MIZON Arcmaszk 6400 mg vulkáni hamuval (Pore Clearing Volcanic Mask) 80 ml
4 490 Ft

Arc maszk 6400 mg vulkáni hamu a sziget Jeju és hűtő hatás, megoldja a bőr problémák és megnyugtatja a bőrt. A vulkáni hamu 6× csökkenti a faggyútermelést jobb, mint a szén, folyamatosan, a túlzott faggyút és a szennyeződéseket a bőr, úgy, hogy ha vízzel leöblítjük tart vele.

MIZON (Hyaluronic Acid) 3D (Hyaluronic Acid) 23 g
1 090 Ft

Pleť hialuronsav arcmaszk hatékonyan segít eltávolítani a holt bőrsejteket. A bőr tiszta és sima marad, így könnyű és friss érzést kelt. Ugyanakkor a bőr hidratálja és táplálja.

MIZON Koncentrált Acence Blemish Out Pink Spot 30 ml
7 950 Ft

Koncentrált helyi éjszakai ápolás rózsaszín kalaminporral hatékonyan megoldja az akne hiányosságait alvás közben. Két rétegből áll. A felső sárga réteg BHA és AHA exfoliantokat tartalmaz természetes növényi kivonatokkal.

MIZON Pleť 80% -os ( Snail Recovery Gel Cream) 45 ml
4 740 Ft

Pleť AC gélt tartalmazó 80% A szűrlet Csiga nyálka funkciók, mint egy hatékony kezelés az akne. Fröccsön, regenerálja, eltávolítja a problémákat, a pattanások megszáradnak és könnyen eltávolíthatók néhány napos használat után.

MIZON Szemkörnyékápoló krém 80% csiganyálka-kivonattal (Snail Repair Eye Cream)
4 520 Ft

Szemkörnyékápoló, amely speciálisan az extra puha és érzékeny bőrre lett kifejlesztve. A készítmény 80%  csiganyálka-kivonatot és a epidermális növekedési faktort (E. G. F. ) tartalmaz, melyek ápolják aaz apró ráncokat, regenerálják az arcbőrt, valamint eltüntetik a szem alatti sötét karikákat.