Master Lock Spanifer, J horog
10 990 Ft

Master Lock spanifer ideális választás rakományszállításkor. Narancssárga színű, nagy teherbírású anyagból készült. A 4,9 m hosszú, 5 cm széles heveder könnyen rögzíthető a racsnis feszítő segítségével.

Master Lock Rögzítőpánt, 5 m x 50 mm
6 490 Ft

Master Lock rögzítőpánt segítségével gyorsan és biztonságosan rögzíthetjük dolgainkat. Mérete 5 m x 50 mm. Terhelhetősége 400 kg.

Master Lock Spanifer, J horog, 4,5 m
4 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Master Lock spanifer ideális választás rakományszállításkor. Narancssárga színű, nagy teherbírású anyagból készült. A 4,5 m hosszú, 3,5 cm széles heveder könnyen rögzíthető a racsnis feszítő segítségével.

Master Lock Spanifer, 6 m
9 990 Ft

Master Lock spanifer ideális választás rakományszállításkor. Kék színű, nagy teherbírású anyagból készült. A 6 m hosszú, 3,5 cm széles heveder könnyen rögzíthető a racsnis feszítő segítségével.

Master Lock Spanifer szett, 2,5 m
7 290 Ft

Master Lock spanifer szett ideális választás rakományszállításkor. Kék színű, nagy teherbírású anyagból készült. A szett összesen 2 db, 2,5 m hosszú rakományrögzítő hevedert tartalmaz.

Master Lock Spanifer, J horog, 6 m
15 990 Ft
+ ingyen szállítás

Master Lock spanifer ideális választás rakományszállításkor. Kék színű, nagy teherbírású anyagból készült. A 6 m hosszú, 5 cm széles heveder könnyen rögzíthető a PVC burkolatú racsnis feszítő segítségével.

Master Lock Tárolódoboz kulcsoknak (5404EURD)
15 490 Ft

A **Master Lock Tárolódoboz kulcsoknak (5404EURD) falra szerelhető és egy darab kulcs fér el benne. Könnyedén beállítható 4-jegyű kombináció a kényelem és a biztonság növelése érdekében. A LED világitásnak köszönhetően sötétben is egyszerűen ki tudjuk nyitni. A tárolódoboz ellenáll az időjárás viszontagságainak és a fúrásnak is. A Master Lock márkanév a garancia a tökéletes biztonságra!

Master Lock Spanifer, S horog, 5 m
5 490 Ft

Master Lock spanifer ideális választás rakományszállításkor. Kék színű, nagy teherbírású anyagból készült. Az 5 m hosszú, 3,5 cm széles hevedert S horoggal látták el.

Master Lock Állítható sárgaréz lakat, 50 mm
7 890 Ft

Master Lock 50 mm-es lakatja ideális kisebb rekeszek, öltözőszekrények lezárására. A tartós sárgaréz kivitel ellenáll a korróziónak és az időjárásnak. A 25 mm belső átmérőjű kengyel 8 mm átmérőjű edzett acélból készült, és hosszúsága az igényeknek megfelelően állítható.

Master Lock Alumínium függőzár 4x40 mm, fekete
8 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Master LOCK függőzárak 4 db fekete színű függőzárból álló készlet, 4×40 mm, 21 mm-es edzett acélkengyellel, átmérője 6 mm. A masszív alumíniumtestet fekete tok védi a karcolásokkal és a korrózióval szemben. A zárak biztonságosak.

Master Lock Alumínium függőzár 50 mm, fekete
4 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Master LOCK függőzár egy alumínium függőzár, 50 mm – fekete színű, edzett acélból készült kengyellel és 7 mm átmérővel. A masszív alumíniumtestet fekete tok védi a karcolásokkal és a korrózióval szemben.

Master Lock Alumínium lakat, 30 mm, Fekete
2 590 Ft

Master Lock 30 mm-es lakatja ideális választás kisebb rekeszek, öltözőszekrények lezárására. A tartós, fekete borítású alumínium kivitel ellenáll a korróziónak és a karcolásnak. A 18 mm belső átmérőjű kengyel 5 mm átmérőjű edzett acélból készült.

Master Lock Alumínium lakat, 40 mm, Fekete
2 790 Ft

Master Lock 40 mm-es lakatja ideális választás kisebb rekeszek, öltözőszekrények lezárására. A tartós, fekete borítású alumínium kivitel ellenáll a korróziónak és a karcolásnak. A 21 mm belső átmérőjű kengyel 6 mm átmérőjű edzett acélból készült.

Master Lock Alumínium Lakat, Fekete, 40mm (9140EURDBLKLH)
4 290 Ft

Master Lock Alumínium Lakat, Fekete, 40mm (9140EURDBLKLH) hatékony védelem az esetleges lopásokkal szemben. 51 mm-es edzett acél bilincs, műanyag burkolattal, mely az esetleges szennyeződések ellen véd. A legerõsebb és legtartósabb anyagokból készült. A Master Lock márkanév garantálja a minõséget.

Master Lock Kombinációs lakat (1500eEURDBLK)
12 990 Ft

Master Lock Kombinációs lakat (1500eEURDBLK) egy egyedülálló digitális kombinációs lakat, mely a gyors és egyszerű nyitás mellett számos egyéb funkciót ajánl felhasználóinak. Többféle vendégkódot is beállíthat, így lehetősége van meghatározott felhasználók számára olyan hozzáférést biztosítani, melyet késöbb könnyedén törölhet.

Master Lock Kombinációs Lakat Excell, Fekete, 57 mm (M178EURD)
11 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Master Lock Kombinációs Lakat Excell, Fekete, 57 mm (M178EURD) az egyedülálló Excell sorozat tagja, amely egyesíti a magas szintű biztonságot és a szabadalmaztatott dizájnt. A legerősebb és legtartósabb anyagokból készült. A Master Lock márkanév garantálja a minőséget.

Master Lock Lakat Acél lánccal 90cm x 6mm (8390EURDPRO)
5 290 Ft

Master Lock Lakat Acél lánccal 90cm x 6mm (8390EURDPRO) hatékony védelem az esetleges lopásokkal szemben. Edzett acél bilincs, műanyag burkolattal, mely az esetleges szennyeződések ellen véd. A legerõsebb és legtartósabb anyagokból készült. Kifejezetten kültéri használatra lett kifejlesztve. A Master Lock márkanév garantálja a minőséget!

Master Lock Lakat Excell 50mm (M5EURDLF)
6 890 Ft

Master Lock Lakat Excell 50mm (M5EURDLF) az egyedülálló Excell sorozat tagja, amely egyesíti a magas szintű biztonságot és a szabadalmaztatott dizájnt. A legerősebb és legtartósabb anyagokból készült. A Master Lock márkanév garantálja a minőséget.

Master Lock Lakat Excell, Laminált acél, 48 mm (M115EURDLF)
6 890 Ft

Master Lock Lakat Excell, Laminált acél, 48 mm (M115EURDLF) az egyedülálló Excell sorozat tagja, amely egyesíti a magas szintű biztonságot és a szabadalmaztatott dizájnt. A legerősebb és legtartósabb anyagokból készült. A Master Lock márkanév garantálja a minőséget.

Master Lock Rézlakat, 40mm (140EURD)
2 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Master Lock Rézlakat egy minoségi, edzett acélból készült bilinccsel, melyet a hozzátartozó kulccsal nyithat ki és zárhat le. A zárószerkezet megbízható, maximális biztonságot nyújt. Tökéletes választás szekrényekhez, konténerekhez vagy egyéb tárolóegységek biztonságos lezárásához.

Master Lock Rozsdamentes acél Lakat Excell 70 mm (M40EURD)
6 290 Ft

Master Lock Rozsdamentes acél Lakat Excell 70 mm (M40EURD) az egyedülálló Excell sorozat tagja, amely egyesíti a magas szintű biztonságot és a szabadalmaztatott dizájnt. A legerősebb és legtartósabb anyagokból készült. A Master Lock márkanév garantálja a minőséget.

Master Lock Sárgaréz Lakat, 30mm (130EURD)
1 990 Ft

Master Lock Sárgaréz Lakat, 30mm (130EURD) hatékony védelem az esetleges lopásokkal szemben. A 16 mm-es erősített acél bilincs és az 30mm-es sárgaréz lakat tökéletes biztonságot nyújt és ellenáll az időjárás viszontagságainak. Kiváló választás szekrényekhez, konténerekhez vagy egyéb tárolóegységek lezárásához. A Master Lock márkanév a garancia a tökéletes biztonságra!

Master Lock Sárgaréz Lakat 40mm (140EURDLH)
3 890 Ft

Master Lock Sárgaréz Lakat 40mm (140EURDLH) hatékony védelem az esetleges lopásokkal szemben. Az 51 mm-es erősített acél bilincs és az 40 mm-es sárgaréz lakat tökéletes biztonságot nyújt és ellenáll az időjárás viszontagságainak. Kiváló választás szekrényekhez, konténerekhez vagy egyéb tárolóegységek lezárásához. A Master Lock márkanév a garancia a tökéletes biztonságra!

Master Lock Sárgaréz Lakat, 50mm (150EURD)
3 790 Ft

Master Lock Sárgaréz Lakat, 50mm (150EURD) hatékony védelem az esetleges lopásokkal szemben. A 25 mm-es erősített acél bilincs és az 50mm-es sárgaréz lakat tökéletes biztonságot nyújt és ellenáll az időjárás viszontagságainak. Kiváló választás szekrényekhez, konténerekhez vagy egyéb tárolóegységek lezárásához. A Master Lock márkanév a garancia a tökéletes biztonságra!

Master Lock Sárgaréz Lakat, 50mm (150EURDLJ)
5 290 Ft

Master Lock Sárgaréz Lakat, 50mm (150EURDLJ) hatékony védelem az esetleges lopásokkal szemben. A 60 mm-es erősített acél bilincs és az 50mm-es sárgaréz lakat tökéletes biztonságot nyújt és ellenáll az időjárás viszontagságainak. Kiváló választás szekrényekhez, konténerekhez vagy egyéb tárolóegységek lezárásához. A Master Lock márkanév a garancia a tökéletes biztonságra!

Master Lock Sárgaréz Lakat, 70mm (170EURD)
17 390 Ft 6 990 Ft

Master Lock Sárgaréz Lakat, 70mm (170EURD) hatékony védelem az esetleges lopásokkal szemben. A 39 mm-es erősített acél bilincs és a 70mm-es sárgaréz lakat tökéletes biztonságot nyújt és ellenáll az időjárás viszontagságainak. Kiváló választás szekrényekhez, konténerekhez vagy egyéb tárolóegységek lezárásához. A Master Lock márkanév a garancia a tökéletes biztonságra!

Master Lock Sárgaréz lakat szett, 2 x 30 mm
4 090 Ft

Master Lock lakat szettje két darab 30 mm-es lakatot tartalmaz, melyek ideálisak kisebb rekeszek, öltözőszekrények lezárására. A tartós sárgaréz kivitel ellenáll a korróziónak és az időjárásnak. A 16 mm belső átmérőjű kengyel 5 mm átmérőjű edzett acélból készült.

Master Lock Sárgaréz lakat szett, 2 x 40 mm
5 690 Ft

Master Lock lakat szettje két darab 40 mm-es lakatot tartalmaz, melyek ideálisak kisebb rekeszek, öltözőszekrények lezárására. A tartós sárgaréz kivitel ellenáll a korróziónak és az időjárásnak. A 22 mm belső átmérőjű kengyel 6 mm átmérőjű edzett acélból készült.

Master Lock Széf, Fekete (LFW205TWC)
274 490 Ft 257 590 Ft

2 év garancia

Master Lock (LFW205TWC) egy numerikus kódú fekete széf az értéktárgyaink és a pénzünk védelmére. Az acélszerkezet garantálja a tűz és víz elleni védelmet. A maximális biztonság érdekében a széf egy számkóddal nyílik, melyet többször is megváltoztathat. Használhatja önállóan is, de akár falhoz is rögzítheti a hozzá tartozó csavarok segítségével.

Master Lock Széf, Fekete (LFW205FYC)
216 890 Ft

2 év garancia

Master Lock (LFW205FYC) egy numerikus kódú fekete széf az értéktárgyaink és a pénzünk védelmére. Az acélszerkezet garantálja a tűz és víz elleni védelmet. A maximális biztonság érdekében a széf egy számkóddal nyílik, melyet többször is megváltoztathat. Használhatja önállóan is, de akár falhoz is rögzítheti a hozzá tartozó csavarok segítségével.