PIDILIDI lány téli sínadrág
12 590 Ft

Lány téli sínadrág a Pidilidi márkától felmelegít a hosszú téli játszadozás során a belső lehajtható résznek köszönhetően. Szabályozható elasztikus nadrágtartó és gumis derekú kellemesebbé teszi a síelést – a gyerekeket nem fogja semmi sem nyomni, és semmi se fog leesni.

PIDILIDI sí kabát

PIDILIDI sí kabát

Értékelés: 4,6
18 327 Ft 17 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sí kabát egy modern színkombinációban jól fog állni a gyermekeidnek és a hideg napokban biztosítja a melegségét és kényelmét. Ebben a kabátban a gyerekek jól láthatók lesznek a lejtőn. A kabát praktikus síövével rendelkezik, és microfleec béléssel van ellátva.

PIDILIDI fiú gumicsizma
3 790 Ft

Újdonság

Terepmintás fiú csizma a Pidilidi márkától, melyet gyermeked azonnal megkedvel. A csizma 100% vízálló anyagból készült, kellemes textil béléssel és kivehető talpbetéttel. A mélyen barázdált talp csökkenti a csúszásveszélyt.

PIDILIDI fiú gumicsizma
3 790 Ft

Újdonság

Fiú gumicsizma játékos világűr mintával a Pidilidi márkától, amit a kisfiad azonnal szeretni fog. A gumicsizma 100% vízálló anyagból készült, kellemes textil béléssel és kivehető talpbetéttel rendelkezik. A mélyen barázdált talp csökkenti a csúszásveszélyt.

PIDILIDI fiú gumicsizma
4 990 Ft

Újdonság

Fiú gumicsizma összehúzható széllel a Pidilidi márkától, amit a kisfiad azonnal szeretni fog. A gumicsizma 100% vízálló anyagból készült, kellemes textil béléssel és kivehető talpbetéttel rendelkezik. A mélyen barázdált talp csökkenti a csúszásveszélyt.

PIDILIDI gyerek gumicsizma
4 990 Ft

Újdonság

Gyerek gumicsizma összehúzható széllel a Pidilidi márkától, amit a kicsik azonnal szeretni fognak. A gumicsizma 100% vízálló anyagból készült, kellemes textil béléssel és kivehető talpbetéttel rendelkezik. A mélyen barázdált talp csökkenti a csúszásveszélyt.

PIDILIDI gyerek gumicsizma
4 990 Ft

Újdonság

Sárga színű gyerek gumicsizma a Pidilidi márkától, amit a kicsik azonnal szeretni fognak. A gumicsizma 100% vízálló anyagból készült, kellemes textil béléssel és kivehető talpbetéttel rendelkezik. A mélyen barázdált talp csökkenti a csúszásveszélyt.

PIDILIDI Lány csizma
3 790 Ft

Újdonság

Lány csizma játékos pöttyökkel a Pidilidi márkától, melyet gyermeked azonnal megkedvel. A csizma 100% vízálló anyagból készült, kellemes textil béléssel és kivehető talpbetéttel. A mélyen barázdált talp csökkenti a csúszásveszélyt.

PIDILIDI lány gumicsizma
3 790 Ft

Újdonság

Lány csizma játékos virágos motívummal a Pidilidi márkától, melyet gyermeked azonnal megkedvel. A csizma 100% vízálló anyagból készült, kellemes textil béléssel és kivehető talpbetéttel. A mélyen barázdált talp csökkenti a csúszásveszélyt.

PIDILIDI lány gumicsizma
4 990 Ft

Újdonság

Lány gumicsizma összehúzható széllel a Pidilidi márkától, amit a kislányod azonnal szeretni fognak. A gumicsizma 100% vízálló anyagból készült, kellemes textil béléssel és kivehető talpbetéttel rendelkezik. A mélyen barázdált talp csökkenti a csúszásveszélyt.

PIDILIDI lány síkabát

PIDILIDI lány síkabát

Értékelés: 4,9
15 804 Ft 15 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lány síkabát modern színkombinációban. A téli kabát praktikus síövvel tökéletes választás egy nagyszerű síeléshez.

PIDILIDI fiú síkabát

PIDILIDI fiú síkabát

Értékelés: 5
15 804 Ft 15 190 Ft

Fiú síkabát modern színkombinációban. A téli kabát praktikus síövvel tökéletes választás egy nagyszerű síeléshez.

PIDILIDI fiú téli kabát

PIDILIDI fiú téli kabát

Értékelés: 5
17 590 Ft

Fiú téli kabát a Pidilidi márkától praktikus síövvel és alávarrott microfleecel ellátva. Biztos értékelni fogod a leszedhető zipzáros kapucnit, amely az alakja megtartása érdekében gumival összehúzott.

PIDILIDI fiú téli kabát

PIDILIDI fiú téli kabát

Értékelés: 5
17 590 Ft

Fiú téli kabát a Pidilidi márkától praktikus síövvel és alávarrott microfleecel ellátva. A vidám kialakításon kívül biztos értékelni fogod a leszedhető zipzáros kapucnit, amely az alakja megtartása érdekében gumival összehúzott.

PIDILIDI fiú téli sínadrág
12 590 Ft

Fiú téli sínadrág a Pidilidi márkától felmelegít a hosszú téli játszadozás során a belső lehajtható résznek köszönhetően. Szabályozható elasztikus nadrágtartó ** és **gumis derekú kellemesebbé teszi a síelést – a gyerekeket nem fogja semmi sem nyomni, és semmi se fog leesni.

PIDILIDI gyermek téli sínadrág
11 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Derékig érő gyermek sínadrág meghosszabbított hátrésszel a Pidilidi márkától, amely kiválóan melegít, így gyermeked a síelés minden pillanatát élvezni fogja. Szabályozható, elasztikus kantárral, 2 csatos zsebbel, gumis derékkal és szegélyezett belső befűzéssel van ellátva. Mindkettő (a derék és a befűzés) tépőzár segítségével szabályozható. A nadrágszárak eleje és hátulja is fényvisszaverő elemekkel van ellátva.

PIDILIDI lány mellény

PIDILIDI lány mellény

Értékelés: 5
5 049 Ft 4 390 Ft

A tökéletes szőrös kapucnis mellény ideális választás a hűvösebb napokra. A méllyenek puha anyagból készültek, melyek kellemesen felmelegítenek.

PIDILIDI Lány téli sínadrág
11 890 Ft

Derékig érő lány sínadrág meghosszabbított hátrésszel a Pidilidi márkától, amely kiválóan melegít, így a síelés minden pillanatát kiélvezheted. Szabályozható, elasztikus kantárral, 2 csatos zsebbel, gumis derékkal és szegélyezett belső befűzéssel van ellátva. Mindkettő (a derék és a befűzés) tépőzár segítségével szabályozható. A nadrágszárak eleje és hátulja is fényvisszaverő elemekkel van ellátva.

PIDILIDI téli kabát lányoknak PD1056-01
17 590 Ft

Lány téli kabát a Pidilidi márkától praktikus síövvel és alávarrott microfleecel ellátva. A vidám kialakításon kívül biztos értékelni fogod a leszedhető zipzáros kapucnit, amely az alakja megtartása érdekében gumival összehúzott.

PIDILIDI téli lány kabát
17 590 Ft

Téléi lány kabát a Pidilidi márkától, amely praktikus síövvel van ellátva és polár anyaggal bélelt. Ezenkívül még a levehető cipzáras kapucninak is hasznát veszed, amely gumival húzható össze a megfelelő alak megőrzése érdekében.

PIDILIDI télikabát

PIDILIDI télikabát

Értékelés: 5
13 751 Ft 13 290 Ft

Szép télikabát a legkisebbeknek. A belső FAKE FUR (műszőrme) bélésnek köszönhetően meleg és kellemes viselet.