Leroy Cosmetics ANNABELLE EDP
9 460 Ft 5 810 Ft

Ez a selymes és finom illat kifinomult  jázmin-, narancsvirág- és tiszta pacsuli- tónusokkal büszkélkedhet, amely a tonkabab, meleg vanília és a praliné keverékével együtt hihetetlen egészet alkotnak.

Leroy Cosmetics GOSWALLO EDP
9 460 Ft 5 810 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egy friss illat férfiaknak, amely biztosan felkelti a nők figyelmét.  Koriander és a citrom egy modern illatanyagok  keveréke.  Egy különleges szerepe van a narancsfa illatnak, mert úgy viselkedik,mint egy afrodiziákum. A parfüm intenzitását a pacsuli és a szibériai cédrus illatjegyei egészítik ki.

Leroy Cosmetics L`ART EDP
9 460 Ft 5 810 Ft

Ez egy könnyű friss virágos illat. Első benyomásra citrusos, de a látszat csal. A citrusos tónusai egy idő után elpárolognak és megmarad a virágos alap.  A pünkösdi rózsa és a zöld tea illatjegyei fogják elvarázsolni.   Ez az illat legkedveltebb része.

Leroy Cosmetics Moiro - EDP
9 460 Ft 5 810 Ft

Szexi, kifinomult, elegáns, szép – ez  jut eszébe, amikor eufóriát tapasztal. Vannak olyan parfümök, amelyeket különleges és kellemes illat jellemez, ez kétségtelenül az egyik!A Moiro elõször elbûvöl egy friss gyümölcs- és virágáradattal, majd erõsebbé teszi a fekete orchidea és a lótuszvirág.

Leroy Cosmetics Mulilate - EDP
9 460 Ft 5 810 Ft

Ha szereti a tiszta illatokat, akkor egy a gyöngyvirág illat tökéletes lesz az Ön számára.  A béke és a csend érzését adja.   Egy „tipikus cseh“ illat közé soroljuk, tehát ha valakit boldoggá szeretne tenni egy ajándékkal a mi tájunkról, akkor biztosan nagyszerű választás lesz ez az illat.

Leroy Cosmetics Ocelot - EDP
9 460 Ft 6 760 Ft

Friss citrusos illat. Grapefruitnal és citrommal nyílik meg, majd száraz, fából készült vetiver, tömjén és borostyán illatjegyei érezhetők. Érdekes kompozíciót a bors egészíti ki, egy kis  fűszeres illatot kölcsönöz a pafümnek.

Leroy Cosmetics PIETRO EDP
9 460 Ft 5 810 Ft

Az „érzékszervek mérgezése“ leírása tökéletesen kapcsolódik ehhez a parfümhöz.  Amikor megérezi ezt a parfümöt, azonnal elvarázsolják Önt a narancs és a menta illatjegyei, ezután  hamarosan kibontakozik és sugárzik  belőle a  fahéj és a fehér bőr illata.

Leroy Cosmetics WOSHI EDP
9 460 Ft 5 810 Ft

Egy ellenállhatatlan addiktív illat, amely elvarázsolja Önt édes vanília és egy körte illatával. Egy gyenge kávé tónuson alapszik, amely megkülönbözteti ezt a parfümöt az összes jellemző édes illattól.