Kosmos K3 Alarm-Rendszer

Kosmos K3 Alarm-Rendszer

Értékelés: 5
4 490 Ft 3 360 Ft

Készlet az igazi kémeknek! Riasztás a gengszterek ellen megvéd minden fiókot, vagy szekrényt. Minden próbálkozásnál eltulajdonítani a titkos dokumentumokat, vagy bizonyítékokat megszólal a riasztó jelzés, ami a gengsztert rákényszeríti a menekülésre.

Kosmos K3 Cryptex

Kosmos K3 Cryptex

Értékelés: 5
4 490 Ft 3 880 Ft

Készlet az igazi kémeknek! Kryptex védi a titkaidat, kincseidet és titkos információidat! Csak az, aki tudja a megfelelő számkombinációt, az tudja kinyitni a titkos széfet, és megnézni mit rejteget.

Kosmos K3 Listening Spy

Kosmos K3 Listening Spy

Értékelés: 5
4 490 Ft 3 490 Ft

Készlet az igazi kémeknek! Gyakran szükség van titkos információk megszerzésére a gyanúsított megfigyelésekor. A lehallgató berendezések segítenek leleplezni az élkövetőt. Erősítsd fel a suttogást és a hangokat a környéken!

Kosmos K3 Multi Spy
4 530 Ft

Készlet az igazi kémeknek! Multi kém könnyen elfér a zsebben. A tetthelyet megvizsgálhatod nagyítóval, vonalzóval és csipesszel. Az üzenetek titkosságának megőrzése érdekében rejtjelezd. Detektív készlet egy praktikus berendezésben!

Kosmos K3 UV Light Code

Kosmos K3 UV Light Code

Értékelés: 5
4 490 Ft 3 880 Ft

Készlet az igazi kémeknek! Feltárni a hamis bankjegyeket és láthatatlan üzeneteket írni – ez lehetővé teszi az UV-Licht kódot integrált titkos tollal. Az UV fény alatt el lehet olvasni a láthatatlan üzeneteket.