Ozone Ekho X40 (OZEKHOX40)
10 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gaming fejhallgató kompatibilis a PC, PS4, XBOX, Nintendo Switch készülékekkel, táblagépekkel és okostelefonokkal. Élvezd a még kényelmesebb játékot az Ozone Ekho X40 fejhallgatóval, amely összecsukható mikrofonnal, vezetékes hangvezérléssel, állítható fejpánttal és 50 mm-es sztereó hangmeghajtókkal rendelkezik. A szabad mozgást a 2,1 m hosszú kábel biztosítja.

Ozone Mute Headset holder (OZMUTE)
5 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fém tartó a gamer fejhallgató számára a biztonságos tároláshoz. Ozone Mute Headset holder (OZMUTE) csúszásmentes talppal rendelkezik és gumis lábakkal a maximális stabilitás érdekében. A tartó elegáns fekete designja kiválóan kiegészíti a gaming sarkat.

Ozone Nuke Pro 7.1 (OZNUKEPRO)
21 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gamer fejhallgató 50 mm-es meghajtókkal és 7.1-es térhatású hanggal, kompatibilis a PC, PS4, XBOX, Nintendo Switch készülékekkel, táblagépekkel és okostelefonokkal, hogy bárhonnan hallgatható legyen. Mindig élvezd a legjobb hangot a stílusos Ozone Nuke Pro 7.1 fejhallgatóval, amely stílusos és kényelmes is, köszönhetően a karcsú megjelenésének és az állítható fejpántnak.

Ozone Rage X40 7.1 (OZRAGEX40)
15 190 Ft 14 990 Ft

2 év garancia

Gamer fülhallgató kiváló 7.1-es térhangzással és 50 mm-es átalakítókkal. Minden játékba abszolút magával ragad! Az Ozone Rage X40 7.1-nek hála a PC vagy PS4 játékokban olyan leszel, mintha az események részese lennél. Az ergonomikus és stílusos megjelenést LED háttérvilágítás egészíté ki – még a 2,1 m hosszú kábellel ellátott mikrofonon is.

Ozone Rage X60 7.1 (OZRAGEX60)
15 190 Ft 14 990 Ft

Gamer fejhallgatók a kiváló 7.1 térhatású hangátvitellel és az 50 mm átmérőjű inverterekkel teljesen bevonzanak minden játék történetébe! Az Ozone RAGE X60 7.1 készülékkel játszás közben a PC-n vagy PS4-en teljes kényelmet élvezhetsz az ergonomikus stílusos megjelenésnek, LED-es háttérvilágításnak, állítható párnázott fejpántnak és a 2 m-es kábelnek köszönhetően.

Ozone Strike Battle, MX Cherry Red, US (OZSTRIKEBATTLERUSRD)
24 990 Ft

Vezetékes gamer billentyűzet LED háttérvilágítással és US elrendezéssel. Az Ozone Strike Battle (OZSTRIKEBATTLERUSRD) MX Cherry Red mechanikus billentyűvel és legfeljebb 50 millió billentyűleütéssel büszkélkedhet. Funkciók N-Key Rollover, Anti-Ghosting és gamer mód. A billentyűk programozhatók, így a konkrét játékokhoz igazíthatók.

Ozone Strike X30, US (OZSTRIKEX30USRD)
20 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vezetékes gamer billentyűzet LED háttérvilágítással és US elrendezéssel. Az Ozone Strike X30 (OZSTRIKEX30USRD) Kailh Red mechanikus billentyűvel és legfeljebb 55 millió billentyűleütéssel büszkélkedhet. A billentyűk programozhatók, így a konkrét játékokhoz igazíthatók. Gamer mód, hangerősség állítása.