Maybelline Arc (Protecting Primer SPF30) 30 ml
3 170 Ft 2 420 Ft

A Master Camo folyékony színjavító egy speciális, különböző színű, a bőrrel való keverékhez. Segít felismerni a bőr tónusát, mielőtt sminket vagy sminket alkalmazna. A hiányosságokat egyetlen löketben fedezi.

Maybelline Arcpirosító  Fit Me! (Blush) 5 g
2 750 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az új Fit Me blush tökéletes, hogy kiegészítse a megjelenését. Ez egy aranyos vörös arcot ad, és olyan egészséges bőrre. A finom kompozíciónak köszönhetően kellemesen alkalmazzák őket. Próbálja ki az új Fit Me-t Maybelline New Yorkból!.

Maybelline Collosal Big Shot Volum Express kozmetikai ajándékcsomag
4 550 Ft

A készlet tartalmazza: Szempillaspirál a maximális mennyiségért és a szempilla meghosszabbításához Collosal Big Shot Volum Express 9,5 ml Master Precise (folyékony szemceruza) – fekete 1 ml „Figyelem: Sajnáljuk, a Kolosszális szempillaspirálot a fizikai csomagoláson ábrázoltuk.

Maybelline Fit Me! korrektor 6,8 ml
1 730 Ft

Korrektor gél, amelyet úgy állítunk használata nélkül felesleges viaszok és olajok. Korrektor könnyedén lefedi tökéletlenségek nélkül látható réteg smink.

Maybelline Hidratáló ajakrúzs  Color Sensational Smoked Roses 4,4 g
1 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az érzéki színérzékeny füstölt rózsákkal friss, sugárzó hangot ad az ajkának. Több rózsaszín árnyalatú. Segítségével lágy és vonzó ajkakat varázsolhat a mindennapi viselethez. A mézes összetétel kellemes érzést biztosít az ajkának és hidratálja őket.

Maybelline Körömlakk Color ama 6,7 ml
680 Ft

Hosszantartó körömlakk Maybelline Colorama ad a köröm egy szép és tartós színt. Széles választékban gyöngyház árnyalatok illeszkedik minden stílusban.

Maybelline Körömlakk Color show 6,7 ml
680 Ft

Hosszantartó körömlakk A Maybelline Color Show gyönyörű és tartós színt biztosít a körömnek. Az árnyalatok széles választéka minden stílushoz megfelel. .

Maybelline Matt hatású púder  Face Studio (Setting Powder) 9 g
2 340 Ft 2 060 Ft

Maybelline New York Face Studio Powder azonnal matt hatásúvá teszi a bőrt, amit nem fog érezni a bőrén. Alkalmas minden olyan bőrtípushoz, amely alkalmazkodik a textúrájához és hangjához. Bár a por alacsonyabb fedőerejű, gyengéd és nem okoz kellemetlen maszkérzetet a bőrön.

Maybelline Matt rúzs ceruzában Super Stay (Ink Crayon)
2 750 Ft 2 480 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Matt rúzs ceruzával, gyönyörű, friss színekben, ami bárhová megy. Speciális technológiájának köszönhetően csak egy vékony pigmentréteget hagy. Könnyű matt szín az ajkak tökéletes kényelméhez. Színezze meg a napot a SuperStay Ink Crayon rúzsokkal.