MÚ BRNO Kisvakond fotel, beszél
16 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyerek fotel kedvelt Kisvakond mintával, ami kiválóan illik minden gyerekszobába. Közel van a talajhoz, ami még a legapróbb gyerekeknek is kényelmet jelent. A Kisvakond ezen felül hangokat is ad ki a meséből.

MÚ BRNO Sada Karabíner, 4 darabos
3 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A MU Brno Karabíner 4 remek barátból álló készlet. Ez a 4 figura a híres cseh „Négylevelű lóhere“ képregény szereplői. Kis méretük és hordozhatóságuk miatt bárhova viheti gyermekünk. Kifinomult minőségi karabíner.

MÚ BRNO Étkészlet, Kisvakond
4 430 Ft 4 090 Ft

MU Brno egy 4 részes étkészlet, mely lapos-, mélytányérból, csészéből és kanálból. Nagyon kedves konyhai eszközök Kisvakond mintával. Mosogatógépben is mosható.

MÚ BRNO 3 részes Edénykészlet Vakond+csörgő, rózsaszín
5 990 Ft

VH Brünn 3 részes Edénykészlet Vakond+csörgő, rózsaszín tányért, tálat, bögrét és bájos Vakondos csörgőt tartalmaz. Kedvelt gyerek motívum, anyaga: 100% melamin ftalát-ot nem tartalmaz. Mosogatógépben tisztítható. Gyermekeknek ** 6 hónapos ** kortól. Rózsaszínben a kis hercegnők számára

MÚ BRNO 3 részes étkészlet Kisvakond
5 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

3 részes Kisvakond étkészlet, mely lehetővé teszi, hogy a gyermek kedvenc esti mese hősével étkezzen. 100% melaminból készült, a csomag tartalma egy 21 cm-es tányér, egy 16 cm-es tál és 6,5 cm-es bögre.

MÚ BRNO 4 részes Éneklő méhecskés Edénykészlet
4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

VH Brünn 4 részes Éneklő méhecskés Edénykészlet tányért, tálat, bögrét és kiskanalat tartalmaz. Bájos gyermek motívum, sárga színhez harmonizál. Melaminból készült, ftalát mentes. Mosogatógépben tisztítható. Gyermekek számára 6 hónapos kortól.

MÚ BRNO Křemílek hanggal és csörgő
7 671 Ft 6 490 Ft

Közkedvelt Křemílek (Moha) figura az esti mese kedvelőinek. A hasa megnyomását követően lejátssza a Pohádek z mechu a kapradí rajzfilmből ismert dallamot. A készletben a legkisebb gyermekek számára egy csörgős karkötő van.

MÚ BRNO Vochomůrka hanggal és csörgő
7 671 Ft 6 490 Ft

A közkedvelt Vochomůrka (Páfrány) figura az esti mese kedvelőinek. A hasa megnyomását követően lejátssza a rajzfilmből ismert dallamot. A készletben a legkisebb gyermekek számára egy csörgős karkötő van.

MÚ BRNO Kisvakond kézbáb PLüss figura, 20cm
5 050 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

MU Brno Kisvakond kézbáb segítségével sok érdekes kalandot élhetünk át. A Kisvakond meséket nem csak a TV-ben hanem az otthonunkban is feleleveníthejük. Rengeteg mókát tartogat gyermeke számára legyen szó bábszínházról, vagy egyszerű otthoni játékról. A tradicionális Brno Cseh cég 1909 óta gyárt játékokat.

MÚ BRNO Reed plüss figura, 39 cm
7 090 Ft

Az MU Brno Reed gyerek plüss játék a népszerű rajfilmsorozatból. Anyaga pihe-puha, finom tapintású plüss. A mosolygós Brno igazán ért a gyerekek felvidításához – ahogy azt a rajzfilmben is láthattuk. Kiváló alapanyagainak köszönhetően tartóssága garantált.

MÚ BRNO Nyuszi 39 cm

MÚ BRNO Nyuszi 39 cm

Értékelés: 5
5 180 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

39cm-es plüss nyuszi figura, a népszerű Kisvakond estimeséből. Vezesse be gyermekét a klasszikus mesék világába ezzel a kedves plüssfigurával. Minőségi alapanyagainak és precizíós gyártási technológiájának köszönhetően garantált a játék hosszú élettartama. TOVÁBB OLVASOM->

MÚ BRNO Sven pingvin 30 cm

MÚ BRNO Sven pingvin 30 cm

Értékelés: 5
6 190 Ft

MÚ BRNO Sven pingvin bármelyik gyermekszoba vagy babaágy vidám kiegészítője lehet. Kellemes tapintású, puha anyagának köszönhetően a bájos plüsspingvin pillanatok alatt a kicsik kedvence lesz. Letisztult kialakítása és könnyű súlya miatt a legkisebbek is egyszerűen kézbe tudják venni, és bátran ölelgethetik, babusgathatják egész nap, éjjel pedig a kisállat segítségével gyorsan álomba merülnek.

MÚ BRNO Dallamos Kisvakond

MÚ BRNO Dallamos Kisvakond

Értékelés: 5
4 890 Ft 4 400 Ft

Mindenki által szeretett Kisvakond, napernyővel. Kedves dallammal nyugtatja a kicsiket. Az MU Brno márka kiváló miőségű terméke. TOVÁBB OLVASOM->

MÚ BRNO Kisvakond melegítő kesztyűbáb 20 cm
5 310 Ft

Melegítő kesztyűbáb Kisvakond alakban. A Kisvakond használható, mint meleg borogatás, vagy mint kézre húzható báb. Élvezd a mesét minden nap a Kisvakonddal és a barátaival az erdőből.

MÚ BRNO A három kismalac és a farkas plüssbáb-készlet
11 030 Ft

A három kismalac édesanyjukkal élt. Egy napon az édesanyjuk így szólt hozzájuk: „Most már elég nagyok vagytok ahhoz, hogy neki vágjatok a nagyvilágnak és saját házikót építsetek magatoknak“… A három kismalacról szóló mesét ennek a plüssbáb-készletnek köszönhetően most otthon is életre keltheted.

MÚ BRNO Berta kisördög 23cm, beszélő
5 190 Ft

A plüss Berta kisördög elszórakoztatja a kicsiket és nagyokat összesen 17 különböző ördögi mondókával és hanggal, melyek a hasa megnyomása után véletlen sorrendben játszódnak le. Ha az út során piszkos lesz, csak kihúzod a hangmodult, és kimosod a testét.

MÚ BRNO Beszélő Hurvinek Zerykkel
7 000 Ft

Hurvínek csirkefogó és az ő hűséges barátja Zeryk a morvaországi központból. A beszélő Hurvinekhez Zeryk kutyus a praktikus fém karabinerrel hozzácsatolható. A kilenc éves fiú életéről szóló történetek lekötik a gyermek nézőket már generációk óta.

MÚ BRNO Colori Zoo 24cm, Slon
2 690 Ft

Az aranyos plüss elefántbébi vidám színekben a kicsik imádni fogják. Kellemesen puha anyagból készült. Ezenkívül gépben mosható, így még a kisebb balesetek sem fognak megártani. Elefánt 24cm nagy.

MÚ BRNO Colori Zoo 26cm, oroszlán
1 940 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az aranyos plüss oroszlánfigura vidám színekben a kicsik imádni fogják. Kellemesen puha anyagból készült. Ezenkívül gépben mosható, így még a kisebb balesetek sem fognak megártani. Az oroszlán 26 cm magas.

MÚ BRNO Egér báb 40 cm

MÚ BRNO Egér báb 40 cm

Értékelés: 4,3
5 190 Ft

Ez a 40cm-es egér báb a Kisvakond estimese szereplője. Rengeteg mókát tartogat gyermeke számára legyen szó bábszínházról, vagy egyszerű otthoni játékról. Minőségi alapanyagi és precíziós gyártási technológiája garantálja a tartósságot.

MÚ BRNO Henger alakú párna 90x12cm
5 290 Ft

Puha párna a két meseszereplő Moha és Páfrány mintájával, ami tökéletes dekorációként a gyerekszobába, játékhoz, pihenéshez, vagy az ajtó és az ablak elé a huzat ellen.

MÚ BRNO Hurvinek 25 cm beszélő
6 990 Ft

Hurvinek beszélő csirkefogó a morvaországi központból. Hurvinek eredeti vicceivel és vidám mondókáival szórakoztat, amelyeket Martin Klásek hangján hallhatsz.

MÚ BRNO Kisvakond 3 részes étkészlet vonat mintával
3 090 Ft

A melaminból készült Kisvakond 3 részes étkészlet vonat mintával, amely ftalátmentes, tartalmaz egy lapos tányért, egy fogantyúval ellátott tálat, valamint egy két füllel ellátott bögrét. Mosogatógépben mosható.

MÚ BRNO Kisvakond Plüssfigura, 50 cm
10 890 Ft

Kisvakond plüssfigura a népszerű estimeséből. Élje bele magát gyermeke a mesék világába, ezzel a klasszikus mesefigurával. Minőségi kivitelezése garantálja a játék hosszú élettartamát. TOVÁBB OLVASOM->

MÚ BRNO Kisvakond kertésznadrágban Plüss figura
11 550 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Közepes méretű (35cm-es) plüss kisvakond kertésznadrágban. Vezesse be gyermekét a klasszikus mesék világába ezzel a minőségi plüssfigurával. Kiváló alapanyagainak köszönhetően tartóssága garantált. TOVÁBB OLVASOM->

MÚ BRNO Kisvakond kertésznadrágban 50 cm
16 390 Ft

Mindenki által szeretett Kisvakond figura kertésznadrágban. Születéstől adható a gyermekeknek. 50cm magas játék. Az MU Brno márka kiváló miőségű terméke. TOVÁBB OLVASOM->

MÚ BRNO Kisvakond Maxi 110 cm
41 560 Ft

Kedvenc Kisvakondunk egy igazán szerethető méretű, puha plüss figura képében. Gyermekünknek nem lesz nehéz barátságot kötnie vele, mert vágyik a ölelgetésre, a szeretetre. Lehet pihenni, vagy aludni is akár rajta, de dísznek vagy játszótársnak is kiváló. TOVÁBB OLVASOM->

MÚ BRNO Lev Áda Oroszlán, 100cm
13 890 Ft

Az egy méteres plüss oroszlán csodálatos dekoráció minden kis lurkó szobájába. Puha anyagának köszönhetően minden gyermek kedvencévé válik. Minőségi alapanyagainak és precíziós gyártási technológiájának köszönhetően tartóssága garantált. TOVÁBB OLVASOM->

MÚ BRNO Masnis Kutya Plüssfigura, 70 cm
12 990 Ft 6 610 Ft

Ez a 70cm-es plüss kutya azonnal gyermeke kedvencévé válhat. Csodálatos dekoráció minden kis lurkó szobájába. Minőségi alapanyagai és precíziós gyártási technológiája garantálja a tartósságot. TOVÁBB OLVASOM->

MÚ BRNO MIMI medve
3 990 Ft

Puha textil medve természetes színekkel, mely megfelelő a legkisebb gyerekek számára is. A susogó mancsok és a lábában levő csörgő serkentik a gyerekek érzékeit. Hurok a babakocsiba, vagy az ágy fölé való felakasztáshoz. A medve könnyen mosható.

MÚ BRNO MIMI nyuszi

MÚ BRNO MIMI nyuszi

Értékelés: 5
3 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Puha textil nyuszi természetes színekkel, mely megfelelő a legkisebb gyerekek számára is. A susogó mancsok és a lábában levő csörgő serkentik a gyerekek érzékeit. Hurok a babakocsiba, vagy az ágy fölé való felakasztáshoz. A nyuszi könnyen mosható.

MÚ BRNO MIMI szamár
4 090 Ft

Puha textil szamár természetes színekkel, mely megfelelő a legkisebb gyerekek számára is. A susogó mancsok és a lábában levő csörgő serkentik a gyerekek érzékeit. Hurok a babakocsiba, vagy az ágy fölé való felakasztáshoz. A szamár könnyen mosható.

MÚ BRNO Nyuszi báb Figura, 37 cm
5 700 Ft

Ez a 37cm-es nyuszi báb a népszerű Kisvakond estimese szereplője. Rengeteg mókát tartogat gyermeke számára legyen szó bábszínházról, vagy csak egyszerű otthoni játékról. Minőségi alapanyagai és precíziós gyártási technológiája garantálja a tartósságot.

MÚ BRNO Pingvin Sven közepes

MÚ BRNO Pingvin Sven közepes

Értékelés: 4,5
9 290 Ft

Plüss pingvin Sven 55 cm-es méretben, ami minden gyerekszoba, ágy vagy polc aranyos dísze lesz. Minden korosztálynak.

MÚ BRNO Pupík kutyus 120 cm, krémszínű
20 390 Ft

Krémszínű Pupík kutyus. A nagy plüss kutyus minden gyerek jó barátjává válik, aki nagyon szeretni fogja a plüss kutyusát. Minőségi anyagokból készült, amelyek kellemes tapintásúak és a megölelésére csábítják a gyerekeket és felnőtteket is egyaránt.

MÚ BRNO Pupík kutyus 55 cm, krémszínű
3 620 Ft

Krémszínű Pupík kutyus. A nagy plüss kutyus minden gyerek jó barátjává válik, aki nagyon szeretni fogja a plüss kutyusát. Minőségi anyagokból készült, amelyek kellemes tapintásúak és a megölelésére csábítják a gyerekeket és felnőtteket is egyaránt.

MÚ BRNO Pupík nyuszi 65 cm, szürke
7 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szürke színű Pupík nyuszi. A nagy plüss nyuszi minden gyerek jó barátjává válik, aki nagyon szeretni fogja a plüss nyusziját. Minőségi anyagokból készült, amelyek kellemes tapintásúak és a megölelésére csábítják a gyerekeket és felnőtteket is egyaránt.

MÚ BRNO Pupík nyuszi 85 cm, szürke
12 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szürke színű Pupík nyuszi. A nagy plüss nyuszi minden gyerek jó barátjává válik, aki nagyon szeretni fogja a plüss nyusziját. Minőségi anyagokból készült, amelyek kellemes tapintásúak és a megölelésére csábítják a gyerekeket és felnőtteket is egyaránt.

MÚ BRNO Rákosníček kispárna
5 090 Ft

Vidám Rákosníček kispárna lógó fülecskékkel, orral és hajjal, ami biztos, hogy a kicsi elválaszthatatlan társa lesz.

MÚ BRNO Večerníček figura, 30cm, zenélő
7 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az ismert Večerníček kisfiú figura, 30 cm. Játék ismert dalocskával, melyet a csomagoláson feltüntetett szövegnek köszönhetően gyorsan megtanulhatsz és vele együtt énekelhetsz.

MÚ BRNO Večerníček párna lő 45 x 30cm
3 490 Ft

Párna Večerníček a hintalovon motívummal, Minden gyermek szereti a meséket lefekvés előtt. Večerníček minden este hívja a gyerekeket a meséhez, A Cseh televízió ikonikus figurájával vált.

MÚ BRNO Béka báb, 37 cm

MÚ BRNO Béka báb, 37 cm

Értékelés: 4,7
5 180 Ft

Az MU Brno Béka báb rengeteg mókát tartogat gyermeke számára legyen szó bábszínházról, vagy egyszerű otthoni játékról. Minden gyerek kedvence lesz, melyet otthon is, és az útra is egyaránt magával vihet. A tradicionális Brno Cseh cég 1909 óta gyárt játékokat.

MÚ BRNO Cipísek 23 cm

MÚ BRNO Cipísek 23 cm

Értékelés: 5
4 490 Ft

Az MU Brno gyártó Cipísek textil babája a népszerű TV sorozatból lehet ismerős. Cipísek a rabló fia aki első napjától kezdve vándorol. A tradicionális Brno Cseh cég 1909 óta gyárt játékokat. A plüss baba figura 20 cm maga és mosógépben mosható. Minőségi alapanyagainak és precíziós gyártási technológiájának köszönhetően garantált a játék hosszú élettartama.

MÚ BRNO Hurvínek, 25 cm

MÚ BRNO Hurvínek, 25 cm

Értékelés: 4,7
5 290 Ft

Hurvínek egy ismert gyerek mese egyik hőse. Hurvínek mindig valami mókán töri a fejét. A kiváló minőségű plüss figurát a tradicionális Brno Cseh cég gyártja. Minden gyerek kedvence lesz, melyet otthon is, és az útra is egyaránt magával vihet. Anyaga pihe-puha, finom tapintású plüss.

MÚ BRNO Keresztapa róka plüssfigura, 35 cm
4 530 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

MÚ BRNO Keresztapa róka plüssfigura kimondottan puha, selymes, ami megnyugtatja gyermekét, ideális játék tehát minden korosztály számára. Gyermeke imádni fogja!

MÚ BRNO Kesztyűbáb Plüssfigura, 40 cm
4 890 Ft 3 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

MÚ Brno kesztyűbáb bármilyen életkorú gyerekeknek szórakoztató időtöltést jelent. A puha plüssfigurával nagyszerű játszótárs lehet, akár saját bábszínházat is alakíthatnak a gyerekek, ahol kedvenc meséiket előadhatják. A báb mérete 40 × 23 cm.

MÚ BRNO Kisvakond Plüssfigura, 120cm kék sapkában
58 490 Ft 54 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

MU Brno Kisvakond aranyos kelléke lehet minden gyerekszobának. A híres csehszlovák mesefigura 120 cm magas mása, kék harisnya sapkát visel. Kiváló minőségű plüssből készült. 3 éves kortól ajánlott.

MÚ BRNO Kisvakond baba párna 36 cm
4 890 Ft

Cseh retró baba párna Kisvakond meséből. Puha anyagból ami felveszi a fej és nyak formát így nem fog mehúzódni a nyak. Aranyos vidám gömb forma. TOVÁBB OLVASOM->