Oscar de la Renta Blue Orchid - EDT
7 300 Ft 5 400 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Blue Orchid egy virágos-vízi illat a nők számára.   A fejillat összetevői közé tartozik a mandarin, áfonya és a tengeri só. A virágos szívillatban érezhető a lótusz és a jázmin. A kompozíciót a pézsma fás alap kombinációja zárja. Az illat 2016-ban került a piacra.

Oscar de la Renta Oscar - EDT
7 430 Ft

Az Oscar egy keleti-virágos női illat,  amelyet először 1977-ben mutattak be a piacon.  A fej illatban a  koriander, narancsvirág, gardenia, őszibarack, bazsalikom, bergamott és szegfűszeg van elrejtve.

Oscar de la Renta Oscar Flor - EDP
10 140 Ft 8 110 Ft

Oscar Flor egy virágos illata női illat. A fejillat összetevői közé tartozik  a keserű narancs (neroli), a borostyán és a licsi virágok olaja.   A szívillatban kibontakozik az édes mangó, rózsaszín jázmin és bazsarózsa illatjegyei.

Oscar de la Renta Oscar - golyós dezodor
4 400 Ft

Az Oscar egy keleti-virágos női illat  amelyet először 1977-ben mutattak be.  A fejillatban a  koriander, narancsvirág, gardenia, őszibarack, bazsalikom, bergamott és szegfűszeg van elrejtve.

Oscar de la Renta Rose - EDT
7 300 Ft

A Rose az a név, amely a női virág illatát sugallja, amelyet először 2016-ban mutattunk be. A fej a völgy körte, freesia és liliomja. Érezni fogjátok a bazsarózsa és a szívetek. A készítményt fehér fa, fehér sárgaság és pézsma kombinációja zárja le. .