MamaToyz Babakocsi
21 190 Ft 19 470 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a fa babakocsi gyermekeknek 18 hónapos kortól ajánlott. A babakocsi könnyű és stabil, járókaként is használható. A kerekek sebessége egyszerűen beállítható, így alkalmazkodhat a gyermek szükségleteihez.

MamaToyz Balance Bike pedál nélküli gyerekkerékpár
38 190 Ft 35 060 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Amikor a gyermek megtanul járni,tovább fejlesztheti stabilitását a Balance Bike pedál nélküli gyerekkerékpáron. Ez a kézzel készített fa pedál nélküli gyerekkerékpár állítható ülésmagassággal ellátott, ideális társ a sima menetekhez.

MamaToyz Mini Bike pedál nélküli gyerekkerékpár
30 390 Ft 27 920 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

MiniBike pedál nélküli gyerekkerékpár 15 hónapos kortól ajánlott gyerekeknek. Az átgondolt szerkezet segít a gyermekeknek a fejlődésben, a lábak megerősítésében, valamint a stabilitás javításában. A szélesebb első kerekek megfelelő stabilitást kölcsönöznek a gyerekeknek.

MamaToyz Racer pedál nélküli gyerekkerékpár és járóka
29 690 Ft 27 270 Ft

Ez a pedál nélküli gyerekkerékpár és járóka nem csupán praktikus, hanem csodás designú is. A kerekek forgásának sebessége beállítható, így a járóka alkalmazkodik a gyermek fejlődéséhez. Ez megakadályozza, hogy a járóka túl gyors legyen és a gyermek leessen.

MamaToyz Cute Monster pedál nélküli gyerekkerékpár
26 190 Ft 24 020 Ft

Cute Monster fa pedál nélküli gyerekkerékpár. A forgó kerekek lehetővé teszik a gyermekeknek, hogy bármely irányban elinduljanak felfedező útjukra. A pedál nélküli gyerekkerékpár ideális tárolóhellyel ellátott, amely babára, macia vagy egyéb olyan játékra használható, amelyet a gyermek szeret magánál tudni.

MamaToyz MIDILLI hintaló
26 890 Ft 24 670 Ft

A Midilli fa hintaló ideális gyermekeknek egy éves kortól. A ló úgy van kialakítva, hogy megfeleljen az ergonomikus ülésnek, így segít az egyensúly javításában. Kézzel készített, nyárfából és bükkfából készült.