Paul Mitchell Awapuhi vad gyömbéres Mirrorsmooth szérum (High Gloss Primer)
13 050 Ft 10 440 Ft

Awapuhi vad gyömbér Mirrorsmooth egy olyan formula, amelyet minden típusú borotválkozó hajra terveztek. Védi a hajat a nedvességtől és kiküszöböli a súrlódást, simítja a haj felületét és fényt és lágyságot biztosít. Ezenkívül a haj megvédi a magas hőmérsékletet a styling során. .

Paul Mitchell Frissítő Blonde (Forever Blonde Dramatic Repair )
9 460 Ft 7 570 Ft

Frissítő spray a szőke és olvasztott hajra A Paul Mitch gallér Blonde a színtelen vagy könnyített hajra lett kifejlesztve . Ez a hajlakk simítja és kiegyenesíti a hajat, regenerálja és biztosítja a szükséges táplálkozást, egyszerűen törődik a sérült hajjal.

Paul Mitchell Hajlakk Flexiblestyle (Super Clean Spray) 300 ml
5 930 Ft 5 220 Ft

A Paul Mitch ell Flexiblestyle hajformázó spray egy olyan termék, amelyet minden haj típusra terveztek. Széles hangerőt biztosít, és hajszálak nélkül ragyog. Gyorsan szárad és védi a hajat a napfény hatásától. Antisztatikus hatása van – lefedi a szőke hajat és lágyságot ad.

Paul Mitchell Neuro Care ( Repair HeatCTRL Treatment) 150 ml
8 970 Ft 7 900 Ft

A hajkezelés magában foglalja a HeatCTRL® termoaktív technológiát, amely megvédi a hajat a napi stílus, fújás és vasalás által okozott károktól. A fehérjék és a szilíciumláncok segítenek a kutikula javításában, miközben hőgátat hoznak létre.

Paul Mitchell Smoothing (Super Skinny Daily Treatment)
8 770 Ft 6 150 Ft

Smoothing Smoothing Conditioner a krepp és hullámos hajra lett kifejlesztve, hogy biztosítsa a szükséges ápolást és simítást. Konzisztenciája miatt megkönnyíti a fésülést és lerövidíti a szárítási időt. Megakadályozza a haj letörését és megvédi a hajat a felületi károsodástól.

Paul Mitchell Styling balzsam Soft Style (The Cream) 200 ml-47%
10 760 Ft 5 660 Ft

Kiárusítás

Styling Conditioner Soft Style mindenféle hajhoz készült, biztosítja a szükséges táplálékot, megvédi a haját a naptól, és általánosan regenerálja őket, és visszaadja őket az elveszett puhaságba és fénybe. Könnyű rögzítést ad a hajnak!.