Neutrogena Bőrradír Oil Balancing (Daily Exfoliator) 150 ml
2 190 Ft 1 980 Ft

Ez a frissítő bozót mindennapi használatra mész- és aloevera-vel megszorítja a pórusokat és érleli a bőrt. Természetes cellulóz hámlasztószereket tartalmaz, amelyek felszabadítják a pórusokat, megtisztítják a bőrt és megfosztják a fölösleges faggyútól a hosszú távú zavart. .

Neutrogena Cellular Boost szemkörnyékápoló (Eye Rejuvenating Cream) 15 ml
5 480 Ft 4 930 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A bőr öregedésének egyik meghatározó belső okai közé tartozik a celluláris kiégés.  Ennek eredménye a bőr rugalmasságának elvesztése, a ráncok és a nem egyenletes bőrszín megjelenése.  A sejtek kiégésének fő oka az UV sugárzás, a levegőszennyezés, a stressz és a fáradtság.

Neutrogena Hydro Boost micellar víz 3 in 1 (Micellar Water) 400 ml
2 730 Ft

Neutrogena Hydro Boost micelláris víz 3in1 egyedülálló összetétele három, a hialuronsav által támogatott micelláris molekula. Minden micelláris molekula más hatásokra összpontosít: eltávolítja a vízhatlan sminket, megtisztítja a bőrt és intenzíven hidratálja a bőrt.

Neutrogena Kézápoló maszka CICA-Repair (Hand Mask) 1 pár
1 360 Ft

A regeneráló CICA kézápoló maszk elősegíti a bőr regenerálódását már az első használat után. Pakolásként működik, amely intenzíven hidratálja és megnyugtatja a bőrt. A hidratáció optimális szintjének fenntartására szolgál, amely nélkülözhetetlen a bőr gyógyításához. Alkalmas érzékeny bőrre.

Neutrogena ( Skin Detox ) 150 ml
2 730 Ft

A bőr hámlása gélt egy sor Skin Detox hűtés készítmény kíméletesen távolítja el a mindennapi szennyeződéseket anélkül, hogy megzavarnánk a természetes nedvességet a bőr. Mélyen tisztítja a bőrt a toxinoktól és a külső szennyeződésektől. Lágy és világosabb megjelenést hagy.

Neutrogena (Triple Micellar Water) 400 ml
2 730 Ft

Mikelláris víz három káprázatos hatással. Eltávolítja a vízálló sminket, harcol a méreganyagok ellen, és eltávolítja a bőr szennyeződését.