft

Sérült haj sampon A Woman mélyen regenerálja a sérült hajat és helyreállítja az elvesztett vitalitást és ragyogást. A sampon javítja a haj rugalmasságát és simítja a hajat. A megjelenés selymes, puha és fényes lesz, tele egészséggel.

Kilig Sampon festett haj Woman (Shampoo For Coloured Hair ) 500 ml
1 790 Ft

Woman haj sampon Tökéletesen megtisztítja a hajat és megtisztítja a fejbőrt, védi a színét, és mindenekelőtt kitartja az állóképességét. Ezen túlmenően ez a sampon erősíti a gyengített hajszálakat, hidratálja őket és megvédi a haj végét a kopástól. Ez is elősegíti a haj fésülését.

Kilig Woman Double Moisturizing (Face Cream) 50 ml
1 590 Ft

Woman Double Moisturizing hidratáló krém hosszú távú intenzív hidratálást biztosít a bőr számára. A krém elősegíti a természetes kollagén termelést és serkenti a bőrsejtek vitalitását. Könnyű, nem zsíros textúra, amely könnyen terjed, és gyorsan felszívódik a bőrbe. Dermatológiailag tesztelt.

Kilig Woman Double Moisturizing (Face Cream) 50ml
1 590 Ft

Woman Double Moisturizing hidratáló krém Hosszú távú intenzív hidratálást biztosít kétféle hialuronsavval. A krém elősegíti a természetes kollagén termelést és serkenti a bőrsejtek vitalitását. Könnyű, nem zsíros textúra, amely könnyen terjed, és gyorsan felszívódik a bőrbe.

Kilig Woman (Moisturizing Conditioner) 250 ml
1 180 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Woman Hydrating Conditioner a száraz hajra biztosítja a száraz haja számára a szükséges regenerálódást, és mindenekelőtt a mély hidratálást. A kondicionáló megkönnyíti a haj fésülését, ezáltal puha, természetes fényt biztosít.

Kilig Woman (Moisturizing Shampoo) 500 ml
1 870 Ft

Woman Dry Hair hidratáló sampon biztosítja a szükséges hajápolást és különösen a szükséges mélyhidrátot. Ez a sampon táplálja a sérült hajszálakat a gyökérektől a tippekig, és egészséges, erős és hidratált.