Micro Hintaló

Micro Hintaló

Értékelés: 4
19 816 Ft 15 580 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A hagyományos hintaló kiváló minőségű fából készült, gyermekeknek 18 hónapos kortól ajánlott. A ló nyerít és nyitogatja a száját. Fel van nyergelve és készen áll az utazásra.

Micro Bob 25cm és Bobek 20cm plüssfigurák kalappal
8 040 Ft

A közkedvelt Bob és Bobek cseh figurái, kellemes plüssből készültek, melyet gyerekei imádni fognak. A nyuszikon kívül a csomagolásban Pokuszton varázsló cilindere is megtalálható. Alkalmas már születéstől fogva.

Micro Mickey Mouse piknikszett csuklós figurával 8cm
7 790 Ft 2 840 Ft

Mickey Mouse közkedvelt figurája pikniket szervez. A készletben Mickey csuklós figuráját, valamint kiegészítők egész sorát találhatod meg. A figura magassága 8 cm. Alkalmas 3 éves kortól.

Micro Orángután plüss 30cm ülő
6 480 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Csodálatos kis orángután egy szuper kedvenc a gyerekek számára. A tökéletes kidolgozásnak köszönhetően a Real Plush Friends kiadás része. Az orángután 30 cm magas és nagyon minőségi kellemes anyagból gyártották.

Micro Mentőmellény 1-3 éveseknek (11-18 kg) 2 színben
5 690 Ft 5 180 Ft

Ez a mellény egy biztonságos segédeszköz az úszáshoz, amelynek köszönhetően a gyermekedet meg fogja szerezni a vízi szórakozásokat. Alkalmas gyermekek számára egy éves kortól három éves korig. Ebből a tételből nem lehet konkrét fajtát, vagy színváltozatot igényelni.

Micro Mickey Mouse csillogó plüss 40cm
7 480 Ft 6 870 Ft

A csillogó plüss egér Mickey Mouse finom plüssből készült, mely a gyererket szeretgetésre ösztönzi. Mickey mérete 40 cm. Születéstől kezdve alkalmas.

Micro Mickey Mouse lombkunyhó
11 680 Ft

Csodálatos lombkunyhó Mickey egérnek és kutyájának, Plútónak. A fa törzsén hang- és fényeffektusok lejátszására is lehetőség van. A csomagolásban a lombkunyhón kívül 15 db tartozék is található. 3 éves kortól ajánlott.