MSR Elixir 2

MSR Elixir 2

Értékelés: 5
95 290 Ft 89 490 Ft
+ ingyen szállítás

MSR Elixir 2 nagyon könnyű sátor két személy számára. Kiváló választás többnapos túrákra vagy kempingezéshez. A sátor igazán tágas, számos praktikus fejlesztéssel rendelkezik, kiváló minőségű anyagokból készült, ezen felül könnyen felállítható, amit rossz idő esetén fogsz igazán értékelni.

MSR Quick 2 Kemping edénykészlet
31 190 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

MSR Quick 2 kemping edénykészlet nélkülözhetetlen eszköz a kempingezés és kirándulás alkalmával. Ez a könnyű és kompakt készlet mindent tartalmaz, ami a főzéshez szükséges. Az univerzális markolata hordozhatóvá teszi az edényt, ugyanakkor megfelelő a főzéshez. Az edények eloxált alumíniumból készültek, ennél fogva rendszeres használat esetén is megőrzik eredeti állapotukat.

MSR WhisperLite Internationale Combo
41 990 Ft
+ ingyen szállítás

Tömör, kompakt és csendes hordozható kályha, amihez 650 ml üzemanyagtartály tartozik.

MSR Elixir 3
117 590 Ft 108 990 Ft
+ ingyen szállítás

MSR Elixir 3 nagyon könnyű sátor három személy számára. Kiváló választás többnapos túrákra vagy kempingezéshez. A sátor igazán tágas, számos praktikus fejlesztéssel rendelkezik, kiváló minőségű anyagokból készült. Ezen felül könnyen felállítható, amit rossz idő esetén fogsz igazán értékelni.

MSR WhisperLite Internationale Tűzhely
39 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az MSR WhisperLite International egy megbízható, könnyen kezelhető tűzhely. Folyékony tüzelőanyagokkal működik, mint a benzin és a kerozin. A Shaker Jet fúvókának köszönhetően könnyen tisztítható. Kis helyen is elfér, tehát kíviálóan alkalmas túrázásokhoz vagy több napos expedíciókhoz.