LittleLife Gyermek bőrönd, Dinoszauruszos
17 490 Ft

Praktikus LittleLife gyermek bőrönd kerekekkel és teleszkópos fogantyúval, dinoszauruszos mintával. A bőrönd tágas főrekesze mellett belső cipzáras zseb szolgál az apróságok tárolására. Kis mérete miatt ideális repülőgépen való utazáshoz.

LittleLife Gyermek bőrönd, Katicás
17 890 Ft 17 490 Ft

Praktikus LittleLife gyermek bőrönd kerekekkel és teleszkópos fogantyúval, katicás mintával. A bőrönd tágas főrekesze mellett belső cipzáras zseb szolgál az apróságok tárolására. Kis mérete miatt ideális repülőgépen való utazáshoz.

LittleLife Animal Gyerek Hátizsák
8 390 Ft 7 310 Ft

LittleLife hátizsák katicabogár mintával készült a gyermekek számára. Tetején egy fogantyúval ellátva, amely elősegíti a könnyebb hordozhatóságot. Állítható párnázott vállpántjának és mellkasi övének köszönhetően kényelmesen és biztonságosan hordható. 6 literes térfogata gondoskodik róla, hogy sokmindent tárolhassunk benne.

LittleLife Disney Tigris Tipegő Hátizsák
11 190 Ft 9 750 Ft

LittleLife Disney hátizsák tökéletes választás a tipegő gyermekek számára. Állítható párnázott vállpántjának köszönhetően kényelmesen viselhető. Mellkasi övvel jobban rögzíthető.

LittleLife Állatos tipegő hátizsák, Teknős
9 880 Ft

A LittleLife állatos tipegő hátizsák teknőspáncél formájú, ezért a kicsik szívesen fogják viselni, mintha minden nap jelmezesbál lenne. A hátizsákhoz tartozik egy heveder, amit a táska tetejéhez lehet rögzíteni. Ennek segítségével gyermekének biztosíthatja a kellő mozgásszabadságot, anélkül, hogy aggódnia kéne, hogy túl messzire szalad.

LittleLife Disney Minnie Tipegő Hátizsák
11 190 Ft 9 240 Ft

LittleLife Disney hátizsák tökéletes választás a tipegő gyermekek számára. Állítható párnázott vállpántjának köszönhetően kényelmesen viselhető. A mellkasi övvel jobban rögzíthető.

LittleLife Toddler Backpack Monkey
6 290 Ft 5 900 Ft

Állat mintás hátizsák 1–3 éves gyerekeknek derék hevederrel és lecsatolható pórázzal a nagyobb biztonság és a gyermek védelme érdekében. Ez az eredeti hátizsák hordásra kényelmes és nagyon könnyű.

LittleLife Állatos tipegő hátizsák, Bohóchal
8 890 Ft 8 600 Ft

A LittleLife állatos tipegő hátizsák uszonyával és oldalsó és hátsó úszóival kedves bohóchalat mintáz. A táska könnyű, így a legkisebbeknek is megfelelő, a bohóchal pedig a vízálló kapucni szemeinek köszönhetően még aranyosabb. A hátizsákhoz tartozó hevederrel mindig biztonságban tudhatja gyermekét, mégsem kell mozgásszabadságában korlátoznia őt.

LittleLife Állatos tipegő hátizsák, Méhecske
8 890 Ft 7 440 Ft

A LittleLife állatos tipegő hátizsák csíkozása olyan mint a méhecskéé, még fullánkja is van. A gyerekek a hátizsák viselésekor minden nap úgy érezhetik, mintha jelmezbálba mennének. A táska könnyű, így a legkisebbeknek is megfelelő, a méhecske pedig a vízálló kapucni csápjainak köszönhetően még hitelesebbnek hat. A hátizsákhoz tartozó hevederrel mindig biztonságban tarthatja gyermekét, mégsem kell mozgásszabadságában korlátoznia őt.

LittleLife Animal Kids Backpack hátizsák - Butterfly
8 390 Ft 7 050 Ft

Mostantól gyermeke kedvenc rózsaszín lepkéjét bárhová magával viheti! Ez az elbűvölő eredeti hátizsák rendkívül könnyű és kényelmes viseletet biztosít. A hátizsák részét képezi egy praktikus póráz is.

LittleLife Disney Mickey Tipegő Hátizsák
11 940 Ft

LittleLife Disney hátizsák tökéletes választás a tipegő gyermekek számára. Állítható párnázott vállpántjának köszönhetően kényelmesen viselhető. A mellkasi övvel jobban rögzíthető.

LittleLife Állatos tipegő hátizsák, Dinoszaurusz
7 440 Ft

A LittleLife állatos tipegő hátizsák dinoszaurusz formájú, ezért a kicsik szívesen fogják viselni, hiszen őshüllőset játszhatnak benne. A hátizsákhoz tartozik egy heveder, amit a táska tetejéhez lehet rögzíteni. Ennek segítségével gyermekének biztosíthatja a kellő mozgásszabadságot, anélkül, hogy aggódnia kéne, hogy túl messzire szalad.

LittleLife Állatos tipegő hátizsák, Katicabogár
7 430 Ft

LittleLife állatos tipegő hátizsák katicabogár mintájának köszönhetően örömteli pillanatokat okoz gyermekének. A táska könnyű, így a legkisebbek is elbírják a bele pakolt holmijukat. A hátizsákhoz tartozó hevederrel mindig biztonságban tudhatja gyermekét, mégsem kell mozgásszabadságában korlátoznia őt.

LittleLife Állatos tipegő hátizsák, Krokodil
7 440 Ft

A LittleLife állatos tipegő hátizsákban minden helyzet játékká válik, hiszen krokodil formája és pikkelyei a gyerekeket kis krokodilokká változtatja. A táska könnyű, így a legkisebbek is elbírják a bele pakolt holmijukat. A hátizsákhoz tartozó hevederrel mindig biztonságban tudhatja gyermekét, mégsem kell mozgásszabadságában korlátoznia őt.

LittleLife Animal Kids Daysack, Nagy dinoszaurusz
10 890 Ft 7 310 Ft

LittleLife gyermek hátizsák különösen praktikus ha gyermekével kimozdul otthonról. A táska belsejébe van varva egy zseb, amiben feltüntetheti a nevét, címét. A hátizsák egy fogantyúval és állítható vállpántokkal van ellátva, a kényelmesebb hordozhatóság érdekében.

LittleLife Toddler Backpack Panda
6 258 Ft 5 510 Ft

Állat mintás hátizsák 1–3 éves gyerekeknek derék hevederrel és lecsatolható pórázzal a nagyobb biztonság és a gyermek védelme érdekében. Egy egyedi, nagyon könnyű és kényelmes hátizsák.