KIWI WALKER Cheese tál, kék, 750 ml
7 590 Ft

Újdonság

Kutyatál 0,75 ml térfogattal ABS műanyagból. A belső rozsdamentes acél tál kivehető és mosogatógépben mosható. Csúszásgátló lábakkal rendelkezik. KIWI WALKER Cheese kutyatál, kék, 750 ml alkalmas minden beltérbe.

KIWI WALKER Cheese tál, narancssárga, 750 ml
7 590 Ft

Újdonság

Kutyatál 0,75 ml térfogattal vulkanizált gumiból és ABS műanyagból. A belső rozsdamentes acél tál kivehető és mosogatógépben mosható. Csúszásgátló lábakkal rendelkezik. KIWI WALKER Cheese kutyatál, narancssárga, 750 ml alkalmas minden beltérbe.

KIWI WALKER Cheese tál, rózsaszín, 750 ml
7 590 Ft

Újdonság

Kutyatál 0,75 ml térfogattal ABS műanyagból. A belső rozsdamentes acél tál kivehető és mosogatógépben mosható. Csúszásgátló lábakkal rendelkezik. KIWI WALKER Cheese kutyatál, rózsaszín, 750 ml alkalmas minden beltérbe.

KIWI WALKER Cheese tál, zöld, 750 ml
7 590 Ft

Újdonság

Kutyatál 0,75 ml térfogattal ABS műanyagból. A belső rozsdamentes acél tál kivehető és mosogatógépben mosható. Csúszásgátló lábakkal rendelkezik. KIWI WALKER Cheese kutyatál, zöld, 750 ml alkalmas minden beltérbe.

KIWI WALKER Dobáló és úszó karika TPR műanyagból kék, 18 cm
3 490 Ft

Újdonság

Karika egy ideális apport játék kutyáknak. Könnyű és tartós TPR anyagból készül, amelyet nem olyan egyszerű tönkre tenni. Vízben is használható, mivel a felszínen úszik. KIWI WALKER Dobáló és úszó karika TPR műanyagból kék, 18 cm feltűnő színű, amely megkönnyíti például a fűben való megtalálását.

KIWI WALKER Dobáló és úszó karika TPR műanyagból narancssárga, 18 cm
3 490 Ft

Újdonság

Karika egy ideális apport játék kutyáknak. Könnyű és tartós TPR anyagból készül, amelyet nem olyan egyszerű tönkre tenni. Vízben is használható, mivel a felszínen úszik. KIWI WALKER Dobáló és úszó karika TPR műanyagból narancssárga, 18 cm feltűnő színű, amely megkönnyíti például a fűben való megtalálását.

KIWI WALKER Dobáló és úszó karika TPR műanyagból rózsaszín, 18 cm
3 490 Ft

Újdonság

Karika egy ideális apport játék kutyáknak. Könnyű és tartós TPR anyagból készül, amelyet nem olyan egyszerű tönkre tenni. Vízben is használható, mivel a felszínen úszik. KIWI WALKER Dobáló és úszó karika TPR műanyagból rózsaszín, 18 cm feltűnő színű, amely megkönnyíti például a fűben való megtalálását.

KIWI WALKER Fagyasztva szárított alma, 45 g
1 990 Ft

Újdonság

jutalomfalat 100 % almából készült és nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, kémiai anyagokat és színezékeket. Liofilizálás segítségével készült, ami a fagyasztva szárítás folyamatát jelenti. A KIWI WALKER Fagyasztva szárított alma, 45 g egy egészséges jutalomfalat a kutyusod és cicád számára.

KIWI WALKER Fagyasztva szárított banán, 70 g
2 490 Ft

Újdonság

jutalomfalat 100 % banánból készült és nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, kémiai anyagokat és színezékeket. Liofilizálás segítségével készült, ami a fagyasztva szárítás folyamatát jelenti. A KIWI WALKER Fagyasztva szárított banán, 70 g egy egészséges jutalomfalat a kutyusod és cicád számára.

KIWI WALKER Fagyasztva szárított csirke, 70 g
2 490 Ft

Újdonság

jutalomfalat 100 % csirkehúsból készült és nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, kémiai anyagokat és színezékeket. Liofilizálás segítségével készült, ami a fagyasztva szárítás folyamatát jelenti. A KIWI WALKER Fagyasztva szárított csirke, 70 g egy egészséges jutalomfalat a kutyusod és cicád számára.

KIWI WALKER Fagyasztva szárított csirkemáj, 105 g
2 890 Ft

Újdonság

jutalomfalat 100 % csirkemájból készült és nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, kémiai anyagokat és színezékeket. Liofilizálás segítségével készült, ami a fagyasztva szárítás folyamatát jelenti. A KIWI WALKER Fagyasztva szárított csirkemáj, 105 g egy egészséges jutalomfalat a kutyusod és cicád számára.

KIWI WALKER Fagyasztva szárított eper, 25 g
1 790 Ft

Újdonság

jutalomfalat 100 % eperből készült és nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, kémiai anyagokat és színezékeket. Liofilizálás segítségével készült, ami a fagyasztva szárítás folyamatát jelenti. A KIWI WALKER Fagyasztva szárított eper, 25 g egy egészséges jutalomfalat a kutyusod és cicád számára.

KIWI WALKER Fagyasztva szárított halhús, 60 g
2 190 Ft

Újdonság

jutalomfalat 100 % halhúsból készült és nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, kémiai anyagokat és színezékeket. Liofilizálás segítségével készült, ami a fagyasztva szárítás folyamatát jelenti. A KIWI WALKER Fagyasztva szárított halhús, 60 g egy egészséges jutalomfalat a kutyusod és cicád számára.

KIWI WALKER Fagyasztva szárított kiwi, 30 g
1 690 Ft

Újdonság

jutalomfalat 100% kiwiből készült és nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, kémiai anyagokat és színezékeket. Liofilizálás segítségével készült, ami a fagyasztva szárítás folyamatát jelenti. A KIWI WALKER Fagyasztva szárított kiwi, 30 g egy egészséges jutalomfalat a kutyusod és cicád számára.

KIWI WALKER Fagyasztva szárított körte, 50 g
2 090 Ft

Újdonság

jutalomfalat 100 % körtéből készült és nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, kémiai anyagokat és színezékeket. Liofilizálás segítségével készült, ami a fagyasztva szárítás folyamatát jelenti. A KIWI WALKER Fagyasztva szárított körte, 50 g egy egészséges jutalomfalat a kutyusod és cicád számára.

KIWI WALKER Fagyasztva szárított rákok, 50 g
2 090 Ft

Újdonság

jutalomfalat 100 % rákból készült és nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, kémiai anyagokat és színezékeket. Liofilizálás segítségével készült, ami a fagyasztva szárítás folyamatát jelenti. A KIWI WALKER Fagyasztva szárított rákok, 50 g egy egészséges jutalomfalat a kutyusod és cicád számára.

KIWI WALKER Fagyasztva szárított tonhal, 85 g
2 690 Ft

Újdonság

jutalomfalat 100 % tonhalból készült és nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, kémiai anyagokat és színezékeket. Liofilizálás segítségével készült, ami a fagyasztva szárítás folyamatát jelenti. A KIWI WALKER Fagyasztva szárított tonhal, 85 g egy egészséges jutalomfalat a kutyusod és cicád számára.

KIWI WALKER Jutalomfalat tartó, barna
2 890 Ft

Újdonság

Jutalomfalat tartó mágneses lezárással rendelkezik a kiömlés elkerülése érdekében. Nagyon egyszerűen felcsatolható az övre. KIWI WALKER Jutalomfalat tartó, barna, szilikonból készült, és minden kutyatulajdonos használhatja.

KIWI WALKER Jutalomfalat tartó, kék
2 890 Ft

Újdonság

Jutalomfalat tartó mágneses lezárással rendelkezik a kiömlés elkerülése érdekében. Nagyon egyszerűen felcsatolható az övre. KIWI WALKER Jutalomfalat tartó, kék, szilikonból készült, és minden kutyatulajdonos használhatja.

KIWI WALKER Repülő és úszó frizbi TPR műanyagból kék, 22 cm
3 990 Ft

Újdonság

Frizbi egy ideális apport játék kutyáknak. Könnyű és tartós TPR anyagból készül, amely egyszerűen nem megy tönkre. Vízben is használható, mivel a felszínen úszik. KIWI WALKER Repülő és úszó frizbi TPR műanyagból kék, 22 cm feltűnő színű, amely megkönnyíti például a fűben való megtalálását.

KIWI WALKER Repülő és úszó frizbi TPR műanyagból narancssárga, 22 cm
3 990 Ft

Újdonság

Frizbi egy ideális apport játék kutyáknak. Könnyű és tartós TPR anyagból készül, amely egyszerűen nem megy tönkre. Vízben is használható, mivel a felszínen úszik. KIWI WALKER Repülő és úszó frizbi TPR műanyagból narancssárga, 22 cm feltűnő színű, amely megkönnyíti például a fűben való megtalálását.

KIWI WALKER Repülő és úszó frizbi TPR műanyagból rózsaszín, 22 cm
3 990 Ft

Újdonság

Frizbi egy ideális apport játék kutyáknak. Könnyű és tartós TPR anyagból készül, amelyet nem olyan egyszerű tönkre tenni. Vízben is használható, mivel a felszínen úszik. KIWI WALKER Repülő és úszó frizbi TPR műanyagból rózsaszín, 22 cm feltűnő színű, amely megkönnyíti például a fűben való megtalálását.

KIWI WALKER Repülő és úszó frizbi TPR műanyagból zöld, 22 cm
3 990 Ft

Újdonság

Frizbi egy ideális apport játék kutyáknak. Könnyű és tartós TPR anyagból készül, amely egyszerűen nem megy tönkre. Vízben is használható, mivel a felszínen úszik. KIWI WALKER Repülő és úszó frizbi TPR műanyagból zöld, 22 cm feltűnő színű, amely megkönnyíti például a fűben való megtalálását.

KIWI WALKER Táska jutalomfalatokra, rózsaszín
2 890 Ft

Újdonság

Tok jutalomfalatokra mágneses záródással, amelynek hála megelőzhető a kiszóródás. Nagyon egyszerűen az övhöz csatolható. A KIWI WALKER Táska jutalomfalatokra, rózsaszín szilikonbók készült, minden kutyatulajdonos használhatja.

KIWI WALKER Táska jutalomfalatokra, sárga
2 890 Ft

Újdonság

Tok jutalomfalatokra mágneses záródással, amelynek hála megelőzhető a kiszóródás. Nagyon egyszerűen az övhöz csatolható. A KIWI WALKER Táska jutalomfalatokra, sárga szilikonbók készült, minden kutyatulajdonos használhatja.

KIWI WALKER Táska jutalomfalatokra, zöld
2 890 Ft

Újdonság

Tok jutalomfalatokra mágneses záródással, amelynek hála megelőzhető a kiszóródás. Nagyon egyszerűen az övhöz csatolható. A KIWI WALKER Táska jutalomfalatokra, zöld szilikonbók készült, minden kutyatulajdonos használhatja.

KIWI WALKER Tok karabinerrel zacskókra, barna
2 390 Ft

Újdonság

A zacskókra alkalmas tok fém csattal ellátott, amellyel egyszerűen a pórázra rögzítheted. A zacskó könnyedén kivehető a tokból. A KIWI WALKER Tok karabinerrel zacskókra, barna szilikonból készült, minden kutyatulajdonos kihasználhatja.

KIWI WALKER Tok karabinerrel zacskókra, kék
2 390 Ft

Újdonság

A zacskókra alkalmas tok fém csattal ellátott, amellyel egyszerűen a pórázra rögzítheted. A zacskó könnyedén kivehető a tokból. A KIWI WALKER Tok karabinerrel zacskókra, kék szilikonból készült, minden kutyatulajdonos kihasználhatja.

KIWI WALKER Tok karabinerrel zacskókra, rózsaszín
2 390 Ft

Újdonság

A zacskókra alkalmas tok fém csattal ellátott, amellyel egyszerűen a pórázra rögzítheted. A zacskó könnyedén kivehető a tokból. A KIWI WALKER Tok karabinerrel zacskókra, rózsaszín szilikonból készült, minden kutyatulajdonos kihasználhatja.

KIWI WALKER Tok karabinerrel zacskókra, sárga
2 390 Ft

Újdonság

A zacskókra alkalmas tok fém csattal ellátott, amellyel egyszerűen a pórázra rögzítheted. A zacskó könnyedén kivehető a tokból. A KIWI WALKER Tok karabinerrel zacskókra, sárga szilikonból készült, minden kutyatulajdonos kihasználhatja.

KIWI WALKER Tok karabinerrel zacskókra, zöld
2 390 Ft

Újdonság

A zacskókra alkalmas tok fém csattal ellátott, amellyel egyszerűen a pórázra rögzítheted. A zacskó könnyedén kivehető a tokból. A KIWI WALKER Tok karabinerrel zacskókra, zöld szilikonból készült, minden kutyatulajdonos kihasználhatja.

KIWI WALKER UFO tál, kék, 750 ml
6 890 Ft

Újdonság

Kutyatál 0,75 ml térfogattal vulkanizált gumiból és ABS műanyagból. Csúszásgátló lábakkal rendelkezik, amelyek csökkentik a mellkas szögét ivás vagy evés közben. KIWI WALKER UFO kutyatál, kék, 750 ml alkalmas minden beltérbe.

KIWI WALKER UFO tál, narancssárga, 750 ml
6 890 Ft

Újdonság

Kutyatál 0,75 ml térfogattal vulkanizált gumiból és ABS műanyagból. Csúszásgátló lábakkal rendelkezik, amelyek csökkentik a mellkas szögét ivás vagy evés közben. KIWI WALKER UFO kutyatál, narancssárga, 750 ml alkalmas minden beltérbe.

KIWI WALKER UFO tál, rózsaszín, 750 ml
6 890 Ft

Újdonság

Kutyatál 0,75 ml térfogattal vulkanizált gumiból és ABS műanyagból. Csúszásgátló lábakkal rendelkezik, amelyek csökkentik a mellkas szögét ivás vagy evés közben. KIWI WALKER UFO kutyatál, rózsaszín, 750 ml alkalmas minden beltérbe.

KIWI WALKER UFO tál, zöld, 750 ml
6 890 Ft

Újdonság

Kutyatál 0,75 ml térfogattal vulkanizált gumiból és ABS műanyagból. Csúszásgátló lábakkal rendelkezik, amelyek csökkentik a mellkas szögét ivás vagy evés közben. KIWI WALKER UFO kutyatál, zöld, 750 ml alkalmas minden beltérbe.

KIWI WALKER Úszó labda TPR habból narancssárga, 20 cm
3 990 Ft

Újdonság

polip egy ideális apport játék kutyáknak. Könnyű és tartós TPR anyagból készül, amelyet nem olyan egyszerű tönkre tenni. Vízben is használható, mivel a felszínen úszik. KIWI WALKER úszó polip TPR műanyagból narancssárga, 20 cm feltűnő színű, amely megkönnyíti például a fűben való megtalálását.

KIWI WALKER Úszó labda TPR műanyagból kék, 9 cm
2 590 Ft

Újdonság

labda egy ideális játék kutyáknak. Könnyű és tartós TPR anyagból készül, amelyet nem olyan egyszerű tönkre tenni. Vízben is használható, mivel a felszínen úszik. KIWI WALKER úszó labda TPR műanyagból kék, 9 cm feltűnő színű, amely megkönnyíti például a fűben való megtalálását.

KIWI WALKER Úszó polip TPR habból kék, 20 cm
3 990 Ft

Újdonság

polip egy ideális apport játék kutyáknak. Könnyű és tartós TPR anyagból készül, amelyet nem olyan egyszerű tönkre tenni. Vízben is használható, mivel a felszínen úszik. KIWI WALKER úszó polip TPR műanyagból kék, 20 cm feltűnő színű, amely megkönnyíti például a fűben való megtalálását.

KIWI WALKER Úszó polip TPR habból rózsaszín, 20 cm
3 990 Ft

Újdonság

polip egy ideális apport játék kutyáknak. Könnyű és tartós TPR anyagból készül, amelyet nem olyan egyszerű tönkre tenni. Vízben is használható, mivel a felszínen úszik. KIWI WALKER úszó polip TPR műanyagból rózsaszín, 20 cm feltűnő színű, amely megkönnyíti például a fűben való megtalálását.

KIWI WALKER Úszó polip TPR habból zöld, 20 cm
3 990 Ft

Újdonság

polip egy ideális apport játék kutyáknak. Könnyű és tartós TPR anyagból készül, amelyet nem olyan egyszerű tönkre tenni. Vízben is használható, mivel a felszínen úszik. KIWI WALKER úszó polip TPR műanyagból zöld, 20 cm feltűnő színű, amely megkönnyíti például a fűben való megtalálását.

KIWI WALKER Úszó Zeppelin TPR habból kék, 22 cm
3 990 Ft

Újdonság

játék ideális a kutyával való huzakodásra. Könnyű és tartós TPR anyagból készül, amelyet nem olyan egyszerű tönkre tenni. Vízben is használható, mivel a felszínen úszik. KIWI WALKER úszó Zeppelin TPR műanyagból kék, 22 cm feltűnő színű, amely megkönnyíti például a fűben való megtalálását.

KIWI WALKER Úszó Zeppelin TPR habból narancssárga, 22 cm
3 990 Ft

Újdonság

játék ideális a kutyával való huzakodásra. Könnyű és tartós TPR anyagból készül, amelyet nem olyan egyszerű tönkre tenni. Vízben is használható, mivel a felszínen úszik. KIWI WALKER úszó Zeppelin TPR műanyagból narancssárga, 22 cm feltűnő színű, amely megkönnyíti például a fűben való megtalálását.

KIWI WALKER Úszó Zeppelin TPR habból rózsaszín, 22 cm
3 990 Ft

Újdonság

játék ideális a kutyával való huzakodásra. Könnyű és tartós TPR anyagból készül, amelyet nem olyan egyszerű tönkre tenni. Vízben is használható, mivel a felszínen úszik. KIWI WALKER úszó Zeppelin TPR műanyagból rózsaszín, 22 cm feltűnő színű, amely megkönnyíti például a fűben való megtalálását.

KIWI WALKER Úszó Zeppelin TPR habból zöld, 22 cm
3 990 Ft

Újdonság

játék ideális a kutyával való huzakodásra. Könnyű és tartós TPR anyagból készül, amelyet nem olyan egyszerű tönkre tenni. Vízben is használható, mivel a felszínen úszik. KIWI WALKER úszó Zeppelin TPR műanyagból zöld, 22 cm feltűnő színű, amely megkönnyíti például a fűben való megtalálását.

KIWI WALKER Utazási palack 2 az 1-ben, narancssárga/zöld
4 690 Ft

Újdonság

Az utazási palackot egyik oldalán élelemmel, a másik oldalán vízzel lehet feltölteni. A térfogata 500 és 750 ml. Tartalmaz egy fém karabinert, amely lehetővé teszi a hátizsákhoz vagy az övhöz való rögzítést. KIWI WALKER Utazási palack 2 az 1-ben, narancssárga/zöld áthatolhatatlan.

KIWI WALKER Utazási palack 2 az 1-ben, rózsaszín/kék
4 690 Ft

Újdonság

Az utazási palackot egyik oldalán élelemmel, a másik oldalán vízzel lehet feltölteni. A térfogata 500 és 750 ml. Tartalmaz egy fém karabinert, amely lehetővé teszi a hátizsákhoz vagy az övhöz való rögzítést. KIWI WALKER Utazási palack 2 az 1-ben, rózsaszín/kék áthatolhatatlan.

KIWI WALKER Dobáló és úszó karika TPR műanyagból zöld, 18 cm
3 490 Ft

Újdonság

Karika egy ideális apport játék kutyáknak. Könnyű és tartós TPR anyagból készül, amelyet nem olyan egyszerű tönkre tenni. Vízben is használható, mivel a felszínen úszik. KIWI WALKER Dobáló és úszó karika TPR műanyagból zöld, 18 cm feltűnő színű, amely megkönnyíti például a fűben való megtalálását.

KIWI WALKER Fagyasztva szárított kacsa, 80 g
2 690 Ft

Újdonság

jutalomfalat 100 % kacsahúsból készült és nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, kémiai anyagokat és színezékeket. Liofilizálás segítségével készült, ami a fagyasztva szárítás folyamatát jelenti. A KIWI WALKER Fagyasztva szárított kacsa, 80 g egy egészséges jutalomfalat a kutyusod és cicád számára.